Isten (beszélgetés)
felvette a kenetet, és...a többiekkel mi is történt?
Csak 'papoltak'((pislogtak)) utána,s magyarázták az Ő dolgait, maguknak is.
Tehát, nekem még mindig nem érthető...
Kedves máska!
Szerintem így még érthetőbb lesz: :D
* Annakokáért az az indulat legyen bennetek, mely volt a Krisztus Jézusban is,
Aki, mikor Istennek formájában vala, nem tekintette zsákmánynak azt, hogy ő az Istennel egyenlő,
Hanem önmagát megüresíté, szolgai formát vévén föl, emberekhez hasonlóvá lévén;
És mikor olyan állapotban találtatott mint ember, megalázta magát, engedelmes lévén halálig, még pedig a keresztfának haláláig.
Annakokáért az Isten is felmagasztalá őt, és ajándékoza néki oly nevet, a mely minden név fölött való;
Hogy a Jézus nevére minden térd meghajoljon, mennyeieké, földieké és föld alatt valóké.
És minden nyelv vallja, hogy Jézus Krisztus Úr az Atya Isten dicsőségére. * (Filippi 2:5-11)
"Ő a fényből jött el hozzánk, az ATYÁBÓL !!! :) "
Azonban az Atya előbb árnyékozott egy nagyot.
Te még azt is elhiszed,hogy szűznek gyereke lehet és aki rendesen meghal az feltámad ?
miért is nem keverhetné??? hmm, mi a különbség, jóóóó, ha tudod, ki, miért, és miben hisz....stb.
Ui:sohasem adnám oda senkinek, az egyszülött fiamat...
De, jobban belegondolva, Ő is ezt tette, csak másképp meséli, mesélteti a sztoriját.
"akkor állj be papnak"
lehet,hogy jó pap lehettem volna. Most már késő !
Még soha nem feleltél egyetlen kérdésre sem.
Például ha megkérdeztem,hogy honnét van az istenetek,akkor legfeljebb csak azt mondjátok,hogy öröktől fogva van és kész.Ezt értelmezzem ?
Kérlek, Ne keverd a buddhizmust a kereszténységgel!
Buddha megvilágosodott meditáció, és a karma tanulmányozásával.
Az Úr Jézus Krisztus pedig meghalt érted, hogy élhess!
Lényeges különbség a kettő között! Az Úr Jézus Krisztusnak NEM kellett megvilágosodni, hiszen Ő a fényből jött el hozzánk, az ATYÁBÓL !!! :)
Erről a "Mennyei Találkozás" címmel már hallhattak azok, akik figyelmesen megtekintették a beszámolót.
* Mert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen. *
(János 3:16)
"Tudjuk hogy mindenkit hülyének nézel."
Nem,nem ! Aki nem hülye azt sose nézem hülyének.
Sőt nagyon tudom,hogy a papok egyáltalán nem hülyék !Sőt az sem egészen hülye aki azt hiszi,hogy a papok hisznek istenekben.
látom...csak még mindig nem értem, hogy akkor mi a probléma?
Próbálok így is, meg úgy is...hogy, ismételjen.
Na és hol van ez a Lucifer ? Ott ahol az istenetek,
vagy máshol ?
Ahol Törpapa az Isten ott Hókuszpók a Lucifer ?
"szóla vala a belső hang hozzám. :)))"
Akkor jó,csak így tovább és szól majd hozzád az Úr is aztán majd lesznek látomásaid és megvilágosodsz !
Bocsi, látom tényleg nem lehet érteni:
Szóval Lucifert nem "csak" szerette, hanem szereti. Ahogyan mindenki mást is!