Játék a betűkkel! (fórumjáték)
ad,adott,adta,adsz,Ada,alt,altat,altatol,az,azt,asztal,asztalt,asztalos,adu,adut,aludt,alszol,alszod,adat,adatot,adatott,Ford,folt,fa,fal,falat,falu,falut,falud,falusi,falusit,fordít,fordíthat,fordíthatatlan,fordíthatatlanul,forsz,fon,font,fonsz,fonta,fontad,ital,itala,itat,itta,itatta,ittad,itatol,issza,iszol,iszod,Iza,Izolda,itt,int,inda,ír,írsz,irtad,írt,írtasz,írtol,írtod,dal,dala,dalai,dalt,dalait,dalol,dalolta,dalon,hat,hatol,hatot,hatod,hatos,hatost,hit,hitt,hittan,hittant,hint,hinta,hold,holdat,holdas,had,hadat,hada,hadi,híd,hidat,Hidas,hidal,haza,has,hasa,hasat,hasal,hasad,hasadsz,hass,lat,latol,latolt,latolsz,lator,latort,Lada,luda,Ludas,ludasi,ludat,ludai,ludait,laza,lazul,lazult,lazur,latin,latint,Liza,laszti,lasztit,lasztid,Luna,Natasa,nasi,nasit,ni,Niza,orda,ordas,ordít,oda,Olt,Oli,oltat,oltasz,olasz,olaszt,Roli,Rolit,rozs,rossz,rosszat,Rudolf,Rudi,Rudit,rí,rizs,rizst,Szada,szaft,szaftos,szaftod,szaftodat,sav,savat,savas,szava,szaval,szavalat,,szír,Szíria,szírt,szírti,sír,sírt,sarat,sirat,siratsz,siratod,siratol,Tata,tar,tart,tartasz,tartod,Tas,Tass,Torda,tor,troli,trolit,torta,tol,told,tolta,tolhat,tolhatta,tolhatatlan,tolt,tolta,toll,tollat,tollas,tollad,tan,tanti,tanul,tanulsz,tanult,tanulta,tanít,tanulod,tanítod,tanított,tanítasz,tinta,ti,tilos,visz,vissza,víz,viza,van,vall,vallasz,valld,vallod,vallon,Zsolt,Zsolti,zsír,zsírt,zsalu,zslut,zsalud,zsaludat,Zoli,Zolit,
Agyagosszergény
ét, étvágy, étek, étke, étkes, Évát, Évák, év, éve, évek, évet, éven, éves, Écs, én, és, éke, ék, ékes, éket, vág, vágy, végy, vés, véset, vések, vétek, vétke, vétkes, át, ágy, Ács, Ág, ás, csökken, csökkent, csökkentés, csen, csenés, csent, csenték, sönt, söntés, sáv, sás, öt, öv, öve, övek, öveket, önt, öntés, önté, két, ken, kenés, kent, kétes, egy, egyes, egyet, egye, egyen, egyek, egyes, ekként, esték, estén, estét, ne, néne, tessék, ékköve, ékköves, ékkövet, séták, csekk, csekken, csekket, kávé, kávét, séták, sétán, sáv, önként, kés, kése, kést,
visszafordíthatatlanul
koppány, kop, tor, kormány, kopás, mány, nyár, tormás, nos, mono, popo, orkán, nyáron, páros, ám, sármos, sár, táp, tám, mák, mopp, nyomás, nyom, más, máson, máskor, tár, pont, pontos, por, poros, porto,
étvágycsökkentés
át,áttol,áll,állt,állok,ál,ált,el,elv,eltáv,eltávolít,eltávolítók,eltávolítok,elvált,elváltok,elválók,elválok,ellát,ellátok,ellátók,Efott,eltol,eltolt,eltolták,fel,feltol,fellát,fellátok,felvált,felváltok,folt,foltok,foltot,fát,fok,fokát,kovát,kel,kell,kelt,Kál,le,levált,letol,letolt,letoltok,letolták,lel,lelt,lelát,lelátó,lelátók,lelátok,leláttok,ló,lovát,lett,Lót,lottó,lottók,ott,Ottó,Ottók,olt,oltó,oltók,ovó,ovót,ovók,ól,ólát,okát,oktáv,oktávot,Vál,váll,vált,Volt,vokál,vokált,váló,válót,válók,te,telt,tetovál,tetováló,tetoválók,tetkó,tákol,tákolt,tákolót,táv,távot,távol,távolít,távolítók,tok,tokot,tokát,tó,tót,tótok,tál,telít,tol,tolt,tolták,toll,tollát,totó,totók,Tát,
Koppánymonostor
asszony,fa,nos,szaft,oszt,foszt,anya,anyai,Sanyi,inas,fos,fon,font,fonta,fonott,aszott,no,na,fasiszta,az,azt,
folteltávolítók
ki, király, kirak, kirakás, kik, kis, kisasszony, kiskirály, ily, is, issza, iszony, iszonya, Ilona, Ilonka, rá, Riska, rizsa, rák, kislány, Áki, Ákos, ár, ára, árak, ás, ássa, ások, ássak, aki, akik, arák, arány, asszony, anyák, krisna, sansz, sár, sirály, Sanyi, Sony, sikál, sors, sorsa, sor, szár, szák, zsák, zsákol, ok, oly, irka, nyál, nyák, nyil, nyár, nyári,
ostffyasszonyfai
Ferenc,város,városi,ne,se,sáv,vás,vár,Vác,ver,vers,veres,sár,sánc,ere,eres,fen,fene,fon,forr,fos,erre,rece,cár,nás,nos,neo,Sári,foci,sor,ser,nerc,cefre,
királykisasszony
szamár, szótár, szár, szára, szárat, száraz, szirom, szirmát, szirma, ina, inas, inat, ima, imát, issza, irat, irtó irtás, no, Nina, Ninát, Nóra, Nórát, nóta, nótás, nász, násza, oszi, oma, osztás, osztó, ont, ontás, oszt, is, Iza, misszió, mi, ma, már, márt, Márta, Móra, mór, anonim, Annát, asztma, arát, Ami, Amit, anno, Sziszi, sima, só, sót, sóz, szár, szára, szó, szót, szór, szórt, szita, óta, óra, órát, ti, Tisza, tór, tár, támasz, tar, Timi, Tamás, ton, Toni, Tóni, Taszár, tinó, ász, ásza, ászt, ár,árt, ártó, ára, áram, áramot, Ármin, asszó, noni, mani, rizs, rizsa, rossz, roma, Roni, ráma, rózsa, ráta, rossz, inni, inna, in, ina, inat, szósz, szót, Szamos, számos, átszór,
ferencvárosi
repül, repülő, repülőgép, ül, ülő, ülőgép, üt, ük, ütő, el, le, lep, per, gép, ép, pék, pakk, gem, lő, makett, ma, malőr, epe, ege, eme, ette, ettem, pap, pép, Lőte, lőtte, lőre, kő, rég, kér, még, mér, gém, mag, mar, matt, ram, rém, réme, répa, Réka, rege, tép, tépő, tépett, lett, lék, lak...,
szinonimaszótár
ere,eret,erem,erek,ereket,eres,eresz,eressz,ereszt,eset,esete,esetem,esetek,est,este,estek,Eszter,Emese,Erk,ezt,esz,esze,eszes,eszest,eme,ess,eke,kereszt,kresz,kreszt,kert,kertem,kertes,keresztes,keresztem,keze,kezet,kezes,kezem,keret,kerete,keretes,keretem,keres,keresem,kerestem,kereset,keresete,kelet,mese,mert,messze,metsz,retek,retke,retkem,retkes,se,sem,ser,szem,szemes,szemez,szemet,szemek,szer,szert,szerek,szerte,szeret,szeress,szerez,szerezz,szerzem,szerzek,szerzetes,szerzetesek,szerkezet,szerkezetem,szesz,szesze,szeszes,szeszt,te,terem,terme,termek,termesz,tesz,teszem,teszek,teke,zeke,telek,telke,telkes,
repülőgépmakett
cél, cár, él, élc, Éva, éra, és, lé, léc, Léva, lavor, láva, láz, láza, lázas, Lora, fél, fuvar, fa, fás, fér, ura, urazás, vél, vás, arc, az, alá, azé, rovás, orv, zár, zára, záras, ás, ár, ára, áraz, árva, álca, áfa, ásva, ázva, Ács,
keresztszemes
ál,áll,állt,állat,állam,át,átal,alt,ad,Adél,Adélt,Áta,de,dél,delet,dal,dalt,Deme,el,elem,elme,elmét,elvét,elé,elém,étel,étele,ételem,ételed,él,éle,elél,élet,élete,életem,életed,éled,eléd,év,évet,évem,éved,évad,Éva,Évát,Évám,Ella,Etel,ellát,lat,lát,lel,lelt,lelte,lelted,leltem,lelát,lét,léte,létem,léted,leél,lé,Léda,Lédát,Lél,levél,ma,mell,mellet,mellét,melled,melléd,mellvéd,mellvéde,medve,medvét,teve,tevéd,tevém,téved,te,tele,telel,tél,te,talál,tál,tálal,tála,tálam,tálad,téved,vét,vétel,vétele,vall,vad,váll,vád,vádat,vádam,vél,vélt,veled,velem,véled,véle,vele,véd,védte,védtem,védel,vedel,vélt,
célfuvarozás
vér, vény, vés, véset, vésett, véső, vén, vének, vok, vás,vő, vőm, vők, vőket, év, éve, évek, évem, érv, érvek, érvem, és, Écs, étke, étkes, rém, rémes, rémek, rés, résen, rése, rések, résem, rét, rétek, rétem, réten, nyom, nyomás, nyár, orv, ont, ok, okker, okát, mér, mérek, mérte, mértek, mos, más, mentő, mentők, ment, ár, ás, ások, ásom, Ács, át, átken, átkenő, átnyom, átver, átvés, Ákos, Áron, sérv, som, Somát, skör, sört, sönt, se, sem, sőt, csér, cséve, csökken, csök, cső, csen, csent, csőre, csenő, öv, öve, övet, övem, örvény, örvénye, örvények, ön, önt, öntés, önté, kér, kérte, kértem, kérve, komát, kor, kort, ken, kent, kenő, kenőt, kör, kört, körte, körtém, kormány, kormányt, kék, kéket, kékem, kő, kövér, kérő, enyv, ekként, ekkor, estém, enyém, név, némát, névmás, néne, német, nő, nőt, ne, nem, nős, nőket, normás, tér, térkő, térkőm, tény, tények, tényem, tormás, teknő, tőke, tőkét, tőkém, őt, ős, őse, őst, ősök, ősöm, ősömet, őr, őrt, őrök, őröket, őket, ők, érnyomás, más, másként, most, mérő, mérőke,
állatvédelem
él,élt,élte,éltes,élet,élete,elé,ellés,éle,életlen,ész,esze,eszel,észt,év,éve,évet,éves,én,ét,étel,évűl,Etel,eset,esete,enne,ennél,ér,ért,értel,eres,eret,éren,ere,eresz,eresze,ereszt,el,ELTE,est,este,estén,elestél,estél,ez,ezt,űr,len,lenes,lent,lesz,leszel,Lél,Lélt,lét,léte,leves,levese,levest,levesz,leveszel,letér,eltér,lennél,lé,levél,levelet,leveles,levelest,ne,néne,net,neten,név,neve,nevet,nevetel,nevel,nevelt,nevelte,neveletlen,neves,nesz,nesze,neszt,
reszel,reszelt,lereszelt,lereszelte,elreszelte,reszelte,rét,réte,rétes,rén,rest,restel,
ser,sert,sete,setén,sérv,sérve,sérvet,sért,sértel,sűl,sűlt,szén,szene,szenet,szenen,szél,széle,szelet,szeles,szelel,szelelt,szel,szelte,szer,szert,szeret,szerel,szerelt,szerelte,szűr,szűrt,szűl,szűlt,
tél,tere,tér,te,tele,tesz,teszel,teve,tevét,tevés,téves,téveszt,vél,vélt,vélte,vélle,vén,vés,vésel,véletlen,vesz,veszel,veszt,vesztel,venne,vennél,vele,vész,vészt,vesztén,veszte,zen,zene,zenél,zenét,zenés,.....
vérnyomáscsökkentő
jász, jászol, jászla, jászlam, ász, ásza, ál, ád, ág, ága, ágas, álom, álma, áll, álla, állam, Szob, szalma, báj, bája, bájos, bájam, boldog, bal, blama, bog, bogod, bogos, oboa, old, láb, lába, lábam, lábad, lábos, lob, Lala, Dalma, dog, dolog, dolgos, dolga, dolgom, oldom, gáz, gold, gall, háj, hája, hájam, hold, halma, halom, hal, hala, halam, halas, halász, alma, alom, ad, Ada, Aba, az, azt, láma, lám, láda, más, máj, mája, májas, mag, maga, Magda, magas, magos, máj,alj, alja, aljam, haj,haja, hajam, Hobo, hála, halmod, almod, almos,
véletlenszerűen
al,alany,alanyt,alanyát,alant,alatt,alá,át,átal,általa,áll,állt,állta,ál,ált,áltat,állat,állata,állott,ág,ága,ágat,ás,ásat,ásta,alt,anya,anyát,anyás,anyag,anyagot,Aba,abai,áztat,basa,basát,biztos,biztost,biztosan,bizonyság,biztonság,biztonsága,bél,bélt,Béla,Bélát,bélás,bélást,bég,bog,Bogi,Bogit,béta,Béni,Bénit,béna,bénát,él,éli,élt,és,ét,éti,én,ég,
gáz,gázt,gázol,gázolt,gázolta,géz,gézt,Gyál,gyáli,gát,gátol,is,itt,itta,ital,ittas,inal,inas,inast,inasa,inasát,int,intés,intést,is,lat,lant,lantos,lát,látta,látna,láb,lába,lábat,lábas,lábast,lé,lét,lég,légy,légyott,latol,latolt,latolta,láng,lágy,lágyan,lágyat,lány,lánya,lányt,lányos,lányost,láz,lázt,lázas,lázat,lény,lényt,Lél,na,nagy,nagyot,nagyi,nagyit,nos,nyit,nyitás,nyél,ott,OTI,olt,oltás,oltást,sál,sála,sálat,saláta,szán,szánt,szén,szét,szita,szitán,szitát,tag,tagos,tág,tágas,tágast,Tás,Tát,tél,téli,télit,tét,tény,tényt,tégy,tan,talál,talált,találta,találat,talány,tanya,tanyát,tanyás,tanyán,Zita,Zitát,Zoli,Zolit,Zsolt,Zsolti,Zsoltit....
Jászboldoghalma
természet,barátok,barát,termesz,termeszt,te,ét,tát,tat,tok,tor,torta,téma,méta,tar,tár,tárt,tárta,tárat,temet,tér,ért,tesz,tett,tette,etet,etetés,bér,bár,bor,barom,mész,méz,ész,erre,mar,már,márt,Márta,kér,kért,kérte,kár,kára,kabát,karát,mák,máz,metsz,szemét,szemet,szem,szamár,szám,száma,számok,szar,szár,szor,sok,sokat,szeret,szerte,szét,baszk,bárka,mátka,tart,eme,emészt,eres,erez,ér,érte,étek,értem,mér,mért,mérte,mértek,tét,ott,ok,orr,Tamás,Eszter,esze,eszek,eszem,ezt,azt,test,est,sete,bak,béka,béke,rab,rabok,marok,markos,kér,bekér,kár,társ,torzs,torzsa,borz,roma,most,mos,mosat,Soma,sort,sor,sánta,ab,zár,zárt,zárta,szét,szék,
létbizonytalanság
apa,apát,apás,apák,apákat,anya,anyát,anyás,anyák,anyákat,akta,aktát,atka,atkát,apacs,Acsa,acsai,ás,ásat,ács,ácsi,atya,atyai,atyait,csap,csapi,csapta,csaptak,csapat,csapata,csapatát,csáp,csak,csatt,csata,csaták,csatákat,csatak,Csák,Csatka,csak,Csát,Csány,csányi,itat,ipa,is,Ipacs,itat,itta,ittak,ittas,itt,kap,kas,kast,kanyi,kanyit,kacs,kacsa,kacsát,kapitány,kánya,kápa,kása,kán,kánt,Kata,Katát,Kati,Katit,kapat,kapa,kapát,kapás,kapást,kapta,kis,kint,ki,kit,nyák,nyak,nyaka,nyakat,nyakát,nyakas,nyit,Nacsa,nap,napi,napit,nyápic,pá,pápa,pap,papa,papát,papák,papákat,papás,papi,papit,papik,pata,patak,paták,patát,patákat,Paks,paksi,pasa,pasát,pasák,pasákat,pasi,pasik,pasikat,pasit,páka,pát,Páty,Pacsa,pipa,pipák,pipán,pipát,pipás,pipást,piac,piaca,
sapka,sapkát,sapkás,tan,tant,tank,tana,tanát,tanács,tat,táp,Tás,Tást,Tát,Tas,Tata,Tatán,tatai,Tánya,
természetbarátok
le, les, lesi, lesikló, lel, lelt, leteper, el, elesik, elperel, esik, sikló, siló, só, sót, seper, sepert, is, illó, illót, kis, ki, kiló, kilót, kór, klór, klórt, kert, kerti, le, les, leesik, lóterep, ól, te, terep, teper, tere, terek, tele, telek, telki, tó, tiló, trisó, eres, ere, Ete, Etel, Elli, eper, Elek, repes, ró, rót, per, pere, peres, pert, pertli, pellet, lelke, lelkes, elkel, elkelt, kell, kelt, kelet, keleti, lelki,
csapatkapitány
ne,neve,nevel,nevelő,nevelőnő,nevelőnők,nevek,neveket,nevet,nevetek,nevetel,nő,nőt,nők,nőket,net,netek,vele,vet,vetek,vetel,vetnek,venne,vő,vők,velő,velőt,velők,velőket,el,elő,előke,eke,evő,evők,evőt,evőket,Elek,Eleket,enne,elkente,elvet,elv,elve,elven,evet,kel,kelt,kelte,kelő,kelőt,kő,ken,kenel,kenelt,kenet,kenő,kenőt,Kele,kelet,ő,őt,őket,ővele,teke,tő,tőke,teve,teknő,telek,telke,telket,telken,lent,leve,levet,levek,leveket,lő,le,len,lenő,lőne,lőn,
lesiklóterep
hát, ház, háza, házat, háta, hazát, hó, át, ábra, ár, ára, ág, ága, ágat, áthoz, áthozó, tábor, táboroz, táborozgat, táborozgató, tár, táraz, tárat, tág, tágat, tó, torz, torzat, tározó, bár, bor, borozó, borozgató, bátor, bátran, bór, ott, oboa, oboáz, oboázó, ráz, rázó, rázót, rovó, rovót, rozoga, rozogát, rang, rangot, robot, zár, zárat, zongora,zongorát, nátha, nóta, nótáz, nóta, Nóra, Nórát, gát, gátat, gátló, gázló, gázlót, gong, gól, gólt, gaz, gazol, garzon, garzont, ahát, Aba, háborog, tó, Tát,óta, óta, órát,ózon, ózont, óbor, óbort, borát, borozgat,
nevelőnőket
kert,kertes,kertek,keret,keres,kereszt,keresztül,kő,kőzet,kőzete,kőzetek,keze,kezek,kezes,kezet,kel,kelt,keltek,kese,ere,eres,erez,eret,ereszt,eresz,esze,ez,ezt,ezek,esz,esztek,eset,est,este,ess,esek,eset,erős,ellő,első,elsőt,elsős,elsőst,szel,szele,szelet,szelek,szer,szerek,szeret,szül,szülő,szülőt,szülők,sző,szőke,szőr,szürke,szüret,szüretek,sőt,tesz,teszek,te,teke,teker,terek,tere,teret,tele,telek,telet,tőr,tőrt,ül,ülő,ülők,ülőt,ülőket,ük,ők,őket,őr,őrt,őrül,őrült,őrültek,őre,ős,őse,ősz,őszt,őz,őze,őzet,őzek,les,lesz,leszel,le,ler,lő,lelő,lőre,retek,rest,restek,restel,
hátborzongató
man, mente, meg, mond, mez, meze, mezed, mezt, mezbe, mond, az, azt nett, ne, nem, neme, nemes, NOB, nesze, domb, de, detto, zseton, szong, zseb, zsebe, seb, sebe, Soma, se, sem, Emma, ege, eget, te, tesz, teszt, tan, gomb, gomba, getto, gem, gaz, oma, oda, ott, ottan, oda, oszt, ma, mese, mondat, megtesz, megedz, edz, edzett, megmond, menet, betesz, bement, bot, bog, bent,
keresztszülők
lét,léte,létesít,lék,léke,léket,lény,lénye,lényeket,len,lent,el,elé,elém,él,éle,éles,élesít,élt,élet,élem,élete,életet,éltet,elem,elme,elmés,én,ének,énekel,éneke,énekem,énekes,énekest,élmény,élményt,élménye,élmények,élményeket,ék,éke,éket,eke,ekét,eb,ebe,ebek,ebem,ebet,est,este,estet,esket,esett,eset,esek,Elek,eme,emel,emelek,emelet,én,enyém,enyémet,enyémek,mese,mesék,mesét,meny,menny,menye,menyét,ment,mente,mentek,mén,ménes,ménesek,méneket,ne,nem,nemes,nemest,nemesek,
kém,kémet,két,kényelem,kényelmes,kemény,kese,
nyel,nyelek,nyelés,nyelése,nyelést,nyél,nyele,Nyék,nyes,nyesek,nyesett,nyest,nyestek,be,bent,betét,betétek,beesett,bele,Bene,kemény,kémény,kéményt,kém,kémet,kel,kél,Kele,kelet,tél,tele,teke,tekét,te,tény,tények,tényeket,tét,tétek,telek,telkes,Tenkes,se,sem,sí,síel,síelt,síeltek,síeltem,sík,les,lesek,lesem,lesett,leesett,lény,lényt,lénye,lények,lényeket,lét,
mandzsettegomb
fok, fokhagyma, fogy, fog, foga, fogad, ferde, fedez, far, fara, farod, farok, farka, farkad, ok, oka, oda, oma, koma, kar, karma, hagy, hagyma, hamar, harag, heg, hege, had, hada, hadak, agy, agya, agyad, ama, aga, ad, gyer, gyere, gyerek, moha, mag, magyar, meg, mer, mez, meze, mezed, magod, adok, agg, aggok, eme, emez, gerezd, gaz, erezek, edzek, ragya, rogy, reze, rezek, ezek, zok, zagy, de, dere,
létesítményekben
villa,villany,villanyt,villant,vezeték,vezet,vén,véna,van,vall,Vali,Valit,vél,vétel,vétke,vétek,vele,vet,illan,illant,illat,illet,illetve,illeték,inal,Ila,nyel,nyelv,nyelve,nyék,nyél,nyelet,nyelek,néz,nézet,nézel,nézek,nyak,nyaki,el,elv,elve,elvet,evez,Elek,enyv,enyve,enyvez,enyvet,ez,ezt,ezek,ezeké,ezekét,eke,ekéz,ekét,ekén,ék,éke,ékel,éket,ékezet,év,évek,Éva,Évi,él,éli,élik,élez,éle,élek,élet,én,éra,étel,étke,kéz,kezet,kezét,ki,kit,két,Kati,kanyi,Lali,lila,leli,Léna,Léva,lile,lak,lik,lel,lélek,lét,léte,teke,tekét,te,tekéz,téka,kel,kell,kelet,Kele,....
fokhagymagerezd
fecske, fecskefészek, fekete, feketét, fék, fékez, eke, ekét, ekéz, ekézte, eszet, Cseke, csekk, csekke, csekket, kefe, kefét, kecses, kész, készek, kék, kéket, kéz, kész, készek, készet, kefék, esze, fészek, fészke, fészket, fészkeket, Écs, ész, éke, ékes, ékeset, ékezet, étke, étek, észt, észtek, szék, széke, széket, zeke, zekét, kecske, kecskét, két, kétes, étkes,
te, teke, tekét, teszt,
villanyvezeték
ág,ágas,ága,ágat,agár,ár,ára,áraz,ás,ásat,ász,az,azt,busz,basszus,basszust,bár,bagázs,batár,gitár,gát,gátra,gáz,gázt,iga,igás,igaz,is,issza,rág,rag,rá,ráz,ráta,Riga,rab,Rába,rizs,tár,tág,tag,Tab,Tas,tágas,tára,társ,társa,társas,Tás,zár,zug,zsuga,Zsiga,szusi,szár,szára,száras,sas,ugat,utas,utász,szag,sut,
fecskefészket
ismeret,terjesztő,terjesztők,terjeszt,ismer,is,mer,mert,termet,terem,tetet,tett,tette,ette,etet,etette,etető,kert,keret,ere,eres,eresz,ereszt,tő,tető,kettes,rekeszt,rekesztő,erjeszt,erjesztő,remek,mire,mi,meri,merik,ejt,ejtő,tej,tejes,szer,szerte,szir,sző,szőke,tőke,erre,merre,emerre,semerre,temet,temető,ős,sőt,rőt,tőr,erő,erős,szőr,szőre,szeret,szerető,szeretők,szeretem,eszem,teszek,teszem,teszt,tesz,ez,ezt,remete,merek,messze,termesz,termeszt,termesztő,kiterjeszt,őz,őzek,kezes,keze,retesz,
basszusgitár
az,fürdő,fürdőszoba,fül,fülem,füled,fő,főz,fér,fém,fémes,fémed,fa,fal,far,fel,felé,felém,fél,féle,fészer,fedő,füge,fügéd,fügém,fügés,ő,ős,őr,őre,őz,őze,ősz,ül,ülés,mérleg,mér,mérsz,méred,méreg,mérge,mész,meséd,mesém,mesél,merész,mer,mersz,merd,és,ész,ez,ér,ég,ébred,éber,édes,éger,érez,érezd,él,éle,éles,éld,éled,élem,élsz,eléd,elém,erő,erős,erőm,erőd,egér,elér,elmér,elszab,dél,dér,dob,dobsz,de,dőre,dől,Szob,szoba,szab,szag,szőr,szőre,szél,széle,széled,szel,szeg,szer,szed,sző,szem,Séd,Léda,lesz,leér,lemér,lő,leszab,lé,részed,rész,részem,rém,rémes,rémed,remél,reméld,remélsz,rőzse,rőzsém,rőzséd,
beszél,bősz,bemér,bő,bőg,bőr,bőre,
ismeretterjesztők