Ismeri valaki Dr. Rezek Ödön plasztikai sebészt? (tudásbázis)
Sziasztok!
Szeretném elkérni én is Rezek dr elérhetőségét, illetve ha van árlistája, vagy konzultációs díj, akkor azt is.
Nagyon köszönöm!
Mesi
Sziasztok!
Én is most csatlakoztam a fórumhoz. Novemberben megyek konzultációra Dr. Rezek Ödönhöz. Esetleg van köztetek akit már műtött és megosztaná velem az előtte utána fényképeit? Előre is köszönöm a bizalmat...
Szia!
www.hoxa.hu/orrplasztika-tapasztalatok-forum
Szeretettel várunk :-)
Sziasztok!
Én most csatlakoztam a fórumhoz, bár már elég régóta olvasgatom az itteni hozzászólásokat. Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek! Nagyon sok éve játszom a műtét gondolatával! Elmúltam 45 éves és most már minden áron szeretném megműttetni az orromat!
Két orvos között vacillálok. Kárász Tamásnál már tavaly voltam konzultáción. Az Ó stílusa egy kicsit furcsa volt, de emiatt a szakmai hozzáértését semmiképpen nem szeretném megkérdőjelezni. Rezek doktor úrhoz van márciusra időpontom konzultációra. Ha tudnátok segíteni esetleg előtte utána fotókkal, talán megkönnyítené a választást!
Előre is nagyon szépen köszönöm mindenkinek aki segít.
Kedves Keki70!
Megköszönném, ha nekem is el tudnád küldeni Dr. Rezek Ödön elérhetőségét :)
Szia!
169 hsz.
Sziasztok!
Valaki el tudná kuldeni nekem is Rezek Ödön elerhetoseget? Koszonom elore is!
Tökéletes
Cím: Budapest, Stromfeld Aurél út 37, 1124
Telefonszám: 06 20 944 8248
sziasztok! valaki megírná nekem is Dr. Rezek Ödön elérhetőségét meg esetleg hogy körülbelül milyen áron van egy orrplasztika? Ez a google által kidobott Stromfeld Aurél út ez jó cím?
nagyon köszi
Sziasztok!
Szeretném én is elkérni Rezek doktor úr számát. Előre is köszönöm a segítséget.
További ajánlott fórumok:
- Te kés alá feküdnél ha kérhetnél bármit egy plasztikai sebésztől ingyen?
- Mit kérdeznél elsőként egy plasztikai sebésztől?
- Budapesten keresek jó sebészt, plasztikai sebészt de NEM magánrendelésen.
- Ki tud korrekt, jó plasztikai sebészt?
- Ismeri valaki Dr. Együtt Mihály plasztikai sebészt? Tapasztalatok?
- Ismeri valaki a győri dr. Jakabos Péter plasztikai sebészt? Anyajegylevételre hozzá utaltak, tapasztalatok?