Ismeretlen emberrel való szexuális kapcsolat. Te kipróbálnád? (beszélgetés)
Kapcsolat?Akkor már nem csak 1 alkalomról van szó?? :))
Jóóóó.....a kiváncsiság és a titokzatosság....aztán a felismerés,hogy húúú....ez jó volt!! :))))
A második menet minek számít???
Mert addigra már nem is lennénk ismeretlenek.. :))
Ugyanez a velemenyem, aki ismer, annak nem kell rolam kep, eldonti o maga, hogy hany fokkal vagyok szebb az ordog felesegenel:))))
De en arra mondtam, hogy aki egy majmos kephez ajanlatot kuld neked, ismeretlenul, azert nem tudhatja. Ha meg latott a valosagban, akkor ugy kell neked, hogy uldoz, szoval nem kell alszerenykedni.
Es ugy vagyok vele, hogy aki meg kep nelkul is irogatna nekem, ugyanaz a kategoria mint azok a nonemuek, akik kep nelkul irogatnak neked, nem? Szoval mind FAKE.
Ezzel sztem amugy semmi gond, amig komolyan nem veszi az ember
Határozottan szebb!....az ördögnél:D
A többit meg eldönti aki ismer:)
De most látom Te is kép nélkül osztod az észt!!!!
Én igen. Bárkiről bármit. És rólam is lehet bármit. És lehet, hogy pont bele is trafál. Ki tudja?
Amúgy, ami a swingereket illeti: ott a bátortalanok is találnak párt, mert általában nőkön múlik, hogy egy pasinak lesz-e ott sikerélménye:)
Persze lehet hogy szórakozik.Miután kiderült a turpisság a képpel,egyből kilépett és azonnal újra regisztrált.Ez csak egy eset a sok közül.A legkirívóbb.
Az pedig hogy éppen ki hogy néz ki,mondjuk egy fehérmájú nőnél teljesen mindegy....az még az ördöggel is:D
Amúgy meg nem minden nőre írtam hogy vércse csak EGY-KETTŐ-re.
.... és nem reklámozom magam.Távol áll tőlem.
Öhhh... szerinted aki egy épp lemenetett képet elküld neked, az valós személy, aki tényleg fel akar szedni? :D Eszedbe sem jutott, hogy mondjuk szórakozik veled valaki?
Vagy tegyük fel, az egyik jelentkeződ egy hús-vér nő, aki tényleg a szoknyája alatt akar tudni, pedig még képet sem látott rólad. Szerinted ez egy olyan kaliberű teremtmény, akit az örgödnél egy fokkal szebb férfi akár csak bottal megpiszkálna?
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- A barátnőm megkért, hogy létesítsek szexuális kapcsolatot a férjével és mindezt szeretné is végignézni
- 5 éves kapcsolatnál mennyi szexuális együttlét a normális havonta?
- Mi az oka annak, ha egy férfi csak szexuális kapcsolatra akar egy nőt?
- Mennyire működőképes egy kapcsolat, ha nem passzol a két fél szexuálisan?