Isten (beszélgetés)
Nem azt mondtam, hogy nincs időm, csak azt, hogy mással van tele a fejem .....
De tudod mit? Felejtsd el.
Egy marha jó életritmus...egy átlagsebesség...egy hapsi aki arról gondoskodik, hogy menjen a busz...egy nő aki arra kormányozza amerre mennie kell...és a busz alatt egy vacak bomba...és senki nem érti amikor arról beszélek, hogy ez is az ÉLETRŐL szól...
.... és adott esetben a saját vélemény miért ne lehetne ugyanaz, vagy hasonló?
És, ha épp egyetért valaki veled, akkor arról mit fogsz gondolni?
Mert ezt látom, de most mégis van időd írni. Ez jó. Csak érdekes módon mindíg nekem.
Á, feladom.
Játszatok tovább. Engem ez fáraszt.
Maradjon meg a mokus örs.
Engem már nem érdekel.
Sziasztok:) Nagyon le vagyok maradva,bocs,ha ezt már írta valaki,de elmondom..
Csaba,ha a világot csodálja,akkor tudattalanul,de mégis Istent csodálta,hiszen Ő a "Minden".
Istennek vajon számít e,hogy hogyan jut el hozzá egy lélek,mi által?
Ha mindenki különböző fejlettségi szinten van,akkor lehet,hogy xy-nak,csak a bizonyos dolgokon keresztül pl.tudomány tudnak hinni.
Lehet ,hogy valakinek ez egy első lépés,az Istenben való hit felé??
Nem vagyok elfogult senkivel sem.
Ha az lennék,egy árva szót nem írtam volna neked se,csak ,hogy meg ne bántsalak.:))
Talán mert elfogult vagy. Erről beszéltem.
Dehát ez van. Majd egyszer talán feltűnik.
Én általában megnyitom. :)
Sajna most rossz a gép, nem sikerül, de itt azért elpötyögök még pár percet.
Egyáltalán nem érdekel...én marha jól érzem magam! :)
Mellettem dolgoznak...az előbb bekiabáltak milyen zenét szeretnének hallgatni! :)
De lehet hogy igaz.
Ez van.
Téged nem sértettelek, mert te nem csináltad.
Aki csinálta, majd megvédi magát.
De te engem sértettél. És ha szeretsz valakit, attól még lehetsz objektív vele is.
Akármennyire érzed sértőnek a feltételezést, sajnos igaz, amit írtam.
Male!
Te tényleg komolyan gondolod, hogy ezeket mindenki megnyitja?:)
Igazából nem is engem sértettél meg,mert avval tisztában vagyok,hogy az én érzéseim,gondolataim valószínű másoknak butaságnak tűnhetnek,hisz annyi félék vagyunk,annyi féleképp érzünk ,és gondolkodunk.
Avval sértettél meg igazán,hogy sértegeted azokat az embereket,akiket szeretek.Úgy állítod be,mint valami bólogató ,önálló gondolatoktól mentes embereket,csupán azért,mert hasonlóan gondolkodnak bizonyos esetekben ,témákban ,mint én.
Ez mélységesen megalázó,és sértő.
:O))))))
Itt derül ki,ki veszi magára?
Boccs Male :O)