Ismeritek a LUX porszívóját? (kb 150 000 Ft) Van róla tapasztalatotok? (tudásbázis)
uhh, nemsemmi :DDDD
anyukád kb: havi 100.000 ft nyugdíjat kap?? tudom ez sem valami sok, mi ketten élünk havi 80 ezerböl kb........
Szia!!
tudom mennyiért tudna használt gépet, kb olyan 70-80 ezerért......
Kedves hamyka!
Megkérdeztem neked, az én üzletkötőmnek is van használt gépe, bár Ő is az újat javasolja!
Ha gondolod összehozlak titeket!
Nem értem a téma felvetést!
Az a kérdés, hogy van e 150.000. Ft.-ért Lux porszívó akkor igen van! Ha az, hogy ez jó vagy nem akkor más a válasz! Veszel egy 10 éves Mercit, akkor az jó, de használt! Ebböl adódóan függ attól, hogy kitől veszed, hány évesen, és mennyiért. Amennyiben megteheted vegyél újat garanciával, és Lux szolgáltatásokkal, ha nem, akkor vegyél használtat a benne rejlő rizikókkal.
Az új porszívó fejlesztésére biztosan ráköltöttek egy halom pénzt, mert ha megnézitek tipusváltás 10-15 évente van. Egyik barátom vett egy Németországból behozott gépet, egy hét múlva tönkre ment. Kiderült, hogy megbuherálták csak az eladás idejére! Hallomásból tudom, hogy volt olyan, aki a netről vett Lux víztisztítót, és nem volt benne motor.
A kérdésedre a válasz: nagyon megéri a Lux porszívó, de nem a használt 15 évvel ezelötti modell 150-ért!
A Luxosoknak is lehet használtja, inkább tőle érdemes venni, mert nem kockáztatja az állását, hogy vackot adjon el. Nekem azösszes típusom volt már, 20 éve Lux Fan vagyok, nekem a legújabb van, és mindíg beszámolták a régit normális áron! (nyílván ezeket eladják) Ha így nézzük némi ráfizetéssel mindíg a legújabb modellem van, ezért egy egyszeri beruházással hosszú évekre megoldom a problémát!
Hogy kinek mennyit ér egy poszívó? Hát ez jó kérdés. Szerintem annyit mint a tisztaság, és a hozzá kapcsolódó dolgok, kinek többet, kinek kevesebbet! Mindenesetre milliókért veszunk lakást, bútort, kocsit, plazma tévét, stb. és élünk a porban az nem biztos hogy jó. Erre kíváló megoldás a Lux porszívó!
Jó döntést, és egészséget mindenkinek!
Sziasztok :)
Nemrég felhivott engem a Lux, és mondta hogy szokott lenni használt Lux D790 tipusu készülék!! Én döglötett nem nagyon találtam, ill egyet találtam de még nem irt vissza....
Nehéz a választás, a zepter az sajnos kiesik mert csak egy évet válal a tutoluxojára, jah egyébként tudjátok menyire kerül??
kapaszkodjatok meg: 640.000 ft!!! majdnem ennyi az ára, azt hittem kiesik a szemem, ennyi pénzért ha rendes a cég nem 1 év hanem 10 év vagy 15 év garancia járna, nem 1 év....
legalábbis én szerintem...
van valakinek ilyen tutoluxo micsodája? kiváncsi vagyok hogy 1 év után is olyan jol müködik-e :D
Amugy jo kis porszívo lenne ez is,de ennyi pénzért..... örültsok :D ennyi pénzböl már eltudnám kezdeni a házam felujitását :D
irjatok és üdv: hamyka :)
még mindig várom a válaszokat!!
Láttam a neten 1-2 Luxot használtan elég jo árba, régebiek közül melyik a jobb??
Irjátok meg!!
csak azt nem tom hogy a régebibe van-e hepaszürö vagy mi....
tényleg olyan jó ez a hepa szürö??
Várom a választ továbbra is....
Gondolom a régebbi tipusu Luxok ugyan olyanjók mint az ujabbak... vagy tévedek??
Ha válalja a lux azt hogy szóba áll velem annak ellenére hogy használt a készülék, mondjuk döglött a motor de tud ujat adni megminden,akkor is javitással együtt olcsobb sokkal...
de 400.000 ft-ért tényleg sok egy porszivoért.....
amit max megér egy porszívó szerintem az olyan maximálisan,de tényleg maximálisan max: kb: 80 és 200.000 ft,de ez a végsö hatááár!!! de a 200.000 is sok érte...
Ha válalja a szervizt a Lux akkor kb: 50-60 ezret simán megér az egész, és akorsem adtam ki érte 200.000 ft-ot....
csak nem tudom hogy a Lux válalja-e az ilyen javitásokat...
akkor lehet hogy sima porszívó érdekelne használtan, ha megjavitsa a Lux,de azért legyen használható darab ne egyböl kelljen megjavítani :D
és az 5 év gari tényleg igaz vagy csak mese??
Nem tudom mit hidjek eléggé 70-80-as éveket idézö kinézete van a Luxnak... bár lehet hogy az a régebbi....
Tehát: Ha valakinek ösrégi Luxa van tudnak adni hozzá alkatrész meg mindent??
A zepterröl elég rosszat hallottam hogyha már tul régi akkor nem tudnak adni alkatrészt hozzá...
Ez igaz??
A lux meg bármelyik készülékéhez tud adni alkatrész szervizeli stb??
Ezeket azért kérdezem mert sajna sok-sok készülék ugy jönki a gyárbol hogy ooo legyártotam marha olcson aztán le van zzzz a vevö, és vegyen másik porszivot..
annyibol tuti megéri Luxot hogyha tud adni mindent a régebbi készülékéhez...
Valahol olvastam is hogy a Lux tud adni alkatrészt bármilyen régi is....
Tehát ha én vennék használtam akármilyen Luxot tud adni hozzá alkatrészt vagy szóba se állnak velem mert használtan vettem??
ez azért érdekelne :D
Mertha szóba állnak velem és nem zavarja öket hogy használtan vettem de tud hozzá alkatrészt adni ill hogy leszervizeli ez már járhato ut :D
Lejjebb fog menni ennek az ára, valaki irta hogy 200.000 ft a Lux,pontosan melyik fajta?? vagy azóta jött ki ujabb??
Mondjuk ha 70-80 ezerért lehetkapni Luxot arra azt mondom elmegy, de 400.000 ft sooook :D
de akkor is..
egy kicsit tul van árazva...
okéé értelek :D
Micsodaaa?? 250 ezet 1 porszivóért? röhely :D
Ha ennyi mindenre szeretnél egy porszívót használni, akkor jobb, ha takarítónőt veszel igénybe, mert ennyi mindent nem tud megcsinálni.
A mienk nem 150 eFt-ba került, hanem 100-zal többe, de még ezzel sem lehet ennyi mindent megcsinálni.
Tény, jobban szív, masszív a ház, lehet vele függönyt porszívózni, de csak szárazon.
Sziasztok!!
Elnézést kérek töletek de egy kicsit kétkedö vagyok, de mi kerül ebbe a porszivoba százezrekbe?? nem értem....
Tényleg olyan joo??
Én ennyit nem tudok áldozni rá max 20-30 ezret többet nem...
Várom a véleményeiteket/tapasztalaitokat!!
Szerintem eléggé tul van árazva, szinte biztos hogy MLM rendszer, az az: minnél több kézen megy át annál drágábbb.... pontosan nem tudom hogy MLM rendszerben-e értékesitve,de ez akkor is marha drága....
Irjatok és üdv: hamyka
ui: én ezekre keresek megoldást ime:
tehát: tudjam használni kisebb/nagyobb szönyegeken is ill linoleumon és betonon is, ill tudjam használni ablak pucolásra/ajtok takaritására/ágynemü huzat/takarok-párnák takaritására/ágy takaritására/ ruhák felfrisitésére/butorok tisztán tartására/ fal felfrisitése/takaritása/pok hálora is/hütöszekrény kitakaritására/ meg esetleg a ház körül is lehessen használni...
gáztüzhely/gáz sütö tisztitása/szedje össze a morzsát ill minden szennnyezödést....
remélem segitetek nekem :)
Nem akarok senkitsem megbántani de mint mondtam eléggé el van túlozva az ára, ugyanezt tudja olcsobb készülék is vagy tévedek??
Ill esetleg hol lehetne ki probálni?? de ugy hogy legyen ott másfajta készülék is hogy összelehesen hasonlitani más termékekel!!
Sziasztok!
Ma vásároltunk Lux D 820 C típusú porszívót (részletre). Remélem nem bánjuk meg... Vannak újabb tapasztalatok a géppel kapcsolatban?
Szépen és könnyen lehet vele takarítani, sok mindent kiszed a szőnyegből meg a kárpitból. Mi elsősorban allergiás panaszok miatt vettük meg.
Sajnos abban eddig semmit nem segített.
További ajánlott fórumok:
- Ha ismeritek az imikimi.com weboldalt, ha tudtok róla valamit, lérlek segítsetek!?
- Multifruitmax-ot ismeritek, hallottatok róla? Tapasztalatok?
- Harcosok étrendje! Ismeritek? Mi a véleményetek róla?
- Ismeritek az aloe vera beta car-e tablettát?ha igen, mi a véleményetek róla?
- "Dr Hair" hajhullás elleni hajcseppet ismeritek? Esetleg vélemény róla vagy más ajánlás?
- Ismeritek a Vision termékeit vagy hallottatok már róla?