Induljon a banzáj! (beszélgetés)
Na mert en rontottam el kedvettek en hozom meg( remelem). Vicc
Jon haza a ferj holt reszegen.Az aszony szidja:
Nem szegyeled magad reszeg diszno"
Megszolal a diszno az olbol:" He aszonyom kikerem magamnak, mikor latot engem ilyen itasan?!"
Tudom , ismerem en is igy vagyok velle, de mar nagyon eldurvult a forum, ezert is dobttam igy be amit irttam.Had akadjanak ki rajtta, bezeg azon nem akadnak ki, ha egy reszeg koldust rugdosnak:(
De nallunk mar nagyon sok van, idosek akik ledolgozttak xy evet a gyarban, fizetek a nyugdij alapot es most nem tudjak fizetni a szamlat, elvagttak a futest, akiknek az eteluk tallan 1-2 fot krumpli, az orvosagokra mar nem is gondolhatnak.Az o hibaja????
tudom. azon a fórumon én is jártam. Én nem lenézem őket csak tudod mifelénk nem restek támadni sem a pénzért.. a kaját kidobják ha adod nekik.. inkább piát vesz. valahol megértem őket hisz ez nem élet de én nem támogatom ebben.. nekem az én életem, sorsom épp elég. egy állat viszont csak hálás és szeretetre vágyik.
engem úgy neveltek hogy becsüljem amim van és ha úgy hozza a helyzet segítsek, de mindenkin nem tudok és nem is sajnálhatok minden egyes embert sem...
Nekem 6 van jellenleg.2 nem ep oreg , 3 pici meg egy ide szokot macska.Rajott , hogy reggel-este fejes uttan a macskaink kapnak tejet, vlahogy besomfordalt osszeszoktak.Par napja jott egy neni.Mondtta, hogy nem tudja mi let eltunt a macskaja, nem ez volt de este elvittuk neki.Reggel mar nallunk jellentkezet tejert.:))
Nem vagyok odaig erttuk, de elvanak itt.Csak ah felturazttam magam a multkor , hogy enyire lenezik a koldusokat, szegenyeket.De ez mar nem a banzaj volt.
de édi lehet :)))
még jó hogy szobatiszta szinte azonnal. elvégre macska. :D