Isten (beszélgetés)
leesett! Bocsánat
Ne már...vissza is kell adni? :DDDDDDDDDD
Akkor miért nem travnak írtad a lopott duma szöveget?He?Hisz vele írtatok egyformát szinte.
Amúgy meg nincs lopott duma,mert igazából a gondolataid sem a tiédek,mert onnan jönnek,ami nem a tulajdonod,csak kölcsön kaptad.
de furi dátum
0 vagy 1
nem emlékszem!!!
genetikai kód...régi sztori...nagyon régi
Valamikor nullába kezdődött...
Tudjátok mit nem értek még most sem, vén fejjel?
Ha valaki megbetegszik, vagy anyagi gondja van, vagy bármi nem megy simán, igen hamar azt mondja: 1. Elhagyott az Isten! 2. Nincs Isten, hogy ez megtörténhetett!
A poén az, hogy ha valaki rosz szituba kerül, annak 80%-ban ő az oka, mondjuk a mardék esetekben a körülmények valóban szerencsétlen egybeesése.
Mi köze ennek Istenhez? Nem jövök rá.
Üdv: Trav...
Már mindent leírtam és senki nem figyel...
Nyíltan és őszintén...
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Zenélek inkább! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Mi a baj az emberekkel?Hogy nem tudnak nyíltan és őszintén fogalmazni:)))
Male?!
Te példálóztál a bábeli zűrzavarról,hát ne rébuszokba beszélj ,hanem konkrétan!
Mintha itt se lennék!
Komolyan...ez nem igaz...nem hiszem el
Látjátok...ez a baj az emberekkel...
Szia IGSZ,
Az anyag energia, az energia rezgés, így mi, mint anyag, rezgés vagyunk, és rezgés minden. Ez alap fizika, axiómának is tekinthető. Ezért hivatkoztam erre.
Travels
:oDDDDDDDDDDDDDDD
Hát, te bonyolódhatsz feltevésekbe ezzel kapcsolatban, én viszont megtapasztalom a dolgokat.
Ezt Te csűrheted, csavarhatod ahogy tetszik, a Te számodra az lesz a valóság. Az enyém meg az, amit én tapasztalok, és nem csak az, amit gondolok. :o)))
Honnan tudod,ha sosem merted még csak megpróbálni sem?
Miért nyilatkozol olyanról,aminek még csak a közelébe sem értél....vagy igen....csak nem sikerült?
Ezért kened istenre ,vagy másra ?
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Ringat a víz! :DDDDDDDDD
Esetek egy részében eltalálod? Csoportosítási illúzió.
De az is lehet hogy az érzékelésedet igazítod az elmondottakhoz. Akár utólag.