Isten (beszélgetés)
Azon gondolkodom,hogy kell ez is...ez a nézőpont..
Én innen indulva mennyire messzire lehet jutni a tudat által...hihetetlen...
Az érzékelés az alap...amit a két szemeddel látsz,hallasz ,szagolsz,tapintasz és ízlelsz... eleinte ezekben hiszel...ezeken túl...egyszer csak eljutsz egy "másik vilgágba"...amiben csak a tudatod segít...tök érdekes...
"Isten és közöttem egy benső INTIM kapcsolat van! És abba belegázolni TISZTELETLENSÉG!"
Mi a fene csak nem naponta beszélgetsz vele mint Mózes ? Bizony bele gázolok az istenedbe és képzeld az nem is bánja !
"mindenki egyedül jön a világra csupasz fenékkel, és ugyan úgy tér vissza"
Ez nem biztos mert itt van Csaba akinek már harminchat élete volt és mindig fejlődött. Akkor gondolod hogy nem lett annyi esze,hogy a következő életében ha nem is sapkában de legalább gatyában jöjjön a világra?
"! Én tudom,hogy Isten létezik!"
Dehogy tudod csak hiszed ha tudnád akkor megmondanád honnan tudod.Esetleg ha lenne akkor én is tudhatnám. Esetleg annyival okosabb vagy vagy én vagyok annyival hülyébb ?
Esetleg azt is tudod,hogy honnét van ?
"szerintem lehet élet máshol is,"
Persze,hogy lehet. A mindenségben a Föld alig érzékelhető vagy egyáltalán nem érzékelhető porszem.
Már találtak néhány élhető bolygót.
Istent még sehol sem találtak.
Kedves Ildikó!
Nem baj, ha nem akarsz válaszolni csak légyszi szólj, hogy ne is várjam.. Érdekelt volna a válaszod, de nem erőltetem... :)
Hello mindenkinek!
Fogalmam nincs mibe csöppentem bele...! Én tudom,hogy Isten létezik! PEDIG,nincsenek pszichés problémáim,nem vagyok buta,nem neveltek erre,nm járok templomba,nem vagyok maradi...és sorolhatnám,hiszen emlékszem még rá,hogy miket gondoltam azokról az emberekről régen,akik hittek az ÚRban! Ha vannak itt hozzám hasonlóan olyan emberek,akik csak a tények indítanak be egy kis gondolkodásra,azokkal megosztom,hogy mi volt az a momentum ami elindította nálam a megvilágosodást!
Egy természetfilmben egy tudóst kérdeztek arról,hogy szerinte hogyan keletkezett az élet. Ő elmondta az iskolában már sokszor hallott ősrobbanásos verziót és hozzátette: viszont,ha azt nézzük,hogy a világmindenségben csak minden ezredik égitest lenne alkalmas az életre és az életre alkalmas égitestek közül csak minden ezrediken lenne élet, azok közül ahol élet van minden ezrediken lenne civilizált lét AKKOR IS TÖBB MILLIÓ INTELIGENS CIVILIZÁCIÓNAK KELLENE LENNIE!!! ? ? ? Vagy a hitetlenek úgy gondolják,hogy van még rajtunk kívül inteligens lény valahol? Akkor kinek-minek köszönhetö,hogy annyi égitest közül csak mi itt a földön élünk. Ez olyan mint ha a sivatagban egy szem homok lenne a csodatévő homokszem! Nem egy véletlen szerencse,hogy több biliárd világűrben kószáló dolog között itt a föld,ahol élhetünk!
A másik dolog: nézzetek utána,hogy mikor íródott a biblia és mikor vetették papírra az első boncolási eredményeket. A férfiaknak egy bordával kevesebb van,mert a nő abból készült.
Egyébként ha kicsit elvonatkoztattok attól,amit a fejünkbe vertek a suliban,akkor ez a robbanásos,majmos dolog is legalább olyan bizar és nehezen emészthető,mint az,hogy van isten.
Szivesen beszélgetek bárkivel akinek kérdése van,de aki ironizál ezen,gúnyolódik azok kerüljenek el,mert nem tudok mit kezdeti az ilyen emberekkel!
Miért kárhozna valaki el örökre. Ebben nincs értelem. 1 élet hibája miatt örökre kárhozni elég aránytalan bünti lenne :)
Nincs pokol. :)
Mindenkinek, aki csak rátekint erre a fórumra!
Ennyit jelentene Isten?
Ez így olyan, mint egy kibeszélő show!
Pedig itt valóban olyan hozzáoszlásokat várnak sokan, ahogy jó magam is, amely megindítja az ember szívét. Az első hozászolásomra, mint a viperák jöttek az "okos" emberek. Mintha szét akarnának marni. Persze a távolban, mint megtudtam ott vannak, akik kereszténynek mondják magukat, mégis nagy csend és sötétség! Pedig jó magam erre a témára őszintén NEM ezt vártam!
Az ítélet, az Ego, és a félelem az emberekben oly mértékben megnövekedett, hogy ez által nem mernek tenni azért, hogy jobb legyen. Inkább szeretnek másokat kibeszélni. Ez lenne valóban a magyar mentalitás?! Nem mindegy az, hogy mi történt velem vagy Csipkerózsikával, amikor mindenki egyedül jön a világra csupasz fenékkel, és ugyan úgy tér vissza különböző szellemi fejlődésekkel? Mondjátok, akik többször rátekintetek erre a fórumra, tényleg ennyire szellemi halottak lennénk? Ez a szomorú érzés számomra annyira megmagyarázhatatlan! És amikor baj történik veletek, akkor már kétségbe is vagytok esve sokan, miközben máshol olyan "nagyok" tudtok lenni. Tisztelet a kivételnek! Tehát akkor hogy is van ez? Isten és jó magam! És NEM Isten, Jó magam, és akárki! Mert Isten és közöttem egy benső INTIM kapcsolat van! És abba belegázolni TISZTELETLENSÉG!
"13 éves koromban mind a két helyet megengedték az égiek, hogy láthassam. "
Mond kérlek szépen te elme beteg vagy ?
...mert az élet repül velünk,
ha szárnyalunk, vagy csak megyünk,
andalogva, kézen fogva,
emlékeket felkarolva,
sóhajokba kapaszkodva,
összebújva vagy széthullva,
illatokkal, illanókkal
tele tarisznyánk a jóval,
hamuba sült fájdalommal,
friss idővel, vagy múlttal,
ezerarcú szép titokkal...
(Sz.E.)
A két téma szoros. Megkérlek, hogy NE akard megalázni azokat, akik neked és a barátaidnak NEM ártanak! Ha megtekinted ennek a fórumnak az indítóját, akkor megláthatod, hogy az olyan "kedves" emberek miatt lépett ki a Hoxa-ról, akik miatt nem látott értelmet abban, hogy itt maradjon.
Nagyon reménykedek abban, hogy ezen ÉRTELEMMEL a szívedben el fogsz egy darabig gondolkodni. Köszönöm előre is!
A pokol nem ilyen vicces hely! Ott nincsenek barátok! Ott csak fájdalom, és iszonyú sötétség van, ahol nincs többé halál csak fájdalom és megfogalmazhatatlan FÉLELEM! Senkit sem szólítanak a nevén!
13 éves koromban mind a két helyet megengedték az égiek, hogy láthassam. Csöppet sem vicces a pokol! Az örök élet nem mindegy hogy hol fog lezajlani. Egy olyan helyen, ahol félelem és fájdalom gyötör, vagy egy olyan helyen, ahol minden a Szeretet körül van jelen!