Jelek küldése (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Jelek küldése
<b>Sziasztok!
Az ünnepek közeledtével szerettünk volna titeket egy kis aprósággal meglepni, ma estétől küldhettek kis karácsonyfát, illetve szilveszteri pezsgőt a barátoknak, ismerősöknek a portálon.
Mivel ilyen hideg van, egy kis napocskát is beillesztettem, hogy melengessen minket és emlékeztessen arra, hogy majd lesz még nyár. :)))
Mivel a szülinapi üdvözlet eddig hiányzott, ezt is pótoltam.
Remélem sikerül ezzel apró örömet szerezni nektek és a jelek által ti is tudtok örömet szerezni másoknak.
Boldog karácsonyt kívánunk nektek és a családotoknak!
Hoxa és Speedz</b>
Ezek a jelek közelebb hoznak sok kedves Hoxa társamhoz.
Érdekes akiket még csak nem is láttam én eddig itt, olyan közel kerültek ezzel a kis figyelmességgel hozzám, most már sokkal jobban figyelek rájuk.
Köszönöm mindenkinek, de Hoxa, ezt is neked köszönhetjük, köszönet érte!
Tudtommal a jelküldésért nem jár pont, csak az "élvezet", bár hiába díszítettem, csinosítottam ki az adatlapom a kedves hölgylátogatóknak, mindenki csak küldi a jelet és rohan tovább... :-(
Pedig sok adatlapon érdemes jobban szétnézni: sok szép vers, kép, kellemes zene fogad benneteket, és lehetőséget ad arra is, hogy jobban megismerjük (az adatlapok által) egymást! SZÉP NAPOT! Üdv!♥Imre :-)
olyan harmadik hete, ha jól emlékszem,
egy pénteki napon este érkeztek :DDD
Kedves Hoxa!
Jó lenne,ha a beszélgetésekhez (fórumokon)is lehetne jelet biggyeszteni!
Ne aggódj, meg fogsz nőni:)
A gólya jelenthet utazást is, hiszen költöző madár:)
Kézcsókom!♥ :-)
Kezdetben nem "rajongtam" a jelekért, de úgy látom, hogy (itt) nagyon jól megy, és időközben még én is megszerettem, ami nagy szó egy pasitól!!! ;-) :-))
Közeledik a Karácsony, a szilveszteri buli, havazás, azt hiszem nem ártana ezekre az alkalmakra is vmi, vagy nem? Férfiaknak semmi???
Üdvözletem mindenkinek! ♥ Imre. :-)
Nem vagy rosszul összerakva, csak más a véleményed, mint a többségnek. Ezzel nincs semmi baj. Szoktam én is kilógni a sorból, arra azt mondom: fordítva vagyok bekötve.
Lehet, hogy a számodra ismeretlen nick olvasta valamelyik fórumon a hozzászólásod, tetszett neki, és szó nélkül így fejezte ki az elismerését.
Küldhetek egy jelet?
:) Köszönöm.
Már hogyne örülnék. De ez nem a jelek miatt van sztem. Mi már találkoztunk személyesen, ez teljesen más, mint amikor pl a múltkor is egy tök idegen nick küldött nekem valami jelet. Nem is láttam még itt a fórumon. Ennek mi értelme van?
Ha már "beszéltünk" itt párszor, az már más, de így tök "ismeretlenül" ???
De mondom, lehet, én vagyok rosszul összerakva.
Azért ezekből a felületes kapcsolatokból lett (legalább) egy kuncsaftod! (Bár lehet, hogy nem örülsz neki.)
Te marhaságnak tartod ezeket a jeleket, de szerintem pedig ebben a rohanó világban igenis jelent valamit az, hogy látod: valakinek reggel te vagy az elő, este meg az utolsó gondolata. Nem kell írni semmit, nem kell mondani semmit, nem kell választ várni, egyszerűen csak tudhatod, hogy valaki valahol gondol rád, esetleg együtt érez veled.
Küldök egy jelet, hátha azóta megváltozott a véleményed.
Vagy egy kiscica, vagy kutyus...
Esetleg a muffin helyett torta, ami lehetne szülinapi, vagy névnapi is, vagy más jeles alkalom...
VAgy VAlaki Valakinek ünnepre pezsgőt küldene esetleg...
VAgy a kávé mellé egy csésze tea, vagy forró kakaó...
Sziasztok!
Hoxa! Azt nem lehetne,hogy az elmúlt egy heti összesített helyett az összes eddig kapott legyen ugyanabban a táblázatban inkább?
Lekestem a tarsalgast, de en is szeretem a jeleket, kuldeni is, kapni is.
Egy mosoly vagy egy virag, amikor valakinek rossz kedve van, vagy csak ugy baratsagbol.
Klassz lesz ha meg bovitetek. Amit nem ertettem, viszont, hogy nekem egy par eltunt, es nem tudom, hogy miert. A multkor kaptam veletlenul valakitol egy golyat, es mivel nincs babank, de nagyon remenykedunk, ezert annyira megorultem, hogy talan ez egy jo jel..
Azt az érmét mikor külditek el? (milyen alkalommal)
bocsi, ha butaságot kérdeztem.
Hoxa:)
Nem lehetne-é esetleg egy jó éjszakát jellel bővíteni az "arzenáltA?
Reggel kávé, délelőtt napocska, lóhere,vöröskereszt, délután sütike (kitüntetés stb.) És estére??????????
Ja, és még olyan sok független és (boldogtalan:() lyányzó van itt, hogy egy Barbi fiúja (Ken) figura is jó lenne, hogy szebbé tehetnénk a napjukat, ha reggelre kávé helyett egy jó pasit küldhetnénk nekik, Talán ezzel még be is vonzhatnák az új szerelmet!
Jóóóóó tudom, hogy a kivánság arzenál leterhelő, de ha nem fér több jel be, akkor esetleg fel lehetne mérni, hogy melyik kettőből küldték a legkevesebbet és azt lecserélni:)
További ajánlott fórumok:
- A jelek küldéséről
- Freemail óriáslevél küldésekor kiírja, hogy "A biztonsági időkorlát lejárt, ezért a rendszer kiléptette!" Hogyan oldjam meg a videó küldést?
- Visszahívós küldése
- Ez a mondat "Mennyibe kerül a kis kabát küldése Németországba?" hogyan hangzik angolul?
- Egy jel küldése nekünk nagy boldogság
- Tudja valaki K&H netbankban hogy tudom visszaállítani a bankszámla kivonat postai úton történő küldését?