Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Interneten létrejött barátságok fórum

Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)

2710. Margaréta68 (válaszként erre: 2705. - Ametiszt73)
2010. aug. 26. 21:59

Istenem, szegény gyermeked, borzasztóan sajnálom.

Nálunk a fizika tanárnő ilyen mocsok (bocsánat!), volt olyan, hogy meg sem írta a dolgozatot egy-két gyerek, mert hiányzott, de beírta év közben az egyest, mintha ott lett volna.

2709. Rezeda63
2010. aug. 26. 21:59

Tudjátok lányok azért az Ildikó ügye egy kicsit elgondolkodtatott. Valóban ilyen gonosz a világ? Már az iskolában is ilyeneknek van kitéve a gyerek, de a tanár is? Pedig alapvetően minden ember jónak születik. Russo (egy pszichológus) azt írta. "A gyermek egy üres tábla, az élet írja tele" Mondjátok! Ennyire nem találjuk az utat mi emberek egymás között? Mit ír egy ilyen gyermek "táblájára" az élet? De mit ír a pedagóguséra?????

Mit ír a mienkre, szülőkékre?

Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!

Eda

2708. Rezeda63 (válaszként erre: 2706. - Ametiszt73)
2010. aug. 26. 21:51

Szia Ildikó!

Sajnálom, hogy az utóbbi időben annyi sok rossz történt veled. Kívánom, hogy legyen erőd és kitartásod végig küzdeni azt ami még előtted áll. Ha tudnék többet segítenék, de így csak megfontoltságra, kitartásra és bölcsességre buzdítalak. Tőlem ez telik!

Puszi Eda

2707. szofi99
2010. aug. 26. 21:18

Kivánom, hogy a legjobbban alakuljon ez az iskolaügy ! Én már nagyon nem bánom , hogy az enyémek nem járnak iskolába. A kisebbik fiam, 5 évig járt főiskolára, mert közben szakot váltott. Nagyon nagy öröm volt mikor a szakdolgozatot is leküzdve, megvédve, megszerezve a nyelvvizsgát a kezébe vehette a diplomáját. Ja , amiért még külön fizetni kellet, mert a nyelvvizsgája később lett meg.

Legyen mindenkinek szép estéje, és éjszakája !:)

Jucika: Ez milyen fajta tök? Rendes sütőtök?

2706. ametiszt73 (válaszként erre: 2701. - 4f65de3fb5)
2010. aug. 26. 20:35
De jó lenne már ez a találka....nagyon ránk férne...
2705. ametiszt73 (válaszként erre: 2703. - 289fab1d6b)
2010. aug. 26. 20:35

Dolgozunk az ügyön,de nem biztos,hogy rögtön át tudják venni máshol...

Igazából Ő ,maradni szeretne és most még inkább felbátorodott,mert azt mondja meg akarja mutatni a tanárnak,hogy Azért Is:))

Nos mivel nem sok idő maradt már a kezdésig,és ahol érdeklődtünk ,sajnos tele vannak. Lehet,hogy fél évig muszáj lesz maradnia !

Az oktatási biztos is ezt tanácsolta és azt mondta,hogy bármilyen attrocitás éri,azonnal szóljunk neki és haladéktalanul intézkedik !

Meglátjuk...én nem szeretném,hogy maradjon,mert féltem Őt !

2010. aug. 26. 20:03
Én is ma hoztam el Dávid könyveit, ő ingyen kapja a diszlexia miatt. Évi hétfőn fogja megkapni-olyan 25000 körül lesz.
2010. aug. 26. 19:58

Ildikó, de ugye semmiképen nem marad a gyerek abban az iskolában?

Egyébként ügyes vagy csak így tovább, ilyen tökösen!:)

2702. 289fab1d6b (válaszként erre: 2701. - 4f65de3fb5)
2010. aug. 26. 19:57
Ezt tök jól megfogalmaztad:)
2701. 4f65de3fb5 (válaszként erre: 2700. - Ametiszt73)
2010. aug. 26. 19:26

Egy hónap múlva, ha a tökünk kibírja addig, megyünk Rácalmásra a tökkel tökfesztiválra.

Ezt majd holnap intézem telefonon, mára elég volt.....

Pest és Dunaújváros között van, nem jössz el?

A tökös nők együtt fényképezkedhetnének, de jó lenne:):):):

Tökkel, tök nélkül, tökösen, töketlenül, tökmindegy, tök jó volna veled találkozni, ugyanúgy, mint mindenki mással, tökéletes buli lenne.

2010. aug. 26. 19:11

Eda drága,ha tudnám mi csípi,már év közben kimostam volna a szemét:)))

Képzeljétek,miközben a folyosón várakoztunk addig több tanár is odajött és kifejezte sajnálatát a fiamnak és mondta,hogy fel a fejjel:)) A fizika tanára megnézte a feladatlapot és leesett az álla neki is...nem értette miért nem engedte át a kémiás !?

A volt osztályfőnök is elképedve hallgatta ,mi történt...velünk sírt:))))

Drága Jucikám ,annyira tökösek vagyunk:)))))

Mi lehetünk a TMNM-klub:)))))))) / Tökös Méh Nélküli Macák:))))))))

2699. Moncsina (válaszként erre: 2698. - 4f65de3fb5)
2010. aug. 26. 19:09
Így van!!!! Tökös csaj, ügyi!!!!!! Hajrááá!!!
2698. 4f65de3fb5 (válaszként erre: 2689. - Ametiszt73)
2010. aug. 26. 18:59

Drága Ametiszt!

Tudtam én, hogy tökös csaj vagy Te is!!!!!!!!!!

Tudtam, hogy véghez viszed, amit ilyenkor kell.

Olllyan, de olllyan büszke vagyok rád!!!!!!

Tudja meg a gyerek, hogy ki is az Ő édesanyja!

Olyan tigrismama, aki nem hátrál meg, aki még az Atyaúristennel is szembeszáll,ha kell, és harcol érte!

Büszke lesz rád, elhiheted, és méginkább megerősíted benne az ANYA-képről alkotott eddigi véleményét.

Így kell, jó vagy, nem pedig meghunyászkodni, meg kell gyermekeinket tanítani a való életre, nem kell fark-behúzva elkullogni, mert úgy aztán semmi nem lesz belőlünk!

Ez egy jó nap, ma a tökről szólt az egész nap, a mi híres tökünkről, és Pécs városának "tökös" asszonyáról.

Ma megint jót alszom.

További sikert!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2697. Rezeda63 (válaszként erre: 2689. - Ametiszt73)
2010. aug. 26. 17:55

Ildikó!

Mi csípi ennyire ennek a kémiatanárnak a szemét? Talán az, hogy nem hozzá járt a gyerek a nyáron korrepetálásra? De egyébként ha a tankönyv nem irányadó, akkor miért vétetik meg a szülőkkel kemény pénzekért. Akkor úgy kell csinálni mint az egyetemeken ahol az előadó saját jegyzetet készít és az 3ft/oldalért le lehet fénymásolni. És Ő azt kéri. Csak akkor többet kellene dolgozni a pedagógusnak.

Én nem akarok a kollégáim ellen beszélni, de egyik másik hozzáállása néha nálam is kiüti a biztosítékot. Sajnos a leggyakrabban azok a hangadók akik szakmai tekintetben egyáltalán nincsenek a toppon. Emlékszem amikor az Én fiam általános iskolás volt és egyszer megkérdeztem mi volt történelem órán, azt válaszolta felovastuk a könyvet. Hát így a hülye is tud "tanítani", nem kell hozzá diploma.

Üdv Eda

2696. a0aecda338 (válaszként erre: 2694. - Rezeda63)
2010. aug. 26. 17:49

Nekem a szájon át szedett bogyók nem segítettek viszont a kúp pár perc alatt szokott hatni.Már tablettával évek óta nem kísérletezek.

Tarts ki,puszi:Timi

2010. aug. 26. 17:47

Dánielt átkísérem a kozmetikushoz,ott kell ülnöm amíg tisztítják az arcát.Majd jövök.

Puszi:Timi

2694. Rezeda63 (válaszként erre: 2688. - A0aecda338)
2010. aug. 26. 17:46

Még nem, mert már annyiféle gyógyszert szedek, hogy még azt is nem akartam. Majd éjszakára ha addig nem szünik.

Eda

2693. a0aecda338 (válaszként erre: 2689. - Ametiszt73)
2010. aug. 26. 17:44

Nem irányadó a tankönyv?Amikor megvetetik velünk,akkor fantasztikusan jó,azért olyan drága.Tegnap fizettem éppen harmincezret a tankönyvekért.

Bízzatok az oktatási biztosban,ha jól végzi a munkáját,akkor segíteni fog.

Szurkolunk Nektek.

2692. ametiszt73 (válaszként erre: 2687. - Rezeda63)
2010. aug. 26. 17:42
Szegényke pihenj le:)))
2010. aug. 26. 17:33
Jucika ez a tök ,hát állati jó:)))))
2690. alfoldi13 (válaszként erre: 2689. - Ametiszt73)
2010. aug. 26. 17:25
reméljük jó sulit is találsz neki..
2010. aug. 26. 17:21

Drága Lánykák és István:))

Tovább dagad a döbbenetes botrány: reggel felhívtam a megyei oktatási biztost,ledöbbent és elkezdett informálódni,sajna mindent tagadtak az iskolában és a sárga földig tiportak mindenkit ! Erre azt tanácsolta,hogy mindenképp menjünk be ma próbáljunk megegyezni az igazgatóval és ragaszkodjunk a vizsgán készült jegyzőkönyv másolatához és amit a gyerek írt,ahhoz is !

Karöltve a kistanárunkkal bementünk.... ott volt a tanár,egy másik kémiás,az igazgató és mi a fiammal...kiadta a papírt és amit a gyerek leírt, TELJESEN MEGEGYEZETT A TANKÖNYVEL !!!!

Mire kérdezni kezdtük,hogy akkor mi a hiba ebben? Válasz nem volt,a tanárok nem szólaltak meg csak az igazgatóra pislogtak...és az meg azt mondta,NEM IRÁNYADÓ A TANKÖNYV !!!!!....mire annyira ledöbbentünk,hogy köpni-nyelni nem tudtunk,arra,hogy mondja már meg a tanár úr mi a hiba benne ,ismét az volt a válasz,hogy nem így tanította !!!!!!!!!

Itt elfogyott a türelem...és ki kértem magamnak !!!!

Felálltunk és kimentünk...telefon az oktatási biztosnak és erre már teljesen elképedve mondta,hogy akkor indul a vizsgálat !!!!!

Itt tartunk.

Köszönöm a bíztató szavaitokat,drága gyerekemnek is igazából szeme-szája tátva maradt ettől !!!!

Kéri,ha lehet mindenképp járjuk ki az igazát !

Megtesszük !!!!!!!

2688. a0aecda338 (válaszként erre: 2687. - Rezeda63)
2010. aug. 26. 17:14
Szia Eda! Aludnod kellene,hátha megszűnne a fejfájásod.Fájdalomcsillapítót vettél be?
2687. Rezeda63 (válaszként erre: 2685. - A0aecda338)
2010. aug. 26. 17:07

Szia Timi!

Semmi komoly "csak" egy kis vírusfertőzés azt mondta. A tüdőm tiszta. Bevettem a gyógyszit amit írt délben és már is jobb egy kicsivel. Antibiotikum, köptető, C vitamin, torokfertőtlenítő.

Csak a fejem ne fájna ilyen irtózatosan.

Puszi Eda

2686. a0aecda338 (válaszként erre: 2671. - 4f65de3fb5)
2010. aug. 26. 15:42

Igazán pózolhattál volna a tököd mellett,elindultál volna a sztárság felé.

2685. a0aecda338 (válaszként erre: 2657. - Rezeda63)
2010. aug. 26. 15:39

Szia Eda!

Nem,féltékeny nem voltam csak éhes,de hősiesen küzdöttem a csábítás ellen.

Remélem nincs komoly bajod.Nem vagy allergiás?Most van a parlagfű szezonja.

A hízással kapcsolatban még műtét előtt azt mondta az orvosom,hogy nagy esély van a súlynövekedésre.A ciklus hatalmas energia felhasználással jár,ha ugyan olyan ritmusban élek mint előtte akkor is sok fölös energia raktározódik el.Ehhez jön,hogy mindig éhes vagyok,az édességet nagyon kívánom /jobban mint bármi mást/,hát nem csoda,hogy lassan gurulok.

Amint tudod pár mondatban írd le mit mondott az orvos.

2684. alfoldi13 (válaszként erre: 2683. - Pilike)
2010. aug. 26. 14:57
képzeljétek el mikor valakinek egész zenekara van és fél európát utazza be ezzel mert én jártam svédben spanyolban angilában németben és másik tiz országban a gyerekeim hangja miatt...
2683. pilike
2010. aug. 26. 14:55

Nem tudom ki hogy van vele, én szeretem azokat a tv műsorokat, ahol új tehetségeket fedeznek fel. Tényleg csodálatos hangja van némelyiknek. Nem kis bosszúsággal látom, hogy volt képe a két rivális csatornának pontosan egy időre tenni a két hasonló műsort.

Teremburáját....

2682. alfoldi13 (válaszként erre: 2681. - 4f65de3fb5)
2010. aug. 26. 14:45
és a tökkel kezdődik az alföldi napló is...
2010. aug. 26. 14:41

Édeseim, dagad a tök-ügy.

Már az origo címlapján is fenn van a tök, büszkeségeink címszóval.

Sógórnőm most telefonált, hogy egy szegedi rádiótól egy riporter telefonált hozzájuk, nem-e rokonok vagyunk, mert a tök gazdájával szeretne riportot készíteni.

Ezt már visszamondtuk,mert mi a csodát lehetne egy tökről beszélni, nézni kell azt:):):)

hihetetlen, milyen jókat szórakozunk a kolleganőkkel a tök-ügyön, nem hittem, hogy ennyit lehet nevetni egy ilyen kis hülyeségen:):):)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook