Ingrid Bergman a kedvenc színésznőm! Imádom a karakterét, a... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Tegnap megszereztem a két kedvencemet (Blu-ray📀):
⭐ Spellbound (1945) [Elbűvölve]
⭐ Stromboli (1950)
Most ebben gyönyörködöm, tökéletes minőség, eredeti hanggal! 🥰😍🥰
Én is nagyon szeretem. Szerintem a Casablanca-ban volt a legcsodásabb. De nehéz rangsorolni, nem is kell.
Az viszont mindig meglep, ha olvasom, hogy: A legendás film a legjobb forgatókönyv, a legjobb rendezés és legjobb film kategóriájában nyert Oscar-díjat. Vagyis sem Ingrid Bergman, sem más szinész nem kapott Oscart ezért a filmért. Ingrid Bergman később kapott három Oscar-díjat.
Kedvenc filmjeim Tőle:
1. Stromboli🥰
2. Itáliai utazás (Olaszországi utazások)
3. Elbűvölve
4. A diadalív árnyékában
5. Szent Mary harangjai
6. Nem hiszek már a szerelemben
7. Gázláng
...
"Én a legfélénkebb ember voltam, aki valaha is létezett, de egy oroszlán lakozott bennem, ami nem engedte, hogy hallgassak."
"Meg kell tanulnod hallgatni a megérzéseidre - bízni abban a kis hangban, ami benned van, és ami pontosan megmondja, mit kell mondanod vagy tenned."
"Soha nem azért kerestem a sikert, hogy hírnévre és pénzre tegyek szert. A sikerhez a tehetség és a szenvedély vezet el."
"Nem bántam meg semmit. Nem úgy éltem volna az életemet azon az úton, ahogy tettem, ha közben azon aggodalmaskodok, hogy az emberek mit fognak mondani."
"Légy önmagad! A világ imádja az eredetit."
+ "A csók a természet bájos kis trükkje arra az esetre, mikor a szavak feleslegessé válnak."😍
(Ingrid Bergman)