Internátus c. sorozatról minden (beszélgetés)
Spoiler kérdés (a sorozat elejéhez)
Ez még nekem sem derült ki.
Meg, hogy a filmen, amit a padláson láttak mik voltak azok a szervek, amiket kivettek a kislányokból és, hogy a történetbe ez, hogy kapcsolódik...
Én is sajnálom Carolt, de végülis kellett ilyen is a sorozatba hogy a többiek még több motivációja legyen ahhoz hogy a dolgok végére járjanak!
Azt viszont nem értem hogy az ellopott műkincseknek milyen szerepe volt amiket Amelia is őrzött többek között!?
Az igaz, hogy a kiejtése érdekes, az tetszett nekem is. Csak annyira nem nőtt a szívemhez :) De hát ugye, kinek mi...
Az utolsó szellemet viszont nagyon szerettem :( nekem is az egyik kedvencem...
Én szerettem Carolt, nagyon sajnálom, hogy már nincs...és mellesleg tök érdekes a spanyol kiejtése van.
Én egy kicsit belenéztem a részekbe és nekem is megdöbbentö az uccsó szellem...nagyon sajnálom. Az egyik edvenc szereplöm :(
Mindenkinek közbejöhet valami. Meg ha jól tudom, nem is számítottak ekkora nézettségre. Leforgattak néhány részt, és jó darabig csak állt a dolog, mire egyre jobban rákaptak a nézők, aztán meg már nem volt megállás :)
Amúgy nem csíptem túlzottan valószínűleg ezért sem akadok fenn a dolgon :) (na meg persze így sokkal izgibb..:P)
A legutolsó részben? Amire senki nem számít? :P Ajjajj :P
Egyébként ez így valahol tök rossz, belegondolni, hogy igen, ő egy színésznő, aki elfoglalt lehet, meg minden, és nem Carol ;) Csak az meg furcsa, hogy elvállal egy szerepet, és egyszer csak kiíratja magát, mert nem ér rá? Ezek nekem olyan kicsit antipatikus dolgok :( Pedig szimpinek tűnik egyébként...
Szia Reniga!
De rég beszéltünk :)
köszi az infókat örülök hogy jelentkeztél :D
De jóóóó ez bíztató amit Hectorról mondassz,a csajt meg gondoltam hogy nem véletlenül sertepertél na meg ugye a német tudása is biztos jól jön majd a csapatnak (vagy nem :()mind1 izgulok egy kicsit,igazad van így érdekesebb ha nem mondassz el mindent.
Puszi
SPOILER SPOILER
Moncsa, csak akkor olvasd ha szeretnéd tudni, válaszolok arra amit "kérdeztél":)
Carol sajnos nem jelenik meg később sem, elvileg a színésznő nem ért már rá, azért írták ki:( De az utolsó évad utolsó részében lesz egy szellem, csak arra sajnos senki nem számít:(
Az új csaj elég fontos szereplő lesz, derülnek majd ki róla fontos dolgok, de hogy mi is a szerepe pontosan, azt nem árulom el, így izgalmasabb:)
Héctorról még ne tegyél le:)
Tuti, hogy érzett. Gondolom azért akarta megölni mégegyszer, mert azt hitte Carol felfedezte... De valójában csak akkor mikor le akarta ütni és mondta, hogy sajnálja. Szóval simán megmenthették volna, és lehet, nem is derül ki... De az úgy túl egyszerű lett volna :P
Nekem ami nagy rejtély maradt, hogy Carol miért nem jelent meg... Persze érdekesebb az ahogy Roque majd lelepleződik, de ennek ellenére fura...
De, érzett. Az azért látszott, de a saját életét fontosabbnak tartja.
Azt hiszem, akkor jártak volna a legjobban, ha ő is előadja azt, amit Maria: hogy elmondja a többieknek, hogy mire kényszerítik. Akkor kitalálták volna együtt, hogy verhetik át Noiret-ékat...
Hihi!
Köszi :)
És az új részt is! :)
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- SZÓ-kígyó:Egy 3 betűs értelmes szóból jussunk el egy megadott 3 betűs szóig, úgy hogy minden lépésben csak egy betűt változtatunk meg!
- A Fringe - Rejtély című sorozatról
- Mi a véleményetek A gonosz álarca (Santa Diabla) c. sorozatról?
- Mellékhatás című sorozatról mi a véleményetek?