Javító dolgozat (beszélgetés)
mondom könnyen átcsoportosítható kiadások! Ha már nagyon szorul a hurok
tehát ha a gyerekemnek nem tudnék gimis korára venni egy nyamvadt 2500forintos tudományos számológépet és annyi eszem sem lenne hogy köcsönkérjek a doga idejére neki, hogy ne bukjon meg,
akkor képzeld lemondanám a netet, vagy a tévét, vagy kevesebbet telefonálnék és megvenném abból...
de ne örülj nincs ilyen szerencsétek:D
akkor kezeltesd magad csernussal, és megszokod:D
ha jól értelek nincs azzal baj amit irok:D maradjunk is ennyiben:D
nem hinném, de ha eddig nem jött rá hogy gyereket nevelni költséges, hát sajnálom hogy nekem kellett felhomályositani
mivel rugtam bele? azzal hogy leirtam hogy egy sima vendéglátós suliba több tizezerért kell elsőbe pincérruha meg szakácsruha és könyvek?
egy gimibe meg kell a számologép anélkül nem tud leérettségizni ez biztos.
szemét vagyok mert leirom a valoságot?
Van neked fogalmad arról, mekkora fájdalom egy szülőnek, ha azt kell mondania a gyerekének, hogy NINCS?! És egyre többen vannak, akiknek önhibájukon kívül nincs!
Eddig csak tapostad a fórumindítót, de most még egy jót bele is rúgtál! Gratulálok! :(
miért keveritek össze a segitséget a bologatással, ha bologattok neki az nem segitség szerintem.
tök egyértelmű hogy nem a helyén van a gyereke és erőltetheti ezt az osztályt de előbb utóbb a gyerek flusztrálodik és másból is leront
ha mégis maradni akar akkor meg plussz órákat kell vennie hogy talpra álljon, nem feltétlen tanártól, lehet egy végzős is aki jobb belőle vagy egy egyetemista ...
ha tovább akar tanulni maradjon a gimiben, ha nem akar továbbtanulni akkor mielőbb valami szakközépbe kéne kerülnie ahol a szakma szeretete hajtja majd a tanulásban
egy sima de szar érettségivel kitörölheti a ...
szerintem
amugy meg a gyereknevelés és tanitatás költségekkel jár, szarból nem lehet várat épiteni mint ahogy a mondás is tartja, ha elmegy továbbtanulni jegyzetek könyvek kellenek és egy csomo minden...
pl szakácsöltözék, pincérruha stb ha vendéglátóipari irányba megy és ezek nem nyolcezerbe kerülnek
hozass valakivel a városból 4-5000ért már lehet jót kapni, kinait meg már 2000is.
amugy meg simán kérhet kölcsön is a doga idejére egy másik osztályból
Köszönöm! :)
Amúgy a tegnapi "kívánsága a tanárnőnek...szerezzünk be tudományos számológépet, mert akinek a pénteki dolgozatnál nem lesz, az karó....itt nálunk csak egy helyen lehet kapni, egyfélét, 8 ezerért. Frankó....mi a francbóóóóól???
További ajánlott fórumok:
- Betegség után dolgozatírás
- Első nap az iskolában dolgozattal spékelve.
- Egy héten hány dolgozatot lehet íratni? Van valami szabály?
- Általános isk, dolgozat. Van olyan törvény, ami szabályozza hogy a gyereknek vagy a szülőnek joga van megnézni?
- Apácais felmérős dolgozatok. Segítsünk egymásnak.
- Online dolgozatok és segítség, csalás