Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Apa a helyünket megnézte,az urnára már nem volt kíváncsi.Kolléganőm viszont eljött,Neki megmutattam,hogy melyiket választottam.
Csak csendben jegyzem meg,egyszerre leszünk sírba téve.Aki marad,az itthon vigyáz a másikunkra.
Eda drága,nem sértettél meg mert tudom,hogy első hallásra kissé morbid a dolog,főleg,ha elmondom,hogy a műtét előtt hoztam haza a bársonyfedelű kötvényt.
Már régebben megbeszéltük,hogy amit lehet életünkben el kell rendezni.Nekem kellett intéznem Papa,Mama és Apukám temetését is.Tudom,hogy mennyire nehéz olyankor bármit megszervezni,nem szeretnék senkinek túl nagy gondot okozni.Apa sem és a Fiúk sem túl gyakorlatiasak,nem szoktak hozzá,hogy bármit egyedül elintézzenek.Ennyi a történet.
Kedves Margaréta:)))))))
Az első szemüveged? Vagy ahogyan az egyik gyerek nevezte "szemügetőd"?
Nekem már évek óta van olvasáshoz. A harmincas éveim végén kezdtem használni.
Üdv Eda
Hát basszus akkor tényleg meg kell csinálnom a hidat. Timi! Te sokkal fiatalabb vagy mint Én. Nekem még eszembe sem jutott, hogy erről is gondoskodnom kellene. Ti hogy hogy ilyen hamar ?????
Mondjuk meg ne sértődj, nem bántani akarlak, csak még számomra szokatlan ez a gondolat.
De szeretlek!:)))))))
Eda
Elkészült ma az olvasó szemüvegem.
Hiába, öregszem, már a látásom sem a régi:-)
Várjuk a recepteket!
Jó éjszakát, pihend ki magad:-)
Puszi!
Jucika! A született feleségek az AXN csatornán is mennek. AXN.hu-n meg tudod nézni melyik időpontban. Úgy emlékszem hétvégén.
Eda
Szép estét mindenkinek!
Ma egész délelőtt ügyintéztünk, bevásároltunk. Csak a vodaf..-ál ültünk 1,5 órát, de végülis el tudtuk intézni amiért mentünk. Ja, és nem a várakozásra ültünk ennyit, hanem az ügyintézőnél.
Délután pedig sorra kerültek a virágok végre! Nem is kellett apát noszogatni, nem is tudom, mi jött rá.
Nem felejtek el holnap jegyzetelni, és kóstolni. Beszámolok majd a tapasztalatokról.
Megyek, zuhanyzok, fáradt vagyok mint a dög!
Puszi: Szimi
Sziasztok,megjöttem. Temető után még kitekertem a Dunára,hazafelé,majd lefagytam a bicajomról.
Marcsi,kicsikém elmúlt 16,igen,most még engedélyt szeretett volna kérni a lógásra,gondolom lesz ez még másképp is.A kolesz és az iskola egy hatalmas épületegyüttesben van,nem egyszerű lógni,azt hiszem elég szigorúan fogják a lurkókat,persze nincs lehetetlen,főleg a tinik számára.
Szia Eda!
A szokásos évi értágítás esedékes,ez egy 10 napig tartó infúziós kezelés,bejárós vagyok,tehát megyek fölveszem az infúziót és megyek a dolgomra.A tizedik után kell átvenni a zárót és leróni a hálát.Általában 10 hónapig jól vagyok utána,az utolsó 2 hónap már nehéz,ilyenkor már szinte állandóan fáj a fejem,fájdalomcsillapító kúppal segítek Magamon.
Eda drága,mehetsz le hídba,tényleg megvan az "öröklakásunk"helye.
Jucika,ügyes vagy,ilyen étrend mellett le fogsz fogyni.
Puszi:Timi
Szia Jucika!
Évekkel ezelőtt Én is kipróbáltam a jógát. Az a baj, hogy Én úgy éreztem azt csak "személyi edzővel" lehet hatékonyan művelni. Számomra nem a gyakorlatok, hanem a koncentráció okozott gondot. Mindig belegabalyodtam a mozgás és a légzés koordinálásába. Lehet ha valaki személyesen Nekem segített volna az alapok elsajátításában akkor nagyobb lett volna a sikerélményem. Nekem is van néhány jóga DVD-m, és könyveket is olvastam róla, és mindegyik azt írja, hogy a légzés és a figyelem koncentráció elsajátítása az első és legfontosabb feladat. Csak az a baj, hogy ezek a DVD-k rögtön a mozgással kezdik, és feltételezik, hogy a többit Te már tudod. Nem beszélve arról, hogy ha nem látod, vagy valaki nem kontrolálja az általad kivitelezett mozgássort akkor nem sok mindent jógázik az ember, legfeljebb többet-kevesebbet mozog.
De azért ne add fel, lehet Te tehetségesebb vagy ebben mint Én.
Puszi Eda
Sziasztok!
Örülök, hogy oda ért a DVD, most már akkor hajrá csajok, MINDENT BELE!!!
Én egyelőre maradok a tornámnál, heti egy alkalommal, tegnaptól a sógornőmmel sétálunk este. Egyelőre a hétfő, szerda, péntek és esetleg a szombat a kitűzött nap, kedd meg a tornáé. Karácsonyra szeretnék én is egy kicsit fogyni, de jó is lenne:-))))
Jucika a Pilates nagyon nehéz, nekem is van egy DVD-m, de ott nagy hangsúlyt fektetnek a légzésre és talán hajlékonyabbnak is kéne lenni, mint amilyen én vagyok (kb. mint egy bot:-))))
Ildikó a 67-es hol vagy?????????????????
Timike!
Mármint, hogy mit kapálsz?????????????????????????????????????????????????
Rezeda! Megrendeltem a habrolóhoz a kis rudakat, 100 Ft-os boltban.Remélem tudnak hozni.
Marcsika!!!! Holnap nagyon koncentrálok!!!!!!
Szilvike, Ametiszt! Ne hűtlenkedjetek!!!!:):)
Ma Pilates tornát végeztem, kisfiam töltötte le, hááát, nem bírtam végigcsinálni, pedig annyira könnyűnek tűnik, de nem az.
Timike együttérzek veled a konyhatakarítás ügyben:):):)
Mai kajám:
reggeli: 1 korpás kifli, 1 natur aktívia joghurt
tízórai: 1 db alma
ebéd: 1db töltött paprika(csirkemellből), 1 db korpás kiflivel
Azóta semmi, vacsora se lesz, lent van 3 liter víz, 2 pohár zöld tea. És éhes sem vagyok, jujj de jó!!!!:):)
Kamilla! Nem találok egyetlen normális fényképet se:(
Rohanok fürödni, mert kezdődik a született feleségek, majd még benézek.Puszika.
Szia Kamilla!
Az Én felfogásomtól is messze esik amit Marcsi leírt, de most eldöntöttem, hogy azért is ki fogom próbálni. Hinni fogok benne, hogy működni fog.
Puszi Eda
Timi!
Azt ne mondd, hogy már megvan a sírhelyetek, mert akkor lehidalok???????
Eda
Timi!
Meg tudlak érteni a konyha miatt. Én néhány hete estem túl rajta. Hozzád képest még könnyű dolgom volt akkor, mert a tűzhelyem beépített, így amögött semmi tyrutyi, hűtőm meg nincs a konyhában az a spájzban van, tehát az is kilőve.
Az elefántjaid nagyon aranyosak. Remélem beváltják a hozzájuk fűzött reményeidet:))))))
Más.....
A fejfájásod miatt mész infúzió kúrára? Újra előjött? Mikor maradtam le róla? Vagy nem is írtad csak most?
Puszi Eda
Szia Marcsika!
Hát... tudod bármilyen szőrtelen is valaki, ott lenn azért csak nem marad csupasz:)))))))))
Puszi Eda
Látod Én meg azt nem szőrtelenítem:))))
Lányok,beállok a problémás kamaszok szüleinek a táborába.
Kicsi fiam felhívott,paprikás hangulatban,négyes lett az infó dogája és a tanár megjegyezte,hogy jobbat várt.-Mi az,hogy jobbat várt,lehetett volna rosszabb is,állítólag ezt a tanárnak is mondta.A lényeg a következő siráma volt,haza szeretne jönni még ma,semmi kedve holnap Angol dogát írni,különben is,Neki minden évben bent maradnak az igazolható napjai,itt a remek alkalom,hogy egy napot igazoljak.
Megkérdeztem:-Beteg vagy?Nem?Akkor maradsz,dogát írsz,holnap várunk haza.
Nem igazán díjazta a válaszomat.
Úgy tűnik kezd kamaszodni.
Na pá,megyek kapálni.Puszi!!!!!!!!
Szia Kamilla!
A szerelésem nem éppen Magdi anyusos,de a zene az tényleg dübörgött,de mára ennyi elég volt.Megvárom,hogy végezzen a mosógépem,kiteregetek és megyek a temetőbe,megkapálni a sírunkat.
Jó tanulást,puszi:Timi
Timike!
Elképzellek bekötött fejjel, olyan Magdi nénisen, ahogyan suvickolod a csempét, közben jóhangulat-zenét hallgatsz...
Nálunk a jövő hét vakáció, nagyon remélem , hogy lazább programunk lesz, na akkor én is hozzálátok a nagytakarításhoz.
További szép napot!
Sziasztok!
Csak benéztem, aztán indulok is fejtágítóra.
Szofi, gyors felépülést kívánok a nővérkédnek!
Marcsi, hogy nekem mekkora listát kéne írni, de mindkét oldal jó hosszú kéne legyen, mert igen sok a kívánságom, az amit meg inkább kitakarítanék a gondolataimból lehet még hosszabb felsorolás!
Azért számomra is az október 29 egy nagyon fontos nap ,holnap lenne születésnapja édesanyámnak...
Az utolsót a korházban töltötte.Lehet nem leszek képes azokra az energiákra koncentrálni, olyan távol állnak az én felfogásomtól.
Puszi:kamilla
Sziasztok Lányok!
Jucika,ma emlegettelek konyha suvickolás közben.A körmeim bírják de a kezem kevésbé.A zsíroldótól már olyan ráncos a bőröm,mint egy 100 éves öregasszonyé.
Ismét rá kellett jönnöm,hogy a látszat gyakran csal.Igyekszem,hogy mindig rend legyen,látszólag minden oké is.Ma nekiestem a konyhának,elmúlt dél és még csak a felénél tartok.Bevallom a tűzhelyet nem szoktam minden takarítás alkalmával kihúzni a helyéről,hát pedig kellene.Ahol nem látszik, volt trutyi rendesen a csempén,a hűtő és környéke még hátra van.Úgy néz ki,hogy a konyha alapos kitakarítására Nekem már egy nap kell.
Marcsi,az elefántjaim ormánnyal az ajtó felé vannak állítva,de a bejárati ajtót kellene nézniük,akkor felénk a feneküket mutatnák.Talán így is bevonzzák a szerencsét.A szelidi fáncsikáim,ott is van belőlük egy kisebb csapat,na Ők a bejáratot kémlelik.
A fogyis segédeszközökkel/bogyókkal/az a baj,hogy csak átmenetileg könnyítik meg a dolgot,amint az ember abbahagyja a szedésüket,a kilók nagyon gyorsan visszajönnek.Tapasztalat,éppen ezért most nem vagyok türelmetlen,adok időt a dolognak,bízva abban,hogy az így leadott kilók talán nem jönnek vissza.Amikor csak kibírom 5 után már nem eszem és minél több mozgást próbálok beiktatni a napjaimba.Marcsika,ez a 78 nem elírás?
Lányok,ma kértem neurológushoz időpontot,nov.19-re kaptam,ha soron kívül be tud szorítani infúziókúrára,akkor karácsonyra már jól is leszek.Addig marad a kúp,kemény hónap előtt állok.
Szofi,a virágok köszönik szépen jól vannak.Nővérednek kitartást kívánok,nap mint nap könnyebb lesz.De hát ezt Ő is tudja!
Szerintem a tegnapi bók,tényleg bók volt,még irigységből sem mondható el,hogy husis lennél.Azért baráti együttérzésből szabad egy picit koplalnod és mozognod,de csakis azért,hogy Neked se legyen könnyebb mint Nekünk.Vicc volt,nem vagyok ám gonosz.
Ildikó,Szilvike,Eda,Ametiszt,Rozika,Margaréta,Szimi,Kamilla,egyszóval MINDENKINEK szép napot,puszi:Timi
Megyek,mert a konyhám magától nem lesz tiszta.
na ezt nem hiszem még megint egyedül szorakoztatom magam???
lányok sehol senki?? vagy olyan lázasan megy a fogyi, hogy elfogytatok?????
puszika
Na végig olvastalak bennetekt és a fogyiba ÉN IS BENEVEZEK. Én törpeségemmel 58 kg val sem voltam sovika de most 78,10 el meg de pláne nem. célom legalább a 70 es alá aztán majd meglátom a továbbiakat.
Jucika tényleg bátorka vagy a véradással, nekem bizti tele lenne a bugyóm. A barátnöd édes volt de nem is lehet harizni rá.
Timi nagyon szurkolok neked is a fogyi miatt csak hajrá, nem tudom neked mi a tapasztalatod a segéd dolgokkal kapcsolatban de én még sosem mertem semmilyen + bogyót vagy itókát enni inni mert mindig féltem a mellékhatásoktól. Most is csak azt az egyfajta kinai zsiroldó teát iszom meg amit már ezer éve is ittam és tudom nekem segíteni szokott meg a terpesztő gép. ennyi amit használok. Mozgás meg a ZUMBA istenem imádom, bár kicsit nehézkesen mozgok még de legalább nem uncsi.
Timi a fáni gyüjteményed nem semmi de ugye minden fánika ormánnyal a bejárat felé van forditva????????? már mint a szoba ajtaja felé!!
Kamilla édesek a fánik az utcán.
Lányok én nem tudom de én még egész éltemben nem voltam 5x kozmetikusnál valahogyan nem érzem, hogy kéne menni, bár mikor csináltatom az intim gyantát mindig megkérdezem a csajt kellene e egy kis renoválás ott fent is Ő meg mondja neked??? minek max egy kis maszázs. Söt jókat szokott mulatni rajtam mert sehol sem kell gyantázni csak ott lent még a lábam is baba sima meg a karom is.
na most dolgozom kicsit és majd jövök még!!
jó reggelt lánykák!!
Élek és jobban vagyok, tegnap voltam egy angyali kezelésen és huuuuuuuu nagyon jól vagyok lehet előbb kellett volna mennem??
mindjárt vissza olvaslak bennetket és jövök de addig ide másoltam a 29-ével kapcsolatos tudni valókat,
Ildi akkor Te mész a meditációra??
Tízmilliószoros nap 2010. október 29. 2010. 10. 27.
Mi is az a TÍZMILLIÓSZOROS NAP, mely a tibetiek szerint rendkívüli energiákkal segíti a gyógyulást, a problémák megoldását, az elengedést és a teremtést. Ezeken a napon ráadásul TELIHOLD lesz, mely szintén az elengedés energiáit segíti, tehát a két hatás összeadódik.
KÜLÖNÖSEN nagy figyelmet kell szentelni gondolatainknak. Arra KONCENTRÁLJUNK, amit el szeretnénk érni életünkben, és amennyiben észleljük negatív gondolatainkat vagy érzéseinket, akkor tudatosan gondoljunk arra, hogy ezt most tízmilliószoros erővel ELENGEDJÜK!
Környezetünkben is hívjuk fel minél több ember figyelmét a tudatos gondolkodásra, hogy mások is részesülhessenek ebből a lehetőségből.
A tibeti hagyományok szerint négy olyan nap van az évben, amikor az energiák tízmilliószorosan hatnak vissza ránk. Ezek 2010-ben: február 29, május 27, július 15 és október 29.
A karma (ok-okozat) törvénye szerint minden, amit teszünk és amilyen rezgéseket (gondolatokat, érzéseket) kibocsátunk magunkból az univerzumba, visszaszáll ránk.
Ezen a napon minden gondolatunk, érzésünk, szavunk, cselekedetünk - jó és rossz egyaránt! - tízmilliószoros erővel hat, illetve tízmilliószorosan száll vissza ránk.
Ezért ezen a napon próbáld meg testedet és tudatodat különösen tisztán tartani (ebben a böjt és a meditáció sokat segíthet).
Ha szeretnél valamit teremteni, elérni az életedben, ezen a napon sok pozitív gondolattal, érzéssel erősítsd meg a vágyadat!
Erre a napra érdemes időzítened a nagy terhek lerakását is. Ha pedig negatív érzések, gondolatok merülnének fel Benned, nyilvánítsd ki, hogy elengeded őket! És amikor úgy érzed, hogy Magadért és szeretteidért már minden jót megtettél, és még él Benned a vágy további jótéteményekre :), gyújts meg egy mécsest vagy füstölőt és ajánld fel az emberiségért!
Kérd, hogy minden ember szívében jelenjen meg a szeretet, az elfogadás, a megértés és a megbocsátás, mind önmaga, mind mások felé!
Küldj fényt a Földnek és az emberiségnek is!
Képzeld el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket, pedig békésnek, szeretet telinek.
Lásd a Világbékét ünnepelni!
Otthon, egyedül elvégezhető gyakorlat, mellyel elengedheted régi terheidet, sérüléseidet és a visszatartó erőket, és megteremtheted a vágyott, gyönyörű új életedet:
Gyújts meg egy fehér vagy arany színű gyertyát vagy mécsest!
Kérd a segítődet - aki lehet az Istened, az Angyalod, a Szellemi Vezetőd, a Felsőbb Éned, az Univerzum, vagy bárki -, hogy jelenjen meg a gondolataidban és a szívedben.
Kérd, hogy vezesse gondolataidat a harmónia és a szeretet felé.
Majd fogj egy A4-es lapot, és középen egy vonallal válaszd ketté.
A bal oldal tetejére írd fel: "Ilyen az életem most, ezeket a dolgokat elengedem:".
A jobb oldal tetejére, pedig ezt írd: "Ilyen életet szeretnék, ezeket a dolgokat bevonzom:"
Aztán sorolj fel mindkét oszlopba mindent, amit csak szeretnél. Nagyon fontos, hogy a kívánságaidat konkrét határidővel add meg: melyiket milyen időtartamon belül, legkésőbb mikorra szeretnéd, hogy megvalósuljon.
Miután végeztél a listákkal, nagyon őszintén gondold végig, melyiket miért kéred! Majd éld át, érezd, hogy már megkaptál mindent, amire vágysz!
Most vágd ketté a lapot a vonal mentén, és az elengedésre váró dolgok oldalát égesd el a gyertya lángjában, vagy csak tépd össze. Érezd, hogy ezek a dolgok már nem képezik részét az életednek! Végül köszönd meg a kéréseid teljesülését és Segítőd jelenlétét, és engedd, hogy megteljen a szíved a hála érzésével!
Sziasztok!
Olvasom,hogy a testsulyokról volt szó. Tegnap én is kaptam egy bókot :) Hu, de jól esik az embernek, hogy szembesitik vele. Szóval mától kevesebb evés, és több mozgás !!
Holnap megyek Pestre, meglátogatom a nővérem. A körülményekhez képest jól van, jól ébredt az altatás után, ujabb vágás lett a hasán. Most szegény még napokig nem ehet, egy-egy bélgörcs pedig maga a rettenet, ahogy mondja. Ja. el tudom képzelni, mikor nekem, nekünk sem volt kellemes mütét után.
Igy hogy holnap Pestre megyek, egyuttal meglátogatom a kinez.-emet is.
Kisbabcink egyenlőre még az anyukájával akar maradni, ma megy UH-ra, reméljük még vár egy kicsit :):)
Szép napot mindenkinek !
Timi : A virágaid nem lengedeznek nagyon ???:) nem rugtak be??:):)
Találtam néhány táblázatot az ideális testsúly kiszámításához.A legegyszerűbb módot leírom,az Én magasságommal számolva.
174-100=74-7,4=66.6
Testtömeg index alapján 174-100=74,már normál testalkatnak számít.Ez az érték már jobban tetszik,nem annyira kilátástalan,mint az első.
Jó éjszakét!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Társkeresés az interneten
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok