Iphone 5 hátlapján van felirat? (tudásbázis)
figyi, ha használt a készülék, nagyon egyszerű, ott a kereskedőnél rádugjátok a netre, aztán lecsekkoljátok, hogy tényleg jó-e a készülék, illetve hogy pontosan meddig tart rá a gari, illetve hogy európai garancia van-e egyáltalán rá....
enélkül ne vegyél meg használt iphonet, se itt, se máshol.
ha nem akarja neked hagyni hogy neten leellenőrizzétek, akkor valami gáz van a készülékkel, ne vedd meg.
Igen, van felírat.
Én a helyedben nem venném meg.
Ez az iphone felhasználók szakmai topikja,itt minden kérdésre,azonnal van reagálás,és szakmai segítséget kapsz.
Szia,
Én nem venném meg. Túl sokan faragtak rá azzal hogy "csak valami nem stimmelt".
Ha csak "sima"iPhone 5-ről beszélünk, akkor az IMEI-szám a hátlapra van gravírozva.Továbbá jellemzi, hogy a hátlap eloxált alumíniumból készült. Érdemes megnézni, hogy a készülék jobb oldalán egy nano-SIM (más néven 4FF) tálca található, amelybe behelyezhető a SIM kártya.
Ezek mind oké?
Ha iPhone 5c, akkor a hátlap kemény bevonatú polikarbonátból (műanyag) készült.De,az IMEI-szám a hátlapra van gravírozva.
Az iPhone 5s esetén is az IMEI-szám a hátlapra van gravírozva.Itt a hátlap eloxált alumíniumból készült.
minden Iphone telefon hátlapján ott van a felirat!
lehet,hogy eltört a hátlap ,és cserét tettek rá!
ha szépszedi az eladó akkor is ott kell lenni a márkanévnek!
egyébbként ez egy nagyon drága készülék ha eredeti!
100 ezer fölötti az ára.
nekünk is ilyen van!
például:
Sziasztok!
Találtam egy kereskedőnél egy gyárilag független iphone 5-t 6hónap garival.Fehér színű.Viszont ami fura nekem a hátulja tiszta fehér csak az alma logó van rajta.Én pedig úgy emlékeztem valami feliratnak is kellene rajta lennie és nem hófehér a hátulja.Csak az a fura h mégsem magánszemélytől venném és garis is,akkor mi benne az átverés?
Egyébként azt nemtudta megmondani milyen gari van rá pontosan mert be kell aktiválnia a telefont hozzá.Hétvégén hívnám emiatt,de ez a hátlap dolog fura nekem...
További ajánlott fórumok:
- Az autósülésekből januártól csak a 3-as és 4-es a jó. A hordozónkon van egy E1 felirat, de a kód 03-mal kezdődik. Melyiket kell nézni?
- Kiderült, hogy inzulinrezisztenciám van. Meg tudná mondani valaki, hogy honnan tudnék mielőbb Metformin gyógyszert feliratni?
- Gépkocsik szélvédőin olvasható, vicces feliratok
- Szerintetek hol nézne ki jól a Faith felirat (tetoválás)?
- Milyen fajta esemény utáni tabletták vannak és orvossal kell felíratni?
- Miért kell a mézes krémes tésztáját a sütő hátlapján sütni?