Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Intim kérdés nőkhöz (18) fórum

Intim kérdés nőkhöz (18) (beszélgetés)

❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
549. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 548. - 31c1daa9fa)
2011. nov. 24. 09:55
Jaaa értem.Na igen az izgalmas is mert izgulsz duplán.Mi is csináltunk izgis dolgokat.Sajna nem túl sokszor mostanság de majd jön a tavasz....
548. 31c1daa9fa (válaszként erre: 546. - 44bc6f2b60)
2011. nov. 24. 09:52
Nem nős hapsira gondoltam. Olyan férfiakra, akik más miatt tiltott gyümölcsök, a helyszínek, és a helyzetek miatt nem lett volna szabad kavarni. Elcsábítottak azok a gazemberek. :P
2011. nov. 24. 09:50
Nekem nagyon sok tapasztalatom nem volt úgyhogy igazán nincs miről írnom.Max a mi történetünk de az eleje unalmas lenne mert rengeteg gátlásom volt.De a házasságomba azért voltak pikáns dolgok.
546. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 545. - 31c1daa9fa)
2011. nov. 24. 09:48
Ok hát nekem egyszer volt rövid kapcsolatom egy nőssel,de azóta is bánom mert kár volt belefogni.a pasi csak készséges pi.át keresett.Így utólag tudom de akkor is úgy éreztem nem helyes amit teszek de annyira magányos voltam hogy elnyomtam a gondolatot.Nem szerelem volt úgyhogy ezért duplán is sajnálom csak a gondolat hogy van valakim az kellett aki nem irányít mint muteromék.
545. 31c1daa9fa (válaszként erre: 543. - 44bc6f2b60)
2011. nov. 24. 09:44

Megélt. :)

Majd egy unalmasabb estémen előveszem az írói vénámat. :D

544. 31c1daa9fa (válaszként erre: 542. - 44bc6f2b60)
2011. nov. 24. 09:38
Nemrég keltem, ha később olvasom jobban rá tudok hangolódni. :)
543. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 541. - 31c1daa9fa)
2011. nov. 24. 09:31
Mármint írt vagy megélt?
542. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 539. - 31c1daa9fa)
De azért egy pici bizsergés nem volt?Ilyen történetet az ember azért olvasgat hogy hangolódjon élénkítse a napját jó hangulatoz hozzon:))Legalábbis ez volt a célom.De nem akartam vulgáris lenni.Bizonyos helyzetbe izgató de ha hangolódni akarok a témára nekem akkor nem jön be.
Nekem is vannak ilyen történeteim. Bár többnyire a tiltott gyümölcsöt szakítom le, ami egész kalandos estéket szül. :)
540. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 539. - 31c1daa9fa)
2011. nov. 24. 09:28
Nem ez sajna fantázia ,az első ilyen történetem az egy éjszakás hangulatú volt ezért most kapcsolatosra gondoltam inkább aminek lesz folytatása és az óvszer hát ez a minimum ha egy ilyen eset megtörténik nem?Ha veled történne te sem kockáztatnál nem?Tudom nem túl erotikus fordulat de úgy éreztem kell a történethez.
539. 31c1daa9fa (válaszként erre: 535. - 44bc6f2b60)
2011. nov. 24. 09:25
Ez megtörtént esetet mutat be? Jó a sztori, bár az óvszer felhúzása kicsit vágyölő( mint általában ) :)
538. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 537. - 31c1daa9fa)
2011. nov. 24. 09:21
hát nem mert ezt egy másik fórumon írtam hajnal négytől:))))bocsika:)))csak itt eléggé jó dolgokat olvastam gondoltam hátha tetszik valakinek.
2011. nov. 24. 09:19

Áh, én azt hittem, én leszek az első, aki elolvashatja! :P

Na olvasom...

2011. nov. 24. 09:18

Egy kis fantáziálgatás.Érdekes módon a férfiak azt hiszik hogy jó egy nőnek ha letámadják és azonnal a bugyijába nyúlnak.Pedig nem így van.ezt a történetet azért írtam le hogy mi az ami egy nőnek kell egy odaadó szeretkezéshez.Legalábbis szerintem kell hogy érezze hogy kívánják és ezt ki is mutassák de nem azzal hogy a bugyijába matatnak 5 perc után.Engem speckó az sokkal jobban felizgat ha a bugyi rajtam van és kívül nagyon finoman simogat körbe aztán a Pi..at is de finoman lágyan.Ebbe a kedvesem sem fárad el viszont engem úgy felhúz vele hogy megerőszakolnám ha tudnám.))))))))))))))))))))))))

mert ha ugye az emberlányát azonnal lényegre törően a csiklójánál simogatják persze hogy nedves lesz de3 ez csak fizikai reakció.Jóóó mielőtt szóltok persze hogy valamilyen szinten felizgul.De nekem így sokkal több idő kell hogy ráhangolódjak a szexre mnintha csak finoman simogatna haj az nagyon jó érzés.Tudjátok mit szóvá is teszem ezt neki.Mostanság nem beszélgettem vele ilyesmiről:((((((((((((((((((((((

2011. nov. 24. 09:11

Sziasztok.Úgy döntöttem itt is "közzé" teszem amit hajnalba írtam.Hátha valakinek tetszik:

Egyik este elhatározta hogy elmegy tácolni hátha megismer valakit. Egy jó pasit aki simogatja szerelmeskedik vele hogy ne érezze egyedül magát és később. . . ki tudja lehet hogy együtt maradnak. Elment tusolni először is és hajat mosni. Ahogy szárította a haját azon gondolkozott hogy melyik ruhát vegye fel a szexi passzos pirosat vagy a vállnálküli felsőt farmer minivel neccharisnyával. Mire végzett a hajszárítással el is dőlt a kérdés. A pirosat veszi fel és vadmacskás erősebb smink lesz. Felöltözött megcsinálta a haját és miközben sminkelt elképzelt magának egy magas fekete hajú vékony de azért izmos fiút és kellemesen megborzongott. Elindult a kocsival remélve hogy visszafelé már sietve jönnek a Valakivel. Ahogy odaért hallotta már a zennét ami hangosan erősen szinte lüktetve szólt saját vágyát visszhangozva.

Ahogy bement szétnézett meglátta pár ismerősét odament elkezdett beszélgetni velük és közbe a zene ritmusára mozogva ringatta a csípőjét. Észre sem vette hogy közbe már fel is figyeltek rá és merőn nézték ahogy enyhén ring a csípője. Fogta az italát és elindult körbe hogy szétnézzen van e még ismerős és hogy kik vannak ott. Hátha lát valakit aki megtetszik. Ahogy ment érezte hogy mintha figyelné valaki, szétnézett de nem látott senki. A férfi gyorsan behúzódott egy csoport mögé mert nem akart tolakodó lenni és azonnal leszólítani a piros ruhás lányt. Nagyon tetszett neki. Nézte ahogy sétál nézelődik nézte a mozgását milyen harmonikus milyen csábító, elhatározta, hogy megismerkedik vele kicsit később. De nem túl későn nehogy lecsapjanak rá. Úgy nézte egyedül van.

A lány közbe körbe sétált látott pár ismerőst de végig érezte hogy valaki Figyeli. Egyszer csak odaért ahhoz a csoporthoz akik mögött állt a fiú és véletlen a fiú a lány egyik ismerőse mellett állt és akkor egymás szemébe néztek. a lány hirtelen kíváncsi lett hogy ki lehet ez a fiú és mivel az ismerőse mellett állt azt hitte együtt vannak rájuk köszönt. A fiú örült hogy végre beszélhetnek és visszaköszönt. A lány barátja kicsit furán nézett rá de már ez se érdekelte. Bemutatkozott a lánynak . Érezte hogy nem rövid ismeretség lesz mert ahogy megfogta a lány kezét mintha áram futott volna végig a kezén hátán megborzongott. De látta hogy a lány is hasonlóan érezhetett mert gyorsan elengedte a kezét. Elkezdtek beszélgetni, mikor a lány rájött hogy mégse a barátja ismerőse nem zavartatta magát jót nevetett. Elkezdtek sétálni a terembe beszélgettek ismerkedtek. Mikor a fiú kért egy italt félig hátat fordított a lánynak ő megnézte a fiút hátulról a vállától végig a hátát és a fenekét még mindig azt nézte gusztálta gondolatba már bele is markolt annyira kívánatos kerek feneke volt, mikor a fiú visszafordult és rajta kapta. Elpirult és gyorsan félrenézett. Ahogy elindultak egy csoport ment el mellettük a fiú átkarolta a vállát és arrébb húzta el ne sodorják a lányt, de utána"véletlen"ottfelejtette a karját. A lányon borzongás futott végig ahogy érezte a vállán a fiú erős meleg karját gondolatba megint előreszaladt hogy milyen érzés lenne ha átölelné. Ezért úgy fordult hogy a táncolókat lássák és nem is kellett csalódnia a fiú felkérte. Épp egy lassú szám következett. Átkarolta a fiú a derekát a lány meg a nyakát ölte át. Eleinte igyekeztek betartani a megfelelő távolságot és beszélgettek, de ahogy múlt az idő a lány érzékei egyre érzékenyebbek lettek. A fiú keze egyre szorosabban ölelte a lányt, ahogy finoman egymáshoz símult az ölük a fiúnak elakadt a lélegzete. a lány megremegett és igyekezett a lélegzetét szabályozni hogy a fiú ne vegye észre hogy legszívesebben szorosan hozzásímulna. De amikor egymás szemébe néztek a fiú nem bírta tovább egyszerűen megcsókolta a lányt a lány mag azonnal hozzásímult magához húzta a fiú csípőjét. Ahogy erőteljesen megérezte a fiú izgalmát teljesen nedves lett. Keze hátracsúszott a fiú fenekére nem bírta ki és belemarkolt úgy szorította magához. Ekkor már csak ringatóztak a zenére de már teljesen egymásba voltak merülve. Csak arra figyeltek milyen érzés a másik simogatása. A lány már nem fogta vissza a lélegzetét . A fiúnak remegett a keze ahogy tenyere rásímult a lány mellére. Ekkor már abbahagyták a táncot. a lány a fiút a kezénél fogva húzta kifelé. Ahogy kiértek a parkolóba a kocsihoz a lány elkezdte keresni a kulcsot de közbe csókolóztak. A fiú szája rátapadt a lányéra a nyeleve a száját simogatta közbe finoman harapdálta is. Becsúsztatta a nyelvét a lány szájába és egymást simogatták a keze sem tétlenkedett átölelte a lány csípőjét símogatta közbe nekinyomta a kocsinak hogy érezze mennyire kívánja. A keze végig símította csípőján a combjáig és a fenekénél fel aztán megint lesímította a kezét végig a fenekén a szoknya széléig. közbe a csípőjét mozgatva a fa. . át erőteljesen dörzsölte a lány pi. . hoz egyszerűen nem tudott betelni a lány ízével a lágy hajlatok símogatásával, mindenképpen a selymes meleg bőrt szerette volna érezni. A lány az egyik lábát felemelve azzal átkarolta a fiú egyik lábát kezeivel simogatta a fejét arcát mellkasát. A másik kezébe végre benne volt a kulcs. Eltolta a fiút közbe is csókolóztak és amikor végre elszakadtak egymástól mondta hogy üljön be elmennek. Hova kérdezte a fiú? Sétáljunk a parkba?Kérdezte a lány. Nem akarta rögtön felhívni az ágyába nehogy a fiú azt gondolja hogy könnyen kapható. Leparkolt a ház előtt . elkezdtek sétálni. A fiú fogta a lány kezét az egyik kezével a másikkal meg átölelte hogy minél jobban érezhesse. Ahogy sétáltak tovább beszélgettek, közbe a fiú a hüvelykujjával simogatta a lány tenyerét a lány egyre kevésbé tudott ellenállni neki végül megállt felé fordult a fiú egyből átölelte magához szorította nagyot nyögött ahogy összesímúlt a csípőjük. A lány két kézzel átölelte a fiú nyakát és elkezdtek megint csókolózni. Már tudták mind a ketten hogy nem fogják félbe hagyniA lány mondta a fiúnak hogy itt lakik. Felszaladtak a házba ahogy az ajtó becsukódott a fiú erőteljesen nekinyomta a lányt és a csípőjét nekiszorította közbe lehúzta a piros ruha felsőjét végre tenyerébe foghatta a mellét ami pont tökéletes volt puha meleg selymes erotikus elkezdte a lány nyakát csókolgatni egyre lentebb hogy szájába vehesse végre a mellbimbóját ahogy odaért elkezdte nyalogatni körbe körbe a szájába szívta minél jobban érezze a lány már teljesen felizgult csípőjét nyomta a fiú far. . hoz. Keze közbe hol a hátát vállát hol a fiú arcát fogta irányította.

a fiú letolta a piros ruhát a lány csípőjén ami leesett a földre, akkor felkapta és a lány irányításával bevitte a szobájába. Az ágyra szinte ráestek annyira kívánták már egymást. a lány ekkorra már ki gomdolta a fiú ingét nadrágját és a tenyerét becsúsztatva először csak végig símította a fa. . át aztán az alsóba benyúlva megmarkolta és elkezdte le fel húzni a bőrét. A fiú ekkor már annyira izgatott volt hogy gyorsan felkelt levette a nadrágját ingjét alsóját gyorsan kikészítette az óvszert, és ráborult a lányra. Betakarta. Mikor végre végre meztelenül érezhették egymást mind a ketten felsóhajtottak az élvezettől. A fiú símogatta a lány testét végig az oldalán a combjáig elkezdte végig csókolni a mellét hasát ahogy csúszott lefelé a lány már alig várta hogy a lába közé érjen ahogy megérezte a fiú lehelletét szinte odarántotta a fejét de a fiúnak se kellett biztatás azonnal csókolni nyalni kezdte a lányt. De mivel nagyon kívánták egymást a lány vissza felhúzta magára és követelte hogy most. . azonnal. . . akarja. A fiú felhúzta az óvszert. Ahogy odaillesztette a fa. . . . át a lány pi. . hoz egy pillantara megálltak egymás szemébe néztek. a fiú elkezdett behatolni ahogy a lány érezte hogy egyre inkább kitölti elakadt a lélegzet. Ahogy a fiú teljesen benne volt megint megálltak Egy pillanatra csókolóztak simogatták egymást késleltetve az elkerülhetetlent. A fiú elkezdett mozogni először finoman. A lány átölelte kezével lábával. De már annyra erős izgalomba voltak hogy nem bírták tovább, a fiú a csípője alá nyúlt felemelte magához és erőteljesn elkezdtek végre igazán du. . ni már nem bírták lassítani a tempót annyira erősen fel voltak izgulva hogy egyre erőteljesebb lett a mozgások egyre gyorsabban hajtották egymást a csúcs felé . . . és a végén egy nagy kiáltással szinte egyszerre élveztek le. A lány hosszan élvezett remegett az egész teste. a végén a megkönnyebbüléstől és az örömtől felnevetett. A fiú annyira kimerült hogy úgy érezte meg se bír moccanni. Kis idő után félig lefordult és magukra húzta a takarót. Egy darabig mindketten csak lihegtek míg le nem lassult a szívverésük. Finoman lágyan simogatta a lány a fiút. Nem is reméltem hogy ilyen lesz mondta a lány. Ilyen . . . fantasztikus. A fiú kicsit még pihent és megkérdezte akkor mostmár járunk??Még szép mondat a lány. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

534. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 533. - 31c1daa9fa)
2011. nov. 23. 16:56
Hát az se a szomszédba van:)))Nálunk csak hideg volt ma.De a fiúk nagyon várják a havat.
533. 31c1daa9fa (válaszként erre: 532. - 44bc6f2b60)
2011. nov. 23. 16:55
Zalaegerszeg
532. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 531. - 31c1daa9fa)
2011. nov. 23. 16:53
Nagyvárost mondj a közelbe.Úgy betájóllak
531. 31c1daa9fa (válaszként erre: 530. - 44bc6f2b60)
2011. nov. 23. 16:51
Pacsán
530. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 524. - 31c1daa9fa)
2011. nov. 23. 16:49
Hol esett hó??Mert nálunk még nincs jele.
529. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 521. - F1e23b97ee)
2011. nov. 23. 16:48
Nekem hálisten nem volt részem éjszakai munkába.Éjszakázásba annál /két n-nel/ több ugyanis mind a három kicsikém a fiúk és a kicsi lány feltváltva tartanak ébren.Szóval a Ricsim mostanába ha rosszat álmodik felébre éjszaka ez legalább kétszer,átjön hozzámnbk odabújik az apjához egy kicsit aztán visszaküldjük a helyére és alszik tovább.Gerim is rendszeresen rosszat álmodik de ő felsír na vagy rá kell hangosan szólni hogy legalább felébredjen már vagy elég elcsítítani ami ritka.De Gerinek köszönhetően Roni is fel szokott ébredni meg egy éjszaka alatt minimum kétszer iszik vagy 5-ször átmászik hozzám szóval eseménydúsak az éjszakám.Ja és mindezek mellé kell a kedvesem bepásszintani:))))))))))))))
2011. nov. 23. 16:24

A mára rendelt szent evangélium befejeződött.

Mindenkinek további szép napot!

Sziasztok!

527. f1e23b97ee (válaszként erre: 526. - 31c1daa9fa)
2011. nov. 23. 16:23
Valószínű :-)))
526. 31c1daa9fa (válaszként erre: 525. - F1e23b97ee)
2011. nov. 23. 16:21
Hát ezek szerint nem erre jöttél. :P
525. f1e23b97ee (válaszként erre: 524. - 31c1daa9fa)
2011. nov. 23. 16:19

Hol laksz?

Tegnap a fél országot beautóztam, de hóval nem találkoztam.

524. 31c1daa9fa (válaszként erre: 523. - F1e23b97ee)
2011. nov. 23. 16:16
Itt már nehezen bicajozna. Leesett a hó tegnap. :D
523. f1e23b97ee (válaszként erre: 522. - 44bc6f2b60)
2011. nov. 23. 16:14
Ilyenkor bicózni? Nem fagytál hozzá? :-))
522. 44bc6f2b60 (válaszként erre: 512. - F1e23b97ee)
2011. nov. 23. 16:13
Én e???mint a villám bicóztam az ebédé meg a fiúké az oviba aztán huss ide vissza, de privibe beszélgettem és elment az idő:))))
521. f1e23b97ee (válaszként erre: 520. - 31c1daa9fa)
2011. nov. 23. 16:10

Kénytelen vagyok, mert az rosszabb lenne, ha elaludnék.

Viszont mikor pörgés van nem vagyok álmos

520. 31c1daa9fa (válaszként erre: 518. - F1e23b97ee)
2011. nov. 23. 16:07
Aki megteheti...:)
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook