Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Internetes társkereső fórum

Internetes társkereső (beszélgetés)

2010. jún. 14. 12:44

Milyen ingyenes társkereső oldalakat ismertek?

Love és találkán kivül?

55. cb53e790b2 (válaszként erre: 54. - Cb53e790b2)
2010. máj. 31. 13:39

ja és a HotDog-on ismertük meg egymást

:)))))))))))))))))))))))))

54. cb53e790b2 (válaszként erre: 48. - 31b7b5919f)
2010. máj. 31. 13:34
NE KERSESD MAJD Ő RÁD TALÁL :) MONDHATNÁM ÍGY IS !!! DE EZ VALAHOL IGAZ IS:) GÖRCSÖSEN KERESTEM ÉVEKIG A PASIT AKI TÉNYLEG OLYAN AMILYET SZERETTEM VOLNA aztán kb:fél éve föl adtam HÁT A KÜLSŐ EGY PÖPPET ELTÉR:/ DE A BELSŐ UGYAN AZ AMIRE VÁGYTAM PEDIG TÉNYLEG RÉSZEMRŐL EGY SZIMPLA BESZÉLGETÉSNEK INDÚLT 3 hónapja ismerkedtünk meg nagyon jól el vagyunk ez eleje környékén még egy fórumot is indítottam mert annyira hihetetlen volt ez az egész nem tudtam kinek higgyek a horoszkóp szerint nem érdemes szóba állni sem vele, kos felfogással:/ de ö maga mást bizonyított idáig :)))))))))))
53. last
2010. máj. 31. 10:32

Én ugyan nem egy társkeresőn,de a net-en találtam rá és már elmúltunk 2évesek!:)

De nem mondom hogy előtte nem futottam bele ugyan ilyen oldalakon hülyékre és olyanokra akik élőben meg sem közelítették a leírt embert..

52. berhukri (válaszként erre: 50. - Monyoci)
2010. máj. 31. 10:30
Én a startrandin, akkor még ingyenes volt. De a férjem előtti páromat meg a gyalogló chat-en. De ott sok a hülye, úgyhogy kell a mák.
2010. máj. 31. 10:05
én is ott találtam társat:) 2 éve élünk együtt:)
50. monyoci (válaszként erre: 48. - 31b7b5919f)
2010. máj. 31. 10:01

én kerestem meg ;)

randivonal.hu

akkor még ingyenes volt...

2010. máj. 31. 09:51

Van bizony! :))

Először rendes társkeresőt nézegettem még tinikoromban, a kíváncsiság hajtott. Amikor megtetszett ott egy srác, regisztráltam, egy hét múlva jártunk. Nem volt az igazi, kedves volt, aranyos volt, pont olyan, mint az adatlapján, de valami hiányzott. Le tudtam volna vele élni az életem, de mondom, valami kis szikra nem volt meg.

Szakítottunk, és később szintén a neten megismertem egy srácot. Nem randioldalon és nem társkeresőn. Közösségi oldalon, és a hobbink volt közös, erről leveleztünk, szó sem volt semmi szerelemről. Aztán egy közös programot is szerveztünk hosszú levelezés után, természetesen a kedvenc sportunknak hódoltunk. :)) És összejöttünk, két hét múlva már együtt laktunk.

Azóta (lassan két éve) együtt vagyunk és boldogan élünk). De mivel több száz km választott el minket, ha nincs net, soha nem ismerem meg.

2010. máj. 31. 09:50

Hol lehet ilyen társt találni????

Aki ennyi éve veletek van és neten ismertétek meg???

2010. máj. 31. 09:46
Nem kerestem,találtam!:)
2010. máj. 31. 09:46

4 éve múlt, 1 gyermek ;)

mire vagy kíváncsi?

2010. máj. 31. 09:45

Szia!

Nekem is van pozitív és negatív tapasztalatom is. Necces a dolog nagyon... Mondjuk én a páromat a neten ismertem meg másfél éve, azóta már vettünk egy házat és összeköltöztünk. De volt előtte néhány próbálkozásom, ami nem sült el jól. Én mindenkivel elég sokat msneztem, mire találkoztam velük, nem egyből randi... De ki lehet fogni rendes embert, akinek szintén komoly szándékai vannak a párkapcsolat terén.

44. orzinuovi (válaszként erre: 35. - Vgittus)
2010. máj. 31. 09:43
Remélem,sokan válaszolnak Neked-épp az imént regisztráltam egyen,de tapasztalatom még nekem sincs sajnos...
43. c6beeeb07a (válaszként erre: 35. - Vgittus)
2010. máj. 31. 09:42

SZIA!!

Nekem nincs tapasztalatom,de a barátnőm így találta meg a párját.Már 8 éve együtt vannak!

Vágj bele,sok sikert!:)

42. Mzsuka (válaszként erre: 35. - Vgittus)
2010. máj. 31. 09:41

Szia!

Nekem volt negatív tapasztalatom is,de a mostani helyzetet elnézve inkább pozitív.:)

14évesen volt az első csók egy fiúval,fél évig voltunk együtt,de a 8év miatt szétváltunk.Tavaly egy társkereső oldalon leveleztem valakivel hetekig,nagyon szimpatikus volt,minden érdeklődési körünk egyezett.Megbeszéltük,hogy találkozunk,akkor írtuk csak meg a teljes nevünket és kiderült,hogy az első szerelmem az.Én sokat vátoztam az évek alatt,róla meg egy nagyon rossz minőségű pici kép volt fent,amit ha nagyítottam,kockásodott,így előbb nem ismertük fel egymást.

Nyáron összeköltöztünk,most 20hetes pocis vagyok,októberre várjuk az első babánkat és szombaton lesz az esküvőnk.Imádjuk egymást.

Szerintem megéri belevágni.

2010. máj. 31. 09:37
azt a pasit ki kel fogni aki tényleg önmagát adja a monitor túloldalán is !!!!!!!!!!én örűltem szerencsés vagyok vele :))))))))))) nem tásrkeresőn hanem a hotdog-on ismerkedtünk meg tényeg csak pár beszélgetésből indúlt az egész
40. berhukri (válaszként erre: 35. - Vgittus)
2010. máj. 31. 09:35
Én a férjemet interneten ismertem meg:) 3 éve vagyunk házasok, és most várjuk az első gyerekünket. Tehát én csak pozitív dolgokat tudok mondani. (sőt az előző páromat is ott ismertem meg)
2010. máj. 31. 09:34
Nekem nincs, de vágj bele, mert az emberek 90%-a ma már neten próbál társat találni. Nagyon sokaknak bejön..
2010. máj. 31. 09:34

IGEN!!!!

Pozitív és negatív is :)

2010. máj. 31. 09:33
mire vagy kíváncsi ?
2010. máj. 31. 09:33
igeeeeeeeeeeen :)
2010. máj. 31. 09:31

Sziasztok!

Van valakinek tapasztalata az internetes párkereséssel kapcsolatban?

2010. jan. 24. 20:00
Én is fenn voltam egy párkereső oldalon, aztán kitöröltem magam. Randiztam is. Én kifogtam egy csomó aranyos pasit. Szinte mind rokonszenves volt. De csak ennyi. Egyik után se vágytam arra, hogy még egyszer találkozzam velük. Most próbálkozom egy másik oldalon. Itt egyenlőre csak levelezgetek. Volt aki zokon vette, hogy nem akarok egyből találkozni. Mondom szeretném valamennyire megismerni, majd utána randizunk. Pár levélváltás után elköszöntem tőle, kiderült, hogy teljesen más világban élünk. Szerintem is fontos, hogy előtte levelezgessen az ember és ne adja ki magát egyből. Így elkerülhet néhány kinos találkozót.
33. csorocsaj (válaszként erre: 32. - S700)
2010. jan. 24. 19:54
én is így jártam csak hozzám el jött nézte hova lehet egy ágyat berakni
32. s700 (válaszként erre: 30. - 8ee31e318f)
2010. jan. 24. 19:38

persze, lehet csetelni is, nem azt mondtam, hogy csak a levelezés a jó.

Arra gondoltam, hogy az azonnali találkozásnak nem szabad bedőlni, meg telefonszámot megadni mindjárt.

Ért több olyan kellemetlenség is, hogy megadtam a számom és mindjárt fel akart jönni a lakásomra. Aztán amikor mondtam, hogy kávézóba mennék inkább, én úgy gondoltam, akkor már nem is kellettem. Jobb is!

2010. jan. 23. 12:35
szyasztok én 5 éve chetelek különbözö cheteken de alig taliztam normálisabb pasíval vagy csak kifogtam
30. 8ee31e318f (válaszként erre: 29. - S700)
2010. jan. 23. 07:13
van msn is ;)
29. s700 (válaszként erre: 23. - 64feff43a0)
2010. jan. 22. 21:12

Tény, hogy óvatosnak kell lenni! Nem szabad teljesen kiadni magad (pl.: telefonszám, cím, meg ilyenek)

Én sem elsőre találkoztam a férjemmel! Nagyon sok csalódás ért, egyszer ki is regisztráltam, annyira elegem lett. De sokat tanultam. Nem szabad az olyanoknak bedőlni, aki azt mondja, hogy nem szeret gépelni és ezért inkább add meg a számod, meg találkozzatok azonnal.

Jobb többet levelezni előtte, meg lehet sokmindent tudni így is. Sok sikert és kitartást!

28. 8ee31e318f (válaszként erre: 23. - 64feff43a0)
2010. jan. 20. 21:21
ezt csak egy modon lehet elkerulni ha hosszabb ideig beszelgetsz valakivel, idovel lehull az alarc. olyannal akivel nem tudsz mirol beszelgetni, vagy nehezen jonnek a gondolatok, jobb ha nem is talalkozol
27. Mse04
2010. jan. 20. 18:09
Köszönöm, hogy elmesélitek a tapasztalataitokat.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook