Isten (beszélgetés)
Fata, rengeteg embert visszatarta a büntetés és a törvény.
Nem értem, hogyan jelenthetsz ki ilyen általánosításokat.
Egyszerűen nem igaz, amit leírtál.
"Te csak olvasgassad szorgalmasan a reggeli igéket"
Sajnálom de arra senki nem kiváncsi !
Hát még én !?
Van, amikor igen. Ha valaki kiáll az elmélete mellett, akkor soha ne mondja egy esetre, hogy arra azért nem, mert az szélsőséges.
Ez kiduma :O))))
:D
Az egyik legjobb postásos vicc:
Csengetnek, a házigazda dereka köré tekert törölközővel, a zuhanyozástól még félig vizesen nyit ajtót. Az ajtóban a postás áll, és így szól:
- Átadná ezt a csomagot a szomszédnak? Ő éppen fürdik...
"Szerintem nem.Ez is benne van.És ha valaki így gondolkodik és ezt kihallja belőle,mond csak: mi állítja meg?Ez nem tréfa szerintem."
Na végre valahára valaki önszántából kimondta,hogy az életét arra az alapra helyezte,hogyha nem hinne a bibliában,akkor mi tartaná vissza az öléstől ,lopástól ,bűnöktől?
Ezek szerint ,ha te hitetlen lennél,akkor gyilkolnál ,elvennéd ami a másé?:))
Az embereknek nincs szükségük szabályokra,törvényekre,mert azokat nem tartja vissza akiknek készültek,azok pedig akik betartják az írott és íratlan törvényeket,akkor sem tennék meg ,ha nem lenne értük büntetés,csupán a lelkiismeretük.
A Bibliában van mint az istened kedvenc mondása.
Ha lenne és lenne neki fala akkor ott lenne !
Nem csupán. A szélsőségek mérettetik meg az elmélet hitelességét.
Arra is igaznak kellene lennie.
"Egy valóság van."
Természetesen amit a papok mondanak és szenteskedők hisznek !
Okos kislány vagy, nagyon jól tudod, hogy Mili mire gondolt! Nem büntetőjogi kategóiát említ./Bocs a Kislányért/
Doki közben a szélsőségekről beszél, de ha minden alkalommal a végletek felé megyünk,akkor minden beszélgetés értelmetlen.
Igen.
Így gondolom.
Igen tudom.:))
De ha általánosságban lehülyézed a "kurbunkulus" vallás hívőit,akkor ne csodálkozz,hogy ha egy két ember aki ennek a vallásnak a híve magára veszi:))
Szóval finomabban is el lehet mondani azt,hogy mit is gondolsz,és érzel,anélkül,hogy megbántanál másokat.:))
Szerintem nem feltétlenül
Elméletek megmérettetése sokszor a szélsőséggel derül ki.
Akkor a hit tárgya, mint (képzelt) valóság is csak ideig-óráig érvényes?
Igen./Nem.
Ez most hogyan jött ide?
Én még a saját utaknál tartok!
Gyurki! Egy szóból ez?
Nem semmi! Ez is mély!
Csaba!Azé'...Má' kértelek tegnap,hogy a hasizmaim...má' fájnak.Lehet,hogy te miattad fogytam két kilót a napokban?A hasizmaim égették le rólam?
:))))))))))))))))))))))))))))))