Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ingrid Bergman a kedvenc színésznőm! Imádom a karakterét, a... fórum

Ingrid Bergman a kedvenc színésznőm! Imádom a karakterét, a... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

ápr. 25. 16:04
Hihetetlen hogy Drága anyukám még meg se született! Határeset! 🥰
ápr. 25. 16:00

Tegnap megszereztem a két kedvencemet (Blu-ray📀):

⭐ Spellbound (1945) [Elbűvölve]

⭐ Stromboli (1950)

Most ebben gyönyörködöm, tökéletes minőség, eredeti hanggal! 🥰😍🥰

ápr. 7. 00:12
Gyilkosság az Orient expresszen (1974) tervezem megnézni, de csakis Miatta! 🥰
márc. 30. 07:59
Szép nő volt.
5. Myra
márc. 29. 20:23
Én is minden filmjét amihez hozzáfértem megnéztem.
márc. 29. 14:07

Én is nagyon szeretem. Szerintem a Casablanca-ban volt a legcsodásabb. De nehéz rangsorolni, nem is kell.

Az viszont mindig meglep, ha olvasom, hogy: A legendás film a legjobb forgatókönyv, a legjobb rendezés és legjobb film kategóriájában nyert Oscar-díjat. Vagyis sem Ingrid Bergman, sem más szinész nem kapott Oscart ezért a filmért. Ingrid Bergman később kapott három Oscar-díjat.

márc. 29. 00:50
Én is kedvelem.
márc. 29. 00:19

Kedvenc filmjeim Tőle:

1. Stromboli🥰

2. Itáliai utazás (Olaszországi utazások)

3. Elbűvölve

4. A diadalív árnyékában

5. Szent Mary harangjai

6. Nem hiszek már a szerelemben

7. Gázláng

...

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

"Én a legfélénkebb ember voltam, aki valaha is létezett, de egy oroszlán lakozott bennem, ami nem engedte, hogy hallgassak."

"Meg kell tanulnod hallgatni a megérzéseidre - bízni abban a kis hangban, ami benned van, és ami pontosan megmondja, mit kell mondanod vagy tenned."

"Soha nem azért kerestem a sikert, hogy hírnévre és pénzre tegyek szert. A sikerhez a tehetség és a szenvedély vezet el."

"Nem bántam meg semmit. Nem úgy éltem volna az életemet azon az úton, ahogy tettem, ha közben azon aggodalmaskodok, hogy az emberek mit fognak mondani."

"Légy önmagad! A világ imádja az eredetit."

+ "A csók a természet bájos kis trükkje arra az esetre, mikor a szavak feleslegessé válnak."😍

(Ingrid Bergman)

[link]

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook