Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Interneten létrejött barátságok fórum

Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)

2010. okt. 17. 14:07

Jucika,mióta szárítógépet használsz,nincs több vasalni valód?Nálam a vállfán szárítás nagyon bejött,vasalás szempontjából jó.

Ne legyél túl kemény,finoman mond el,mi az ami bánt.

Puszi:Timi

2010. okt. 17. 13:39

Lányok,jöttem egy kicsit erőt meríteni vasalás előtt.Kisfiamat kértem világosítsa fel tudatlan anyját,hogy lehet egy hét alatt 9 darab inggel szaporítani a szennyes mennyiségét.A hétvégét picinyem itthon tölti köntösben,ugye akkor nem használ inget.

Szóval:-Vasárnap esti visszautazás a koleszba=1,suli hétfőtől péntekig=5,kedd-tánc=1,szerda-énekkar=1,csütörtök-színjátszókör=1.Ezért telik meg minden péntekre egy méretes utazótáska szennyessel.

Mindenkinek kellemes vasárnap délutánt!megyek és vasalok.

5618. a0aecda338 (válaszként erre: 5615. - Rezeda63)
2010. okt. 17. 13:30

Szia Eda!

A cél szentesíti az eszközt.Nem biztos,hogy a Kislány fontosnak tartja megtanulni a nyelvünket.Beszélgetni meg ugye nem ártana.

Komoly a kapcsolat?

5617. a0aecda338 (válaszként erre: 5616. - Rezeda63)
2010. okt. 17. 13:27
Ha nagyon muszáj megcsinálom csak éppen nem szeretem az efféle elfoglaltságot.Na, meg akinek ilyen ügyes öccse van!!!!!!!!!
5616. Rezeda63 (válaszként erre: 5611. - A0aecda338)
2010. okt. 17. 11:58

ja igen!

Nálam a csirke nyakának elvágásda és a tisztítás nem jelent gondot.

Üdv Eda

5615. Rezeda63 (válaszként erre: 5611. - A0aecda338)
2010. okt. 17. 11:57

Tudod Timi!

Valamikor tettem egy felelőtlen kijelentést, nevezetesen " nem halok meg addig amíg nem tanulok meg angolul" lehet erre szükségem lesz. A férjemben már nem vagyok ennyire biztos. Csak tudom azt, hogy egy nyelv tanuláshoz mennyi energia és " beseggelés kell.

Üdv Eda

5614. a0aecda338 (válaszként erre: 5612. - Marcsi 61)
2010. okt. 17. 10:42
Marcsika,aludj jól,próbáld meg kipihenni az éjszakai műszakokat.Szép álmokat,puszi!!!!!
2010. okt. 17. 10:39

Ildikó,egyszer csak Ránk mosolyog a szerencse.Nálunk kolléganőm a lottófelelős,de valószínűleg Mi sem lettünk tegnap este milliomosok,nem telefonált az esetleges örömhír miatt.

Legyen szép napod,puszi:Timi

5612. marcsi 61
2010. okt. 17. 10:36

Jaj lányok alig vártam, hogy ide érjek!!

Na és miket olvasok??? káromkodási versenyt, na szépen vagyunk!!!! Deeeeeeeeeeeeeee nagyon arik voltak!!!

Nos az ujmunkám vagy is a + az egy taxitársaságnál van és az éjszakai címeket adjuk ki és persze vesszük a telókat, ez ugy zajlott én vettem a címeket és menyem adta ki vagy éppen a fiam adta ki mert Ök mindketten már nyugdijasoknak számítanak ebben a szakmában. Nekem a telefonozás nem uj mert már 2 éve csináltam jó párhónapig. De a címeket kiadni már kicsit huzósabb hiszen ehez azért elégg ismerni kell a várost. Föleg az éjaszakai szórakozóhelyeket, ami nekem nagyon hiányos. volt olyan pl: felvettem egy címet és kiderült odáig nem is tud bemenni a taxi neki kell kijönni a sorompóig. és + munka hiszen a taxis oda szól, hogy az utas sehol én meg az utasnak megint telón, hogy ott a taxi menjen ki és aztán meg oda kell navigálni a taxishoz. és mind mind idő és addig nem tud be jönni más hivás. és ez akkor kiesés a taxisoknak mert addig nem tudunk másik címet kiadni és nem pörögnek. Na de majd csak megoldodik. bár kevesett fizentek mert minden hétvégén mennem kell péntek és szombat éjjel de 28 at kapok érte. ami jóóóóóóóóóóóóó, hogy a fiamékhoz van kitelepitve az URH igy a lakásból dolgozunk. De nagyon nagyon fárasztó egész éjjel a füleden a telefonnal. és novembertől már teljesen egyedül fogom csinálni mert a menyem Gyöngyösön lesz a fösulin. alig van időm megtanulni és ráadásul ketten alig gyöztük nem hogy egyedül maradjak, jajaj szegény fejemnek.

Jucika nagyon nagyon sok BOLDOG SZÜLINPOTT annak a két kis csemetének, aztán csak szigoruan azzal a fiuval, majd késöbb ugy is rájön neked volt igazad. bár mondom én és én sem vagyok szigoru az enyémmel.

Timi és minden kislányka legyetek jók és majd késöbb jövök csak aludni térek kicsit mert nem régen jöttem meg, hiányoztatok és mielőtt tentikélek benéztem hozzátok.

sok puszika

2010. okt. 17. 10:34

Sziasztok,legyen szép napotok!

A Mi ebédünk is készül,igazi,falun nevelt baromfiból lesz húsleves és kakaspörkölt.A tésztát kell még kifőznöm,és a nokedlit elkészíteni.A kókuszgolyók már a tálcán sorakoznak.

Öcsém hozta tegnap a frissen felpucolt,konyhakészre összedarabolt kakasokat.Ügyesebb,mint a nővére,Én inkább megveszem a hentesnél a csirkét,minthogy bajlódjak vele.

Jucika,látod tősgyökeres parasztlány vagyok,de az efféle munkákhoz nem értek,sőt még halat sem pucolok.

Eda készülj fizikailag,szellemileg a jövő hétre.Lehet,hogy ráérő időtökben nyelvet kellene tanulnotok?Ülnétek a szaunában,és mondanátok föl egymásnak a leckét.Ez arról jutott eszembe,hogy van egy ismerősöm,Olaszországba ment férjhez,annak ellenére,hogy Ő Magyarországon született és élt 20 éves koráig,a gyerekeit nem tanította meg magyarul.Amikor hazajönnek,akkor a nagyszülőkkel eléggé kezdetleges módon kommunikálnak az unokák.Fiatokon fog múlni,hogy a gyermeke megtanulja-e majd az "apanyelvet".Látod,minden rosszban van valami jó is,Kisfiad messze él Tőletek,de boldog,szerei a munkáját,felépítette a saját kis életét.Maradhatott volna itthon,élhetett volna a közeletekben,esetleg megkeseredetten a pénzt hajszolva.Egy országon belül is kerülhetnek családok messzire egymástól,nem csak a távolság miatt.Nővéremék Szegeden élnek,jó,ha negyedévente találkozunk,durván 120 kilométer van közöttünk. Mi mindketten a némettel próbálkoztunk öreg fejjel,nem sok sikerrel.Kertszomszédunk német tanár volt,hozzá jártunk órákra,szegény nagyon korán meghalt,a tanulmányunk abba is maradt.

Kamilla,ma használd a jelbeszédet,kíméld a torkodat.

Vár a konyha,mindenkinek puszi:Timi

5610. kamilla62
2010. okt. 17. 09:26

Sziasztok!

Jó lenne ha ez a nap valamivel hosszabb lenne mint a hétköznapok, olyan jó pihenni és itthon lenni!Az ebéd odatéve, jó meleg van idebent,kimenni semmiképp sem fogok , csúf őszies az idő.

Sziasztok Ildikó, Margaréta, ritkán jösztök, remélem jól vagytok.Ametiszt, minden rendben?

Marcsi bizonyára megint fontosakat intéz.

Timi, kösz az érdeklődést, nem gyógyúltam meg, de ami maradt a hülésből elviselem, nehezen múlik a torokfájás, ha állandóan beszélni,énekelni kell, de talán ma, vasárnap befogom a számat és nem dumálok annyit.

Visszaolvastam és láttam válogatott káromkodásokon szórakoztak egyesek.Ez nem igazán az a kategória, de megmaradt a memóriámban, mint ,,jókívánság": tehát így szól:,,hogy essen ki az orrodból a válaszfal "

Legyen kellemes, békés szeretetteljes vasárnapotok:kamilla

2010. okt. 17. 08:15
Sziasztok lányok!Szép napot,kellemes időtöltést és sok-sok pihenést kívánok!Puszi:Ildikó.
5608. Ildikó 67 (válaszként erre: 5605. - A0aecda338)
2010. okt. 17. 08:07
Timikém sajnos nem nyertem.1 találat.Sebaj majd jövőhéten,azaz még ma is összejöhet a 6-os lottó.Bizakodom.Jó,hogy tudtál aludni.Éjszaka is sikerült?
5607. Rezeda63 (válaszként erre: 5605. - A0aecda338)
2010. okt. 17. 07:17

Szia Timi!

A fiadnak a maximalizmusát volt kitől örökölni:))))) Konkréte... rád gondolok:)))))) Egyébként annyit változnak ez idő tájt, legalább is Én ezt tapasztaltam. Az Én gyermekem most szárnyal. Nagyon fekszik Neki az új munka. Rengeteg olyan új kihívás, amiben örömét leli. Annyira örülök, hogy végre ...talán... már azon az úton van ami visz is valahová. Éveken át azon vitáztunk az apjával, hogy Ő azt mondta nem lesz belőle semmi, mert nem úgy gondolkodott ahogyan Mi és nem azt a szakmát választotta amit tanult, és amivel -az apja szerint- milliomos lehetne. Őrlődtem, mert hittem a gyerekben, de féltem is , hogy lehet az apjának van igaza. Most boldog vagyok, és azt mondogatom a páromnak " látod csak nem végeztünk rossz munkát, ha egy idegen környezetben is képes megtalálni azt ami számára örömteli, kifizetődő és jól érzi magát" Mi más célja lehet még az embernek.

Egy dolog azért elkeserít, hogy nagy valószínűséggel olyan lesz a párja aki sosem lesz családtag, mert nem fogunk tudni kommunikálni. De 'bár' segítene a Mindenható és ne így lenne. Csak ennyi kívánságom van, még akkor is ha ezer kilóméterre van tőlem.

Szép hétvégét!

Eda

Remélem azért az éjjel is tudtál aludni!

5606. Rezeda63 (válaszként erre: 5599. - Imisz)
2010. okt. 17. 07:06

Szia Szimi!

Ma csak "pihenni" fogok! Csak az a baj, hogy Nálam úgy működik a dolog, hogy heteken át látom mit kellene csinálni, és mindíg halogatom. Mikor egyszer kedvem lesz hozzá, akkor meg nem tudom hol a határ, és mindent egyszerre akarok megcsinálni, kihasználva azt, hogy nem tudom legközelebb mikor lesz hozzá affinitásom.

Ma már korán odakészítettem az ebédet, mert délelőtt megyünk vásárolni a férjemmel. Délután meg vasalni fogok, feltéve, ha nem sikerül rábeszénem valami kiruccanásra.

Puszi Eda Ja!!! És szép napot!

2010. okt. 16. 21:57

Sziasztok!Lemaradtam Rólatok,olyat csináltam,ami újabban nem jellemző Rám.Aludtam.Hazaértem,benéztem,nem voltatok,ki akart lyukadni a gyomrom,lefeküdtem és csoda történt elaludtam.Hogy éjszaka mi lesz a programom,még nem tudom.

Eda,Te megint nagyon ügyes voltál,kertészkedés után edzés,le a kalappal előtted.

Kamilla,mire vége a fejtágításnak,annyira megszokod a tanulást,hogy hiányozni fog.Nem vagy már beteg?

Ildikó,megvolt a lottósorsolás Te pedig eltűntél.Lehet,hogy már valahol ünnepelsz?

Margó,dupla öröm! Húzós volt a hetetek Tesódék nélkül?Nyaralnak még?

Marcsika,milyen a plusz meló?Gondolom leköti a figyelmedet és kitölti az idődet,mert nem jössz.Azért,ha tudsz majd mesélj!

Jucika,holnap legyél aranyosan határozott.Boldog szülinapot az ünnepelteknek.

Szimi,majd megkomolyodik az a fiú,nem egyszerűek a kamaszok.A maximalizmus sem sokkal jobb,kicsifiam mindig mindenben a legjobb szeretne lenni,időnként már féltem.Nagyfiam sokkal lazább volt,a középiskola jó buli volt Számára,élte a gondtalan fiatalok életét.Most a főiskolán is az a cél,hogy a vizsgák "meglegyenek".Nem tudom melyik hozzáállás a jobb?

Ametiszt drága hol vagy,hol vannak a kedves kis szösszenetek?

Rozika,teli hólyaggal nem tanácsos olvasni Téged,de nagyon jó!!

Szofi,csipkézel,meditálsz,Ránk már nincs is időd?

SZILVIKE!!!!!!Szedd össze magad és gyere,várunk.

Mindenkinek jó éjszakát,puszi:Timi

2010. okt. 16. 21:55
Jó éjszakát mindenkinek!
2010. okt. 16. 20:44

Sziasztok Lányok!

Apával együtt megérkezett a gépem is:-)))

Hiányoztatok nagyon:-))

Igyekszem holnap jönni, most megyek megfürdök, ma kerti munkán voltam.

Puszi Mindenkinek!!!!!

5602. Ildikó 67 (válaszként erre: 5601. - Judit8103)
2010. okt. 16. 19:55
szia gyere máskor is
5601. judit8103
2010. okt. 16. 19:51

mennem kell

sziasztok

5600. Imisz
2010. okt. 16. 19:47

Szia Judit!

Mit dolgozol az eü-ben?

Remélem sikerül a baba! Nincs annál jobb dolog, ezt mint 3 gyerekes mondom. Bár igaz a mondás, tudod a kis gyerek kis gond........de megéri!

5599. Imisz
2010. okt. 16. 19:45

Szép estét mindenkinek!

Most értünk haza, unokahugommal voltunk rokonlátogatóban. Két pici, egy 21 és egy 14 hónapos baba találkozott először. Tündériek voltak ahogy játszottak "egymással".

Jucika, téged olvasva látom magam pár év múlva. Az én fiam most 18 éves, és szinte csak a probléma van vele. Dettó ugyanez, nem érdekli semmi és mindent félvállról vesz. Én sem vagyok ehhez szokva. nagylányom pont mint a tied, maximalista, rendes, szinte már-már önellátó hisz iskola mellett dolgozik 3 helyen. Jogsiját saját maga fizette miután nekünk erre nem telik. Szóval van gond bőven a fiúval, és csak reménykedem, hogy benő a feje lágya. Én is az ő érdekében vagyok néha szigorú, már amennyire egy anya szigorú tud lenni. Csak ezt ő még nem látja be, a személye elleni támadásnak veszi. De nem kívánok neki majdan rosszabb gyereket mint ő, csak ugyanilyet. Akkor majd remélem eszébe jut amiket most "merénylek" ellene.

Csak légy erős, ez most az ő érdeke, ha nem is tudja! Attól még szereted őt és ezt biztosan tudja, érzi.

Rezeda, nem kell ennyit dolgozni egyszerre! Remélem, most pihensz és holnap is csak azt fogsz!

5598. judit8103
2010. okt. 16. 19:43
nyugi értem a dolgokat!!!!!!!!!! már leesett.
5597. Ildikó 67 (válaszként erre: 5595. - Rezeda63)
2010. okt. 16. 19:36
Hú Eda,hogy mászunk ki ebből?
5596. Ildikó 67 (válaszként erre: 5593. - Judit8103)
2010. okt. 16. 19:34
Nem titok az egészségügy helyzete kicsi hazánkban.Néha erről is esik szó.Ne vedd magadra.
5595. Rezeda63 (válaszként erre: 5593. - Judit8103)
2010. okt. 16. 19:33

Én azt kérdeztem, konkrétan hol dolgozol az egészségügyben.

Rezeda

5594. Rezeda63 (válaszként erre: 5591. - Judit8103)
2010. okt. 16. 19:32

Judit!

Csupán arról polemizálunk Ildikóval, hogy Ő boldog gyermekáldást kívánt Nektek, de ezt nem úgy tette, hogy a Te üzidre válaszolva. Erre Én megjegyeztem, hogy gondoltuk, hogy Neked kívánt ilyet, mert Mi ezen a fórumon minannyian átestünk egy méheltávolításon. Ez ne riasszon vissza. Ha jól érzed magad írj, de ezt tudnod kell rólunk.

Üdv Rezeda

5593. judit8103 (válaszként erre: 5592. - Ildikó 67)
2010. okt. 16. 19:30
sajnálom. de az eü ről írt dolgokat nemigen értem,.............
5592. Ildikó 67 (válaszként erre: 5591. - Judit8103)
2010. okt. 16. 19:29
Judit nekünk eltávolították a méhünket.
5591. judit8103 (válaszként erre: 5590. - Ildikó 67)
2010. okt. 16. 19:28
nem értem amiket írtok.......................

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook