Isten egyszülött fia Jézus, vagy maga az Ember? (beszélgetés)
Pszichológus ilyet több okból is mondhat, de leginkább azért hogy lehiggadj!
Pszichológus ilyent nem mond, mert nem mondhat! Igenis mindent meg KELL és meg is LEHET magyarázni!
pszichológus.hát persze,hogy nem,csak hinni.de ne őröld magadat,nem vagy te bors.hát még a gyaurokkal.
Azért ragaszkodsz ahhoz, hogy nem kell megmagyarázni mert nem tudod!!
nem nem kell és nem érdekel mit hisztek de nekem pszihológus mondta, hogy a hitetlenekkel vitázni is feleslegees mert csak magamat örlöm, mondjam el amit akarok oszt jónapot, pont azért ami itt zajlik.
a hitet nem magyarázni kell
Még annyit: az iskolában is megmagyarázzák például a matematikai tételeket.
Nem azt mondja a tanár, hogy "így van, mert én azt mondom":)
De... mindent meg kell magyarázni... más a hit, amikor azt hiszem, hogy.... és más a tudás, amikor tudom, látom, hallom, tapasztalom.
csak nehogy megártson a sok gondolkodás.
ahogy elnézi az ember azokat a gyönyörű templomokat.a szegény még az utolsó fillérjét is odaadta,hátha a mennyben jobb élete lesz.de érdekes a papok,meg a hatalmasok,itt a földön akarnak jól élni.
Felfogom mi???
Évezredekkel ezelőtt jött be az egy Isten hit, ember vezette be. A hitet beletukmálták az emberekbe!
Azok számára, akik nem gondolkodnak valóban nem szükséges, mert ők nem keresik a válaszokat, nem kíváncsiak.
Nem véletlenül nevezik a vezetőiket pásztoroknak.
hahaha,még a szomszédasszonyom is hiszi,aki annyi idős,mint én.
értsd már meg hogy nem mindent kell megmagyarázni, pl a kedvencedet a honnét jött a hited kérdést
Nem magyarázat, hogy "ezt vagy felfogod vagy nem" ! :D Ez egy nagy semmi!
igen meg a honnan és mikor jött, mert csak elkezdődött és kész
Ha valaki talál egy ilyen bunkert -esetleg egy kirándulás alkalmával-, akkor fényképezzen, telefonáljon, hívja a rendőrséget!
nem vagyok nyelvtan náci,de a klubban.miért nem kérsz egy helyesírási szótárt is.onnét fentről biztos szívesen küldenének.
mindig tudtam,csak nem sejtettem.
meg az emberi habituson :)
a hogyan hjött a hit azt nem kell megmagyarázni mert soknak a semmiből, ezt vagy felfogod vagy nem, de ez a magyarázat
én is mit gondolkodok rajta,honnét jön.meg a szúnyog,ami egész télen a fürdőszobában van,mit eszik.agyon nem csapom,hátha a következő életemben szúnyog leszek.
Arról nem beszélve, hogy kémiai anyagok, azaz bizonyíthatók !!
miért nem,a citrom savanyú,a só sós.
Hiteles történet bizonyítás nélkül?.
He?
Fejlettebb intelligencia?
Olyat itt a föld nevű bolygón nem találsz!
"Boldogok a lelki szegények: mert övék a mennyeknek országa." -Máté-
Megtaláltam! Kyro Ezoterikus Szabadegyetem, de vigyázzunk vele, mert a vezetője feketemágiával kínoz embereket.
És mindezt kávézás közben dobta elém a Facebook...
Na ne szórakozz! Ti lennétek a fejlettebb intelligencia?
További ajánlott fórumok: