Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Interneten létrejött barátságok fórum

Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)

❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
9130. Rezeda63 (válaszként erre: 9123. - C39c51eafe)
2010. dec. 11. 17:45

Szia Jucika!

Nekem már számtalan jó tapasztalatom volt a bioptron lámpával. Nyilván nem gyógyír mindenre, de nem hinném, hogy a Kamilla férje ott jár, hogy le kell vágni a lábát. Bocs ha morbid voltam. A férjem egyszer egy sötét lépcsőházban hasra esett, és olyan szerencsésen, hogy kirepedt a szemöldöke fölötti vastag rész. Szétnyílt mint a tubarózsa. Hazajött egy este lámpázta, és nem túlzok másnap nem hittem a szememnek, mert olyan volt mint ha egy hetes heg lenne. Gyulladásokra, és fekélyekre meg kifejezetten ajánlott, természetesen minden egyéb gyógymóddal együtt, bár ez sem feltétlenül. A kolléganőm anyukájának (cukor betegség miatt)évek óta meglévő lábszárfekélyét gyógyította meg, amire mindenféle kenceficét kentek már. Nyilván nem tuti, de emiatt a lámpa miatt még senkinek nem kellett levágni a lábát. Lehet, hogy nem fog használni, de ártani tuti nem árt.

Üdv Eda

9129. c39c51eafe (válaszként erre: 9125. - Margaréta68)
2010. dec. 11. 17:40
Margaréta, nagyon-nagyon tündér vagy, és nagyon köszönöm szépen!!!!!!
9128. Margaréta68 (válaszként erre: 9127. - A0aecda338)
2010. dec. 11. 17:31
Szia Timike! Ezek szerint kirándultatok egy kicsit, ha nem is sikerült sok mindent vásárolni. Örülök, hogy szerencsésen haza értetek, sajnos az a tapasztalat, hogy esik egy kis hó és megbénul a forgalom:-(((
2010. dec. 11. 17:08

Sziasztok!

Minden gond nélkül hazaértünk bár a vissza út már nem volt a legkellemesebb.Eset a hó,kavarta a szél csúszott az út.Egész nap fagypont alatt volt a hőmérséklet,rendesen összefagytunk a semmiért.Nagyon nem érte meg kimenni,a sok Kínai rongy között alig lehetett jó minőségű,márkás cuccokat találni.Nagyok ettől függetlenül jól bevásároltak,Dániel összesen 3 pulcsit vett,nem tudták elkölteni a pénzüket.Mi Apával semmit nem vettünk magunknak,semmi olyat nem találtunk ami itthon ne lenne vagy esetleg lényegesen olcsóbb lenne kint.

A határon semmi gond nem volt,sima rutinellenőrzés odafelé a kinti oldalon,hazafelé pedig az itthoni oldalon.

Az első kellemetlen élményem a sok kéregető gyerek és fiatal volt.Szinte megrohamozták a Magyar autókat.

Mindenkinek puszi:Timi

2010. dec. 11. 16:24

Megint rosszalkodott a gépem, de talán már nem lesz vele baj.

Hiányoztatok nagyon!!!!!!:-)))))

Ma vásároltunk már ajándékokat a gyerekeknek, annyit mentünk, a lábam oda van teljesen. Az vigasztal, hogy már csak a lánykámnak kell valamit még venni. Eddig egy könyvet kért, a Natasa Kampusch-ról szóló könyvet, mást nem.

Ádám horgászbotot kér, azt rábízom a tesómra, Ő ért hozzá.

Ametiszt jó szórakozást a bulihoz:-)

2010. dec. 11. 16:20

Sziasztok Lányok!

Szia Jucika!

Kicsit megkésve, de annál nagyobb szeretettel köszöntelek ezzel a versikével, fogadd szeretettel:

Egy nap, majdnem olyan mint a többi,

De az emlék már a holnap poharát tölti,

És a holnap most még csak álomvilág,

Ám a perc itt van, mosollyal nyit rád,

Hogy legyen erőd, legyen hited,

Amíg utadon terhedet viszed,

És tudj nevetni, játszani örömmel,

Hogy a holnap szeretni jöjjön el,

Napsugárral, esővel, szivárvánnyal,

A szívben tüzel, a kertben száz virággal,

S hogy legyen aki szeret, S ott van Veled,

Boldog névnapot kívánok Neked!

Sok-sok puszi!!!!!

2010. dec. 11. 16:00

Sziasztok lányok:))

Ma céges buli lesz nálunk....jajj:)))

Drága kamilla, nem szabad hagyni !!!!!! Legyél nagyon erőszakos kérlek !!!!!!!!!! Jucikának igaza van, nekem egy öreg barátnő nénim pont így kezdte és... neki is levágták a lábát....és 1 év múlva öngyilkos lett a tehetetlenségtől... bocsáss meg, hogy ilyent írok, de nem szabad várni !!!!!!!!!

Megmondom őszintén csodás dolog a bioptron lámpa, de valószínű nagyon korán kell elkezdeni mert sok idő kell neki....olyan mint a gyógynövényes kúrák, időbe tellik !

Szilvike ne szomorkodj, így is csodás élmény lesz és Józsi is szépen épségben hazaér ! Ne aggódj :))

Puszilok mindenkit

9123. c39c51eafe (válaszként erre: 9121. - Kamilla62)
2010. dec. 11. 15:00

Az volt a szomorú, hogy a kolleganőm férjének is Bioptron lámpázták a lábát, de csak egyre mélyebb, és bűzösebb lett a seb, aztán jött a fűrész. Az megoldotta. Véglegesen megoldotta.

Persze nem ijesztés, csak leírtam, hogy a közvetlen környezetemben milyen eset volt.

Szegény Apósom is így járt, jaj, nagyon sajnáltam, titkolta a végtelenségig, orvost se akart látni, de már nagyon bűzös volt a seb. Aztán csak elfogadta az orvosi segítséget, de már későn. Ott is a fűrész oldotta meg a bajt.

Szegénykém, sajnáltam, közben meg butának tartottam, hogy nem megy orvoshoz.

Anyósomat meg még butábbnak tartottam.......hogy nem állt a sarkára, és nem verte ki a huppot....és nem került orvos elébe időben Apósom....

Mindegy, Te tudod.....és tudjad, hogy a kemény szavakat egy jó szándékú ember keze írta ide Neked: Jucika

2010. dec. 11. 14:32

Csajok, gondolhatjátok, hogy megbolondultam:):)

Kinézek az ablakon, és mit látok? Hull a hó!!!!!

És ez jutott eszembe:

Esik a hó szarik a ló, seggen csúszik az igazgatóóó!!!

Gyerekkoromban mindig ezt mondtuk:):):):) Lám, nekem is a gyerekkoromat juttatta eszembe.

Piszkosul elfáradtam, nagytakarítást csináltam, ágyneműt cseréltem, behordtam a fát a kandallóhoz, vacsora majdnem kész. Fáj a pocakom bal oldalt, a francba, ez a bal oldali petefészek csak nem akar megjavulni.

Úgy szeretnék sok-sok havat, és reggel mikor felébredek, csak ámulni, bámulni, milyen szép. És olyan jó lenne, ha Karácsonykor is esne.

9121. kamilla62
2010. dec. 11. 14:31

Lányok!

De jó, hogy Vagytok!Már az is segít ha kiírom a gondokat, ha meg jótanács is jön, az meg csudajó!

Eda!

Köszönöm ,köszönöm, hogy ilyen informált vagy, erről a lámpáról eddig nem hallottam.

Utánaolvastam, jókat írnak róla, lehet hasznos lenne.Ünnepek előtt én azzal is beérném, ha egy szakorvos azt mondaná a megfelelő módon kezelgeti, a leghatékonyabb kenceficét használja.

Méghogy erősebb nem?! Úgy be van sz@rva, hogy beutaló lehet a vége , hogy inkább türelmesen szenved.

kamilla

9120. Imisz (válaszként erre: 9119. - Vivienke30)
2010. dec. 11. 13:50
Hát a tpercet nem tudom, mert vodás vagyok. Honlapon sincs? Vagy hívd fel az ügyfélszolgát, annak tudnia kell.
9119. Vivienke30 (válaszként erre: 9118. - Imisz)
2010. dec. 11. 12:07
képet majd rakok fel most akarom megmosni a hajam rövid lett de divatos.szerinted ma van tperc mert szombat van de munkanap sehol nem tudom megnézni
9118. Imisz
2010. dec. 11. 12:04

Itt még nem esik, de hideg van. Vivike, milyen lett a hajad? Kép?

Én meg sütök valamit a nővérem névnapjára, holnap lesz. Nem tudom még milyen a süti, most találtam a receptet, mindenesetre egy napot jó ha áll. Ha sikerül és finom, karácsonyra is sütök. Most ez lesz a próba, mint Timikénél.

9117. Vivienke30 (válaszként erre: 9116. - 289fab1d6b)
2010. dec. 11. 11:59
nálunk tegnap fujt a szél.nemsokára megyek hajat mosni most vágattam le kicsire de azt is megkell mosni
9116. 289fab1d6b (válaszként erre: 9115. - Vivienke30)
2010. dec. 11. 11:57
Hideg is van, a hó is esik, a szél is fúj....nem szeretem:(((
2010. dec. 11. 11:54
nálunk nem esik a ho csak hideg van nagyon
2010. dec. 11. 11:43

Sziasztok Lányok!!!!

Kinézek az ablakon, és sírni van kedvem...Szakad a hó:((((

(Eda!!! Jöhetsz hóembert építeni)

Ami nem is lenne nagy baj, de a szalagavató nem a városban lesz, hanem egy 15km. re lévő falu sportcsarnokában, mivel az egyetlen lehetséges városi helyszínt most újítják fel:(((

Józsi pedig Bécsben van:((( REMÉLEM SZERENCSÉSEN HAZAÉR.

Én ki sem festem a szemem, mert úgyis lesírnám róla a sminket, ismerem magam, elérzékenyülős típus vagyok:)))

Mindenkinek szép napot:)

9113. Imisz
2010. dec. 11. 11:06

Szép napot mindenkinek!

Apa hazaért rendesen reggel fél 5-kor, Jucika jóslata bejött, nem esett se hó, se eső se ónos eső, száraz volt az út.

Kamilla legyél erőszakosabb apával, ez nem játék! Mondd neki Te is nő létedre kibírtad a nem kis műtétet, vegyen magán ő is erőt, ha kórházbba kell is mennie emiatt. Ismerőseim közül 2-nem volt viszér műtéte, mindkettő nagyon félt de utána azt mondták, bárcsak előbb mentek volna!

Rezeda, jó szaunázást, lovaglást! Te aztán tudsz aktívan pihenni!

9112. Rezeda63 (válaszként erre: 9106. - Kamilla62)
2010. dec. 11. 09:51

Kamilla!

Nem tudom, hogy a környezetedben van e valakinek bioptron lámpája. Ha van, kérd kölcsön! Néhány hét alatt nyom nélkül meggyógyítja a fekélyt, vagy bármilyen nyílt sérülést. Ezt tapasztatlatból mondom. Én is hókusz-pókusznak tartottam, de amikor személyesen is tapasztaltam a jótékony hatását alig hittem a szememnek.

Puszi Eda

2010. dec. 11. 09:23
sziasztok szép hétvégét nektek
9110. c39c51eafe (válaszként erre: 9106. - Kamilla62)
2010. dec. 11. 09:22

Kamilla, valahogy csak rá kéne venni a Párodat, menjen orvoshoz!!!!

Szerintem itt már a vajákoskodás nem segít!

A kolleganőm férje ugyanígy volt, csúnya seb volt a lábán, kötözte, kente, mindig nagyobb lett a lyuk, a végén le kellett vágni a lábát.

Csupán csak azért, mert makacs volt, és nem ment orvoshoz.

Ezt jó lenne, ha felolvasnád Apának, mert nem vicces, amit művel magával, nagyon csúnya vége lehet.

Kamilla! Jobb már, hogy nagyot aludtál? Drága, pihenj a hétvégén, legalább majd vasárnap délután legyél önző, és csak a pihenésed legyen az első.

Puszillak Téged, Apának meg egy nagy irgum-burgumot üzenek.

Jucika

9109. c39c51eafe (válaszként erre: 9108. - C39c51eafe)
2010. dec. 11. 09:15
szóval nem ráncolt, hanem táncolt:):):)::)
2010. dec. 11. 09:15

Szilvke, nagyon jó szórakozást estére!!!!!! Sírj nyugodtan, a büszkeség, az öröm könnyei lesznek, és oly jól tudnak esni.

Amikor az én fiam táncolt,tudom sok szép páros ráncolt, de én csak a kisfiamat láttam. Ő volt a legszebb, persze nekem. Ő és a párja voltak a felvezetők, az első táncosok.

Akkor láttam először a fiamat öltönyben, nyakkendőben, gyönyörűen felöltözve, karján egy szép hölgyet vezet a táncban, meghatódtam, igazi férfinak láttam, közben meg átfutott az agyamon, hogy még most viselt tipegőt.....

Ez a két érzés ahogy találkozott a szívemben.....végig könnyeztem.....és olyan jó érzés volt.

Puszika

9107. kamilla62
2010. dec. 11. 08:30

Szivike!

Sírj csak nyugodtan , ílyen szép és felemelő érzést nehezen lehet másként megélni, mint az örömkönnyekkel.Sok ehhez hasonló napot kívánok nektek, és legyen szerencsés a ,,kisfiad" jövője.

Puszi:kamilla

9106. kamilla62
2010. dec. 11. 08:26

Sziasztok!

Olyan húzós volt ez a hét, hogy a tegnap ,,kilőtem" magam, és megaludtam mint a tej.

Azt hiszem már említettem nektek, hogy a férjemnek visszérfekélye van, ebből a nyavajából nekem is kijutott, csak nekem az enyhébb, inkább esztétikailag ,,bántó" változata van.Már több mint két hónapja nem gyógyúl be a bokája környékén egy seb.Mindent megtesz kenegeti, pólyálgatja,gyógyszerezi magát,csak orvosról nem akar hallani.Olyan csökönyös, hogy már napi szinten ezen vitázunk, mégsem tudom meggyőzni ,hogy menjünk orvoshoz.Amint gyógyul egy keveset ,lehull a seb és nagyobb lyuk tátong az előbbinél.

Nehezen tűröm a mindennapok nyűge mellett az érte való aggódást.Abban igaza van, hogy ez korházat jelent, de az egészség fontosabb.Hogyan tudjak így sütikre, ajándékokra koncentrálni?

9105. Rezeda63
2010. dec. 11. 07:48

Sziasztok lányok!

Ma nálunk nagyon hidegre ébredtünk, de Neken ez az egyik kedvenc időjárásom, csak a hó hiányzik hozzá. Szeretem amikor döngetnek a mínuszok és még ráadásul hó is van. A gyerekkoromat juttatja eszembe, amikor a cserépkályha melege mellett néztük a hóesést. A kutyusunk is nagyon örült a hidegnek mert így ki lett engedve. Szegény az esős időben be van zárva, mert akkor mindent összebarmol.

Ma szokásos hétvégém lesz.

Ebéd után valószínüleg megyünk szaunázni, holnap pedig gyakorlom a lovaglást.

Sajna nálunk csak sík terep van, így a sieléshez sokat kellene utazni. A legközelebb a tokaji hegy van, ott is lehet síelni ha van hó,de jelenleg még semmi.

Szép napot nektek Eda

9104. Rezeda63 (válaszként erre: 9091. - 289fab1d6b)
2010. dec. 11. 07:41

Szilvike!

Sok szerencsét, és jó szórakozást a kisfiadnak. Nektek pedig "könny mentes" szalagavatót.

Puszi Eda

9103. Rezeda63 (válaszként erre: 9090. - A0aecda338)
2010. dec. 11. 07:40

Szia Timi!

Remélem szerencsével jártok a mai nap, és mindent sikerül megvásárolni amit szeretnétek.

Én ma nem dolgozom, mert nem volt igény az ügyeletre, így Nekem szabival egy átlagos hétvégém van.

Aki dolgozik annak jó munkát!

Puszi Eda

9102. szofi99 (válaszként erre: 9084. - Ildikó 67)
2010. dec. 11. 07:38

Szia Ildikó!

Én még csak most próbálom ezt a fajta kenőcsöt, de most leginkább karácsonyi ajéndéknak szántam a szülőknek. Itt is van még egyéb fajta kenőcs is. Puszi, és szép hétvégét :):)

9101. szofi99 (válaszként erre: 9100. - Szofi99)
2010. dec. 11. 07:35
Szóval azt akartam irni, hogy szombat is van, meg munkanap is ............:):):):)
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook