Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Szivi!
Jó, hogy ennyivel megúsztad, rá se ránts a többire!Mindent lehet pótolni, csak Te maradj épen.
Elsők között tiltakoztam amikor az évszámot megláttam, pedig nekem hamarosan valós szám lesz , sajnos..., de egye fene minden kornak megvan a maga szépsége.Én eddig nem tartottam magam soha szépnek, de talán ezután...?
Megboldogult édesapámnak volt egy olyan szokása, hogy hosszasan nézte magát a tükörben, főleg borotválkozások idején és mindig úgy fejezte be:
-Hogy is tudok ennyire szép lenni?
Ezen még most is derülni tudok, pedig már 22 éve nincs...
Végülis sikerült létrehozni azt a gmail címet, de nem akarta elfogadni azt a nevet amit én szerettem volna,vagyis amit itt használok... mindenik foglalt már...?Bárhogy variáltam a betűket valaki mindig ugyanzon a néven regizett...nem jön hogy higgyem hogy ilyen van?Végül van nevem, de más mint amit akartam.
Aki nem tudná felvilágosítom, nekem is Marcsi segített:
Rámenni a Google-re, fent a Gmail-re, majd fiók létrehozása...
Szia Ildikó!
Én már 45 leszek márciusban:)
Lányok!
Én nem szeretném, hogy Marcsi feleslegesen fáradozzon, de nem lenne elég itt maradva zárt fórumot ,vagy klubbot létrehozni?
Én szeretem a hoxát, nem szívesen vonulnék el csak azért mert valaki sértegett.
Ti mit gondoltok erről?
Szia Ildikó!
Ez már tutibb nem is lehetne,de ez is így van jól.Minden kornak megvan a maga szépsége,csak meg kell találni.Ez még bőven a negyvenes éveink eleje.
Puszi!!!!!!!!!
Sziasztok!
Hát ez az év is jóóóóól kezdődik:((((
Reggel munkába menet összetörtem az autómat:(((
nem nagyon, az első műanyag lökhárító törött össze, meg a rendszám tábla tartó. Motorikusan nincs semmi baja, már voltam a szerelőnél, jövő héten tudnák megcsinálni.
Na ne nevettess már:):) Mi fő bünösök, akik képesek voltak reggel az időjárásról beszélni, nélküled sehová..... :):)
Csak most vettem észre, hogy nem Álomhrcosnak irtam azt válaszként.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Miért vagy most az interneten?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok