Interneten létrejött barátságok (beszélgetés)
Szia Szilvike!
Ma dolgoztam, elég laza napon volt, múlt héten végig takarítottuk a boltot a sógornőmmel. Még szerencse, hogy pénteken mentem a műkörmöshöz, mert borzasztóan néztem ki:-) A héten már minden nap dolgozom, szombaton is délig, aztán délután megyünk a tesómat köszönteni a névnapján. A fogyókúrámnak annyi, meg egy bambi...:-))))
Te dolgoztál ma?
Sziasztok!
Ametiszt tényleg nagyon csini vagy a szemüvegben:-))))
Szia Ildikó!!!!
Tudom miről beszélsz:(
Nekem is szokott ilyenem lenni. Valami belső feszültség, szorongás... Félek valamitől, de nem tudom mitől...
Bízom benne, hogy hamar elmúlik, és jössz megint közénk, ha nem, gyere a pofonért..:))))
Lehet mégis el kéne mennem Jucikához egy pofonra? Aztán Szilvihez? Talán:))
Nem tudom nektek szokott -e ilyen lenni, de valahogy rossz előérzetem van és ez nyomja rá a bélyeget a napjaimra...szegény páromnak is az idegeire megyek szerintem, de nem mondja, csak simogat, meg puszilgat és az is zavar, ha abba hagyja, az is zavar ááá megette a fene ...
Néhány napig szokott ilyenem lenni, de majd jobb lesz ám, és megint tudok veletek örülni..okés?
Szilvike laptopjának, Timikém pozitív gondolatainak.
Sziasztok Lányok:))
Gyógyulok, de eléggé legyengített ez a nyavaja:((
Ráadásul napok óta pocsék hangulatom van a fene tudja mi a bajom...
Köszönöm, hogy hiányoltok és egy ronda disznó vagyok, mert nem jelentkezek...bocsánat:))
Tudjátok, hogy nagyon szeretlek titeket, de olyan nem jó most a hangulatom...sajnálom...
Szia Szilvike!
Akkkor ez a hosszú hétvége jó "kikapcsolódás" is volt számotokra. Gondolom a párod is utazott?
Üdv Eda
Sziasztok Lányok!
Ma hamar végeztünk, Évike is volt velem dolgozni. Kettőre itthon voltunk, megebédeltünk, most kortyolgatom a kávémat:)
Rengeteg dolgom van. Szüleim úgy megpakolták a kis autómat, csoda, hogy bírta szegény. Most el kell rendeznem a zöldségeket, savanyúságokat... Elosztom, aztán egy részét viszem a húgoméknak.
Szerencsére a szüleim jól vannak. Aput megviselte ugyan a nővére halála, próbálja tartani magát, de látom, hogy fáj neki.
Nagyon szép időnk volt. Eljutottunk az összes temetőbe, ahová terveztük, mindenhová leraktuk a megemlékezés virágait és mécseseit. Két unokatestvéremet is meglátogattam. Az egyikkel utoljára az esküvőnkön találkoztam, több mint 22 éve, a másikkal 17 éve nem láttuk egymást.
Odafelé és a visszaúton is végig Dávid vezetett, nem volt hajlandó átadni a volánt. Évike elöl ült mellette,én a hátsó ülésről osztottam az észt:)))
Ametiszt!
Merre vagy? Hiányzik, hogy napok óta nem jelentkeztél!!!!!!!!
Marcsi!
Veled is ugyan ez a helyzet! Mi újság körülötted? Ha van időd gyere!
Puszi Nektek
Eda
Szia Szofi!
Én is elolvastam a cikket. Nagyon elgondolkodtató, és tanulságos!
Szép napot Eda
Most már tényleg mennem kell dolgozni,legyetek jók.
Puszi:Timi
Szifi,egyszeri programnak jó volt de nem fertőződtem meg.
Nem próbáltad még a Moksát?Talán 94 féle virágeszenciát tartalmaz ami által 64 féle betegségben lehet jótékony hatású. Ma várom a csomagot,eredetileg Jánoskámnak rendeltem,de Én is ki fogom próbálni.Alvásproblémákra és a klimax tüneteire is ajánlják.
Drága Eda,Én is szeretlek,na nem úgy!
Puszi,legyen jó napod kevés hisztis szülővel,kiegyensúlyozott kollégákkal.
Szia Szofi!
Elolvastam a cikket,nagyon szépen megfogalmazták azt,amit már szerintem sokan tapasztaltunk,hogy a túlzott gondoskodásunkkal nem teszünk jót,bármennyire is az a célunk.Látod a pillangó történeténél,a jó szándékú segítés megfosztotta a teljes élettől.
Tanulságos cikk,örülök,hogy elolvastam.
Sziasztok!
Szilvike , örülök hogy megérkeztetek, hogy vannak a szüleid ?
Ametiszt ! Meggyógyultál már, légyszi . gyere már mesélj mi van veled.
Timi, mindent ki kell próbálni, addig igazán nem tudod hogy szeretnéd-e amig nem próbáltad. Látod , jó a magaslesen is.. ....
Én az este alig birtam magammal, csakugy ledőltem az ágyra és olyan jót aludtam, kb. egy órát. Azután megfürödtem, és lefeküdtem, ment is a dolog kb. egy óráig, de utánna csak izzadtam meg forgolódtam, de nem vettem be semmit, nem idegesitett fel a dolog, mármint hogy nem tudok aludni.
Szia Vivi!
Gyere, beszélgessünk, ird le hogy telnek a napjaid.
puszi mindenkinek :)
Szia Ildikó,jó reggelt!
A műszakváltással a bioritmusodnak is változni kell,remélem gyorsan rendeződik az alvásproblémád,nem aludni nagyon rossz.Hosszú távon alaposan megterheli a szervezetet.
Mindenkinek kellemes,szép őszi napot kívánok,puszi:Timi
Jó éjszakát Mindenkinek!
Puszi!!!!!
Ametiszt!!!!
Tessék meggyógyulni!!!!
Szofi, Margaréta!!!
Testvéreiteknek jobbulást!!!
Edit! A férjednek jobbulást.
Az én férjem is ritkán van öltönyben, pedig nagyon jól áll neki.Sajnos mi színházba nem járunk. Nem miattam...
Karácsonykor, húsvétkor, és egyéb sátoros ünnepen vesz fel öltönyt. Már ideje is hogy beszerezzünk neki is egy újat. Dávidnak úgyis aktuális a szalagavató miatt.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- Miért vagy most az interneten?
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Kötöttél itt a portálon barátságot/ismeretséget?
- Mikor legjobb barát egy barát? És az interneten köttetett barátságok