Isten (beszélgetés)
pedig arra vall!a te szegénységi bizonyítványod,ha nem tudod milyen is az,hisz már az iskolában is felvilágosítanak róla,vagy a TV-ben,de akár az utcán is találkozhatsz vele.
Olvass kicsit vissza,hogy miket,milyen stílusban szoktál írni.Egyszerűen közönséges és bunkó.Ennyi!Most fel fogsz háborodni,mert fáj az igaztság,de tényleg ilyen a stílusod!
"Csak nem az Istenedet akarod védelmezni velem szemben?"már megint miről beszélsz ember?????Kakukk-kakukk
"úton el kéne indulni! "
Erről kellene engem meggyőzni,hogy induljak el.
Nem akarok ilyen úton elindulni de érvekkel és bizonyitékokkal meg lehetne engemet győzni.
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Csaba még két ilyen és hasizomlázban fogok kinyúvadni...
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
" gondok vannak"
Nem tartom magamat nagyon okosnak de arról nem tehetek,hogy nem tudok lesülyedni a te szintedre.
Nem is próbálom,mert szerintem hiába úgysem értenéd ha nem az Isten szól hozzád.
Imádkozzál értem !
Ugyan Kedvesem!
Nem a Te érveid, nem a Te bizonyítékaid azok! Más sarokból indultok!
Ha azt akarnád , hogy meggyőzzenek, legalább az úton el kéne indulni!
"inkább olyan kocsma feelingje van"
Nem igen tudom,hogy ez mit jelent,ebből is az látszik,hogy te világod nem az én világom.
Részleteznéd,hogy milyen trágár kifejezésekre gondolsz ? Csak nem az istenedet akarod védelmezni velem szemben?
:D
Szóval,kész vagyok tőled,komolyan,ne haragudj,de egyszerűen nem tudok mást mondani arra amiket írkálsz,ostobaság,értelmetlen,köze nincs ahhoz,amit a másik mond,lehet nem csak a fogalmazásoddal,hanem a szövegértéseddel is gondok vannak
Ha választhatnék, hogy Gyurki hozzászólások KONTRA Biblia.
Elég egyértelmű lenne a választás.
" nincsenek közös érveitek sem!"
Azonban engemet meglehet győzni elfogatható érvekkel és bizonyitékokkal.
Értelmezzed már amit a másik ír!Már mondtam,hogy kicsit sem érdekel,hogy miben hiszel,miben nem,te dolgod!Miért kell ezt elismételnem?Remélem már megértetted.
Intelligens ember,nem ilyen módon beszélget másokkal,normális is ki tudja fejezni magát,nem kellenek neki a különböző trágár kifejezések.Ahogy te írsz,annak inkább olyan kocsma feelingje van.
"hívő vagy,nem gondolkodó"a kettő mióta zárja ki magát?"
Amióta a hit a józan ész megcsufolása.
Ha lenne tízéves vagy valamilyen gyereked akkor
annak is bemesélnéd az istenes hülyeségeket ?
Szia!
Állítod, hogy nincs Isten! Kéred, hogy világosítsanak fel! Miért!?
Ha Ők hisznek, Te pedig nem,akkor nincsenek közös érveitek sem! Én így gondolom!
Nem minden madár veréb, de minden veréb madár.
Miröl is jutott eszembe ?
"tudatlanságodat bizonyítod"
Elmondanád,hogy miben nyilvánúl meg a tudatlanságom ? Felvilágositanál ? Esetleg
oktatnál egy kicsit ? Ha hinnék az istenedben
akkor nem lennék tudatlan ?
Nincs is kedvem azon gondolkodni,hogy mit is akarsz kifejezni az értelmetlen mondataiddal,tényleg 10 éves gyerekek fogalmazásában lehet ilyeneket olvasni:)
Már megint kevered a szezont a fazonnal:D
"hívő vagy,nem gondolkodó"a kettő mióta zárja ki magát?:D