Ionizált macskaszőr eladó (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Ionizált macskaszőr eladó
Siralmas.. Azért siralmas és egy cseppet sem vicces,mert valóban vannak olyanok akiket ilyenekkel palira lehet venni.
Az ország fél lábbal a sírban van és az embereket még mindíg az ilyen baromságok foglalkoztatják,ez döbbenet! Az illetékesek így tudják felmérni"a legjobban,hogy agyilag hol tart a nemzet.
Bocsánat de én ezen nem tudok nevetni :(
Én is!Én is kérek!Hol lehet venni?Már olyan dagi vagyok így 58kg-osan a 169centimhez...Legalább egy 10-est ledobnék...Naaaa...plííííííííííííííz!!!
;)
Jó a cikk és a hozzászólásokon is jót nevettem.Kösz
mindenkinek!
Jézusom! Ennyi pihentagyu egyhelyen! :DDDD
Nagyon jót nevettem, köszönöm nektek!
:DDDD
1000% bio,használt papírzsepim van,-most akciós áron!
Csak napi 3×50 db fogyasztása,tuti fogyás!
Előjegyzést is felveszek!
Az őszi-téli hónapokban nagyobb a termelékenységem!
Tel:06 ******104
:D :D :D
Nagyon jók vagytok !!!
Én sosem bírtam a TV Shopot,mert egy rakás használhatatlan kacatot próbálnak, nem kis sikerrel rásózni a jó népre.
A cikk tetszett:)
köszi-köszi-köszi!!!
Nagyon tetszett!
Nálam félig lenyalt cseresznyemagok vannak most diszkont áron! 100% bio!
Ez zseniális :D
Köszönöm, feldobtad a reggelemet :D
nem tudtam befejezni, megzavart a postás.
Térjünk vissza, pumpás kiszerelésben is tudok szállítani így 50 ezer egy flakon, de bio,tartósítószer mentes is van, egyenesen egy gyönyörű macskát kapsz, amely esténként átnyalogatja a hajat. Most figyelj!!! Tudom még fokozni.Ha két macskát rendelsz,a harmadikat mely veszett, több nyállal rendelkezik és ingyen kapod.
Érdekel a macskaszőr. Hogyan kell fogyasztani, hogy fogyasszon, szálanként lenyelni macska fáradt vízzel, vagy granulátum formában, macskaalommal vegyítve??
Esetleg csere érdekelne? Van allergia mentes macskanyálam, azonnal 1,5 cm-t nő a haj, alkalmanként,a csillogásról már nem is merek beszélni. Ragyogóbb lesz a napnál
Jajj de imádom ezeket a reklámokat! Hangosan lehet rajtuk röhögni! ÍTotál fölösleges dolgokat árulnak horribilis összegekért akciósan, és egyből kettőt! Sőt, ha 10 percen belül telefonálsz, kapsz hozzá egy receptkönyvet. Németül...
Nekem a csodakések a kedvenceim. Kijönnek egy újjal, majd két hétre rá megint van egy új. És így tovább. És mindegyik jobb, mint az előző.
Jó téma, köszi, hogy felvetetted. Ionizáltz macskaszőröm nekem is van, sőt, most akciós, adok mellé egy egész ionizált macskát! Egész évben lehet belőle ionizált macskaszőrt venni! MINDENRE JÓ! :)
Köszi.
Nagyon jót nevettem-:D
Ugrás a teljes írásra: Ionizált macskaszőr eladó
További ajánlott fórumok:
- Megtilthatja egy eladó, hogy a vevő felpróbáljon egy ruhát?
- Szobacica: Mit csináltok, hogy ne legyen minden macskaszőrös?
- Allergiás a gyerekem a macskaszőrre.
- Hogyan takarítsam le a nagyon macskaszőrös fotelt? Ruhakefe, proszívó nem segít.
- Porszívó, macskaszőr ellen!
- Füredi ionizált vizet ismeritek-e, van-e valakinek tapasztalata, főleg az ezüstössel kapcsolatosan?