Ismeretlen emberrel való szexuális kapcsolat. Te kipróbálnád? (beszélgetés)
Nem vagy leoltva csak nem minden vercse, aki idejar. Aki meg az, egeszsegere!:)
De ne altalanositsunk mar ennyire...
Na jó látom le vagyok oltva:DDD
Nem zavarok tovább a lepedő kérdés megtárgyalásában;)
Ezzel most reklamozod magad?
Mondom en, hogy irigyseg. Vagy csak "majomkodsz" itt:)))
:DDDD
En vasalom de nem ezert, ugyis fenn van egy hetig, telen hetig, es ugyis 1 ejszaka utan mar gyurott:)))
De tok ciki nekem, hogy reggel mikor hatrahajtjuk egy picit kiszelloztetni, az o helyen mindig olyan mint egy uj, az enyem meg mint a kutya vacka...
Mivel nem ezen mulik hogy szeret vagy sem, de olyan ciki, hogy ferfi letere jobban tud vigyazni a korletere, nem?:)))
Jaj dehogy:D
Nem vagyok irigy:)))
De hidd el vannak itt jelentkezők!Másfél év alatt,amióta itt ragadtam, kaptam olyan ajánlatokat ismeretlenektől hogy égnek állt a...hajam tőlük:D
Rám ír,és 3 perc múlva felkínál egy szexrandit...és a kultúrált elutasítás után újrapróbálkozik:)Erőszakosabban:DDD Hogy gyorsan döntsek mert megy a busza:DDDD mert délutános!És szeretne már a szoknyája alatt érezni még a héten:DDDEszem megáll!
No ilyen előfordult vagy ötször!
A másik meg megtalált hogy Ő is motorozik.Na persze.Küldött a motorjáról is képet amit előtte 1 percel másolhatott ki a motorrevű promó oldalról.:DDD
Nem kell itt fórumot indítani ezügyben:D Ha egy fokkal szebb vagy az ördögnél mindíg akadna valaki!Látod nekem egy űrmajom képem van:DDDD Lehet le kellene cserélni valami bogárra...
O-óóó... Házasságban nem szép dolog külön gyűrni a lepedőt :O
Én carok nagy ívben a gyűröttségre, úgyis csukott szemmel alszok. Nem vasalok ágyneműt. És szeretem a frottír lepedőket :P
Most oszinten?
Szerintem irigy vagy a nemletezo jelentkezokre!:))))
Indits te is egy ilyen topikot es meglatod!
Fa fej tamasz??? Soha nem leszek gesa (bar mar keso...) :DDD
En gyurom a lepedot. De ami kiakaszt, hogy a ferjem meg nem. Hogy csinalja? Lefekszik egy pozba es reggelig meg sem mozdul? Probaltam szaten, skotszalas pamut agynemut, de mindegyiket gyurom, o meg egyiket sem.
Mondjuk szerencsere neki ez nem volt szempont. Csillamlehellet?? Tok jo! En gondoltam ilyen kis elvalaszto falacskara, nagyon feng shui, hogy megvedjem magam egy-egy ejszakai tusszentestol, meg ram horkolastol:DDD
Mondjuk most king size agy van, igy ember legyen a talpan aki eler hozzam a lehelve, sot, az mar sarkany
Most őszintén!
Kinézitek ebből a srácból hogy swinger klubba járjon???Szerintem egy lányt sem merne leszólítani uram bocsájt,ismerkedni is valakivel.Itt kép nélkül próbálkozik hátha....Szerintem:)
Lehet, hogy nem szeretne, ha rajta kivul meg sokan masok is ott legyenek...
Bar akkor nem ertem az indito hsz-t, "mindent ki kell probalni":)
Hát, azért na... Aki annyira kényes a lepedőre, az kérem vegyen olyan minőségű huzatot! Ellenben a tip-top haj mellett a tökéletes smik fontos ébredéskor és a csillám illatú lehelet.
Amelyik lány nem keresi a (dísz)párna helyett a fa fejtámaszt (tudod, amilyen a gésáknak volt), az más este fel is ülhet a söprűjére és repülhet haza.
:DDDD
szerintem itt mar olyan szempontok is fontosak, hogy ne logjon le a laba az agyrol, vagy hogy reggel kocos-e a haja, hogy amikor felkel, a lepedo mennyire lesz gyurott a helyen ahol aludt, a szex annyira mellekes....:DDDD
Úgy látom a fórum nyitó nem igazán aktív....legalább is itt:)
Fiatal versenyző még,de talán majd rárepül itt egy két nőstény vércse:DDDD
Nem a megóvás a cél, hanem az elriasztás.
Az meg kimaradt a felsorolásból, hogy a lelke a pokol tüzén fog égni.
Minden férfi fiú mielőtt felnő.
Meg aztán ha megvan az az egy nő, akkor még mindig van tovább.
...miutan megkefelte mindet amelyiket lehetett:))))
Maskepp hogy tudna eldonteni, melyikkel akar felkelni??
Az elobb talaltam:
Egy fiú azzal tölti az idejét, hogy találjon egy lányt, akivel lefeküdhet. Az igazi férfi azzal tölti, hogy megkeresse azt az egyet, akivel megéri felkelni.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- A barátnőm megkért, hogy létesítsek szexuális kapcsolatot a férjével és mindezt szeretné is végignézni
- 5 éves kapcsolatnál mennyi szexuális együttlét a normális havonta?
- Mi az oka annak, ha egy férfi csak szexuális kapcsolatra akar egy nőt?
- Mennyire működőképes egy kapcsolat, ha nem passzol a két fél szexuálisan?