Intim kérdés nőkhöz (18) (beszélgetés)
Megélt. :)
Majd egy unalmasabb estémen előveszem az írói vénámat. :D
Áh, én azt hittem, én leszek az első, aki elolvashatja! :P
Na olvasom...
Egy kis fantáziálgatás.Érdekes módon a férfiak azt hiszik hogy jó egy nőnek ha letámadják és azonnal a bugyijába nyúlnak.Pedig nem így van.ezt a történetet azért írtam le hogy mi az ami egy nőnek kell egy odaadó szeretkezéshez.Legalábbis szerintem kell hogy érezze hogy kívánják és ezt ki is mutassák de nem azzal hogy a bugyijába matatnak 5 perc után.Engem speckó az sokkal jobban felizgat ha a bugyi rajtam van és kívül nagyon finoman simogat körbe aztán a Pi..at is de finoman lágyan.Ebbe a kedvesem sem fárad el viszont engem úgy felhúz vele hogy megerőszakolnám ha tudnám.))))))))))))))))))))))))
mert ha ugye az emberlányát azonnal lényegre törően a csiklójánál simogatják persze hogy nedves lesz de3 ez csak fizikai reakció.Jóóó mielőtt szóltok persze hogy valamilyen szinten felizgul.De nekem így sokkal több idő kell hogy ráhangolódjak a szexre mnintha csak finoman simogatna haj az nagyon jó érzés.Tudjátok mit szóvá is teszem ezt neki.Mostanság nem beszélgettem vele ilyesmiről:((((((((((((((((((((((
Sziasztok.Úgy döntöttem itt is "közzé" teszem amit hajnalba írtam.Hátha valakinek tetszik:
Egyik este elhatározta hogy elmegy tácolni hátha megismer valakit. Egy jó pasit aki simogatja szerelmeskedik vele hogy ne érezze egyedül magát és később. . . ki tudja lehet hogy együtt maradnak. Elment tusolni először is és hajat mosni. Ahogy szárította a haját azon gondolkozott hogy melyik ruhát vegye fel a szexi passzos pirosat vagy a vállnálküli felsőt farmer minivel neccharisnyával. Mire végzett a hajszárítással el is dőlt a kérdés. A pirosat veszi fel és vadmacskás erősebb smink lesz. Felöltözött megcsinálta a haját és miközben sminkelt elképzelt magának egy magas fekete hajú vékony de azért izmos fiút és kellemesen megborzongott. Elindult a kocsival remélve hogy visszafelé már sietve jönnek a Valakivel. Ahogy odaért hallotta már a zennét ami hangosan erősen szinte lüktetve szólt saját vágyát visszhangozva.
Ahogy bement szétnézett meglátta pár ismerősét odament elkezdett beszélgetni velük és közbe a zene ritmusára mozogva ringatta a csípőjét. Észre sem vette hogy közbe már fel is figyeltek rá és merőn nézték ahogy enyhén ring a csípője. Fogta az italát és elindult körbe hogy szétnézzen van e még ismerős és hogy kik vannak ott. Hátha lát valakit aki megtetszik. Ahogy ment érezte hogy mintha figyelné valaki, szétnézett de nem látott senki. A férfi gyorsan behúzódott egy csoport mögé mert nem akart tolakodó lenni és azonnal leszólítani a piros ruhás lányt. Nagyon tetszett neki. Nézte ahogy sétál nézelődik nézte a mozgását milyen harmonikus milyen csábító, elhatározta, hogy megismerkedik vele kicsit később. De nem túl későn nehogy lecsapjanak rá. Úgy nézte egyedül van.
A lány közbe körbe sétált látott pár ismerőst de végig érezte hogy valaki Figyeli. Egyszer csak odaért ahhoz a csoporthoz akik mögött állt a fiú és véletlen a fiú a lány egyik ismerőse mellett állt és akkor egymás szemébe néztek. a lány hirtelen kíváncsi lett hogy ki lehet ez a fiú és mivel az ismerőse mellett állt azt hitte együtt vannak rájuk köszönt. A fiú örült hogy végre beszélhetnek és visszaköszönt. A lány barátja kicsit furán nézett rá de már ez se érdekelte. Bemutatkozott a lánynak . Érezte hogy nem rövid ismeretség lesz mert ahogy megfogta a lány kezét mintha áram futott volna végig a kezén hátán megborzongott. De látta hogy a lány is hasonlóan érezhetett mert gyorsan elengedte a kezét. Elkezdtek beszélgetni, mikor a lány rájött hogy mégse a barátja ismerőse nem zavartatta magát jót nevetett. Elkezdtek sétálni a terembe beszélgettek ismerkedtek. Mikor a fiú kért egy italt félig hátat fordított a lánynak ő megnézte a fiút hátulról a vállától végig a hátát és a fenekét még mindig azt nézte gusztálta gondolatba már bele is markolt annyira kívánatos kerek feneke volt, mikor a fiú visszafordult és rajta kapta. Elpirult és gyorsan félrenézett. Ahogy elindultak egy csoport ment el mellettük a fiú átkarolta a vállát és arrébb húzta el ne sodorják a lányt, de utána"véletlen"ottfelejtette a karját. A lányon borzongás futott végig ahogy érezte a vállán a fiú erős meleg karját gondolatba megint előreszaladt hogy milyen érzés lenne ha átölelné. Ezért úgy fordult hogy a táncolókat lássák és nem is kellett csalódnia a fiú felkérte. Épp egy lassú szám következett. Átkarolta a fiú a derekát a lány meg a nyakát ölte át. Eleinte igyekeztek betartani a megfelelő távolságot és beszélgettek, de ahogy múlt az idő a lány érzékei egyre érzékenyebbek lettek. A fiú keze egyre szorosabban ölelte a lányt, ahogy finoman egymáshoz símult az ölük a fiúnak elakadt a lélegzete. a lány megremegett és igyekezett a lélegzetét szabályozni hogy a fiú ne vegye észre hogy legszívesebben szorosan hozzásímulna. De amikor egymás szemébe néztek a fiú nem bírta tovább egyszerűen megcsókolta a lányt a lány mag azonnal hozzásímult magához húzta a fiú csípőjét. Ahogy erőteljesen megérezte a fiú izgalmát teljesen nedves lett. Keze hátracsúszott a fiú fenekére nem bírta ki és belemarkolt úgy szorította magához. Ekkor már csak ringatóztak a zenére de már teljesen egymásba voltak merülve. Csak arra figyeltek milyen érzés a másik simogatása. A lány már nem fogta vissza a lélegzetét . A fiúnak remegett a keze ahogy tenyere rásímult a lány mellére. Ekkor már abbahagyták a táncot. a lány a fiút a kezénél fogva húzta kifelé. Ahogy kiértek a parkolóba a kocsihoz a lány elkezdte keresni a kulcsot de közbe csókolóztak. A fiú szája rátapadt a lányéra a nyeleve a száját simogatta közbe finoman harapdálta is. Becsúsztatta a nyelvét a lány szájába és egymást simogatták a keze sem tétlenkedett átölelte a lány csípőjét símogatta közbe nekinyomta a kocsinak hogy érezze mennyire kívánja. A keze végig símította csípőján a combjáig és a fenekénél fel aztán megint lesímította a kezét végig a fenekén a szoknya széléig. közbe a csípőjét mozgatva a fa. . át erőteljesen dörzsölte a lány pi. . hoz egyszerűen nem tudott betelni a lány ízével a lágy hajlatok símogatásával, mindenképpen a selymes meleg bőrt szerette volna érezni. A lány az egyik lábát felemelve azzal átkarolta a fiú egyik lábát kezeivel simogatta a fejét arcát mellkasát. A másik kezébe végre benne volt a kulcs. Eltolta a fiút közbe is csókolóztak és amikor végre elszakadtak egymástól mondta hogy üljön be elmennek. Hova kérdezte a fiú? Sétáljunk a parkba?Kérdezte a lány. Nem akarta rögtön felhívni az ágyába nehogy a fiú azt gondolja hogy könnyen kapható. Leparkolt a ház előtt . elkezdtek sétálni. A fiú fogta a lány kezét az egyik kezével a másikkal meg átölelte hogy minél jobban érezhesse. Ahogy sétáltak tovább beszélgettek, közbe a fiú a hüvelykujjával simogatta a lány tenyerét a lány egyre kevésbé tudott ellenállni neki végül megállt felé fordult a fiú egyből átölelte magához szorította nagyot nyögött ahogy összesímúlt a csípőjük. A lány két kézzel átölelte a fiú nyakát és elkezdtek megint csókolózni. Már tudták mind a ketten hogy nem fogják félbe hagyniA lány mondta a fiúnak hogy itt lakik. Felszaladtak a házba ahogy az ajtó becsukódott a fiú erőteljesen nekinyomta a lányt és a csípőjét nekiszorította közbe lehúzta a piros ruha felsőjét végre tenyerébe foghatta a mellét ami pont tökéletes volt puha meleg selymes erotikus elkezdte a lány nyakát csókolgatni egyre lentebb hogy szájába vehesse végre a mellbimbóját ahogy odaért elkezdte nyalogatni körbe körbe a szájába szívta minél jobban érezze a lány már teljesen felizgult csípőjét nyomta a fiú far. . hoz. Keze közbe hol a hátát vállát hol a fiú arcát fogta irányította.
a fiú letolta a piros ruhát a lány csípőjén ami leesett a földre, akkor felkapta és a lány irányításával bevitte a szobájába. Az ágyra szinte ráestek annyira kívánták már egymást. a lány ekkorra már ki gomdolta a fiú ingét nadrágját és a tenyerét becsúsztatva először csak végig símította a fa. . át aztán az alsóba benyúlva megmarkolta és elkezdte le fel húzni a bőrét. A fiú ekkor már annyira izgatott volt hogy gyorsan felkelt levette a nadrágját ingjét alsóját gyorsan kikészítette az óvszert, és ráborult a lányra. Betakarta. Mikor végre végre meztelenül érezhették egymást mind a ketten felsóhajtottak az élvezettől. A fiú símogatta a lány testét végig az oldalán a combjáig elkezdte végig csókolni a mellét hasát ahogy csúszott lefelé a lány már alig várta hogy a lába közé érjen ahogy megérezte a fiú lehelletét szinte odarántotta a fejét de a fiúnak se kellett biztatás azonnal csókolni nyalni kezdte a lányt. De mivel nagyon kívánták egymást a lány vissza felhúzta magára és követelte hogy most. . azonnal. . . akarja. A fiú felhúzta az óvszert. Ahogy odaillesztette a fa. . . . át a lány pi. . hoz egy pillantara megálltak egymás szemébe néztek. a fiú elkezdett behatolni ahogy a lány érezte hogy egyre inkább kitölti elakadt a lélegzet. Ahogy a fiú teljesen benne volt megint megálltak Egy pillanatra csókolóztak simogatták egymást késleltetve az elkerülhetetlent. A fiú elkezdett mozogni először finoman. A lány átölelte kezével lábával. De már annyra erős izgalomba voltak hogy nem bírták tovább, a fiú a csípője alá nyúlt felemelte magához és erőteljesn elkezdtek végre igazán du. . ni már nem bírták lassítani a tempót annyira erősen fel voltak izgulva hogy egyre erőteljesebb lett a mozgások egyre gyorsabban hajtották egymást a csúcs felé . . . és a végén egy nagy kiáltással szinte egyszerre élveztek le. A lány hosszan élvezett remegett az egész teste. a végén a megkönnyebbüléstől és az örömtől felnevetett. A fiú annyira kimerült hogy úgy érezte meg se bír moccanni. Kis idő után félig lefordult és magukra húzta a takarót. Egy darabig mindketten csak lihegtek míg le nem lassult a szívverésük. Finoman lágyan simogatta a lány a fiút. Nem is reméltem hogy ilyen lesz mondta a lány. Ilyen . . . fantasztikus. A fiú kicsit még pihent és megkérdezte akkor mostmár járunk??Még szép mondat a lány. ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
A mára rendelt szent evangélium befejeződött.
Mindenkinek további szép napot!
Sziasztok!
Hol laksz?
Tegnap a fél országot beautóztam, de hóval nem találkoztam.
Kénytelen vagyok, mert az rosszabb lenne, ha elaludnék.
Viszont mikor pörgés van nem vagyok álmos
További ajánlott fórumok:
- Csevegjünk erről- arról, ami Neked éppen problémát jelent, és lássuk új szemszögből a kérdésed.
- Gyakori kérdések a 90 napos diétáról
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Hölgyek egy indiszkrét kérdés: Borotválod -e az intimszőrzetedet?
- Elég intim kérdés, de nekem most fontos lenne a válaszotok!