Irjuk le, mondjuk el, dühöngjünk, örüljünk együtt! (beszélgetés)
Ahaa,sms-re nem reagál...detto!Igen,velem is figyelmetlen!Addig volt jó minden még el nem mondtam neki az érzéseimet!még 1 éve sincs hogy ismerjük egymást!Állítólag nem érez semmit,sőőőt elmondása szerint nem is féltékeny,de amikor talizunk vagy beszélünk telen,az első kérdése nem az,hogy hogy vagyok,hanem hányan d***k meg?!nemnormálisezazember!:-)
Nálatok mizu?
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááá!
Elegem van a mai napból (is)!
Haza akarok menni! (Otthon vagyok.)
Aludni akarok! (Mindjárt felkel a fiam.)
...
Elég durva lehet :S
De kitartás!!!!!!!!!!!!!
:)
:(((((
Hát vmi hasonló volt az én problémám is... :S Ő is úgy van, hogy küldök sms-t, és meg sem nézi a telt, így vissza sem ír...
Figyelmetlen, és ebből fakadnak a problémák....
És nálatok mióta tart ez az állapot?
Igen, a bizonytalanság a legrosszabb, bármiről is legyen szó. :(
Amúgy jó ötlet szerintem is az, hogy el kéne foglalnod magad vmivel...vhová eljárni sportolni, vagy vmi hobbit találni... Nem tudom, mit dolizol kint, hogy van-e még erőd ilyenekhez meló után.
Azt szokták mondani, hogy a távolság megszépíti, de a Te esetedben ez nem igaz, ha jól gondolom:(
Nem akarok el poénkodni, de nem kellene a feszültség levezetésére valamit sportolni?
Én sajnos, vagy nem sajnos nem vagyok túl lelkizős típus. Ha így nem jó változtatni kell!
Milyen sűrűn tudtok találkozni? A levezetés miben nyilvánul meg?
:((((((((
Hát, nekem is úgy néz ki, lehet kimegy a párom majd Ausztriába :S én bele sem gondolok, hogy mi lenne... :S nem biztos, hogy kibírnám...főleg, ha évekről lenne szó. :(
festett és burkolt!! A fönöke naqgyon biztat, de bennem egy világ dölt össze!! Azert jöttem ki, azert kerestem itt melot hogy, ne kelljen heteket külön töltenünk!!!! :(:( ez az en szerencsém!!
(bocs az ékezetek miatt, de meg nem szoktam meg az itteni billentyüzetet))
:S uhhhhhhhh :( az nagyon gáz lehetett.... azért más a helyzet, az ember máshogy tervez, ha úgy van, hogy ketten mennek...
És mikor tudtok előreláthatólag talizni? Mondták neki esetleg már a cégnél, hogy mikor tudna menni?
Nálam sajnos, ez már tegnap óta tart igazából, úgyhogy már alig várom, hogy megbeszéljük a dolgokat, és bújás legyen. :( :) Nem szeretek rosszban lenni vele. :)
Amúgy igen, az a legrosszabb, ha egymáson vezetitek ilyen módon le a feszkót.
Milyen időközönként tudtok találkozni?
Szia:)
Neked mi a problémád?? Frankfurt pedig egy jó hely, nem??
köszönöm!! :):):)
A legnagyobb probléma az az 1300km ami köztünk van!! :(:(:(
Nagyon hiányzik és nehéz egymás nélkül mindkettönknek! és ezt a feszültséget sokszor egymáson vezetjük le!!
Mond, ha gondolod:)
Itt vagyok:)
További ajánlott fórumok:
- Ma vagy mondjuk harminc éve könnyebb fiatalon semmiből indulni?
- Kinek, hogy köszön a 3-4 éves gyereke, mondjuk egy pénztárosnak, ha épp odaérünk? Köszön egyáltalán?
- Lehet választani, ha mondjuk én császárral szeretnék szülni?
- Lehet-e PCO-t kezelni természetesen, mondjuk természetgyógyász segítségével? Vagy marad az orvosi út?
- Vajon miért vonzóbbak a fehér köpenyes vagy művész férfiak, mint mondjuk az irodai alkalmazottak? Nektek milyen típusúak a zsánereitek?
- Avar, eső, csend... Tíz dolog, amiért örüljünk az ősznek!