Induljon a babaprojekt 2018 (beszélgetés)
Mi harom probalkozos honapon vagyunk tul, de azzal inditottam elso honapban, hogy dokihoz mentem,es kis kegyes fullentessel elertem, hogy elkuldtek azonnal vervetelre...es a bosszanto hogy meg mindif nincs teljes eredmeny 😩
Ne keseredj el, mostmar tudod, hogy kezelni kell, es pikk pakk helyrejon... mondott amugy valamit a doki, hogy milyen gyogyszerrel kezelheto?
Most hogy mondod :D
Nem gondoltam eddig így rá. Vacsira szalonnás pizzát ettem :)))
Mellérzékenység van neked? Ha nagyon figyelek rá akkor azt hiszem vmi ilyesmit érzek, de csak néha. Az a baj, nem emlékszem az első terhességemre, pedig csak 4,5 éve volt :)
Én is még csak várok a csodára.
Tegnapi laboreredményem TSH 3.92, azóta megtudtam, hogy ez okozhatja a nehéz teherbeesést és a vetélést. 1 órát bőgtem a tehetetlenségtől, hogy miért nem csináltatott labort a nődokim tavaly februárban mikor bementem, hogy babát akarunk. De ami volt, az már mind1, ami lesz csak az a fontos. Május 30-ra van időpontom endokrinológushoz, addigra a komplett pajzsmirigy labort megcsináltatom és úgy megyek be. Próbálkozunk-e? Gyakorlatilag tökmind1.
Én is gratulálok a két csíkokhoz :)
Jelen! Bár nekünk még ez a 2. próbálkozós ciklus műtét óta. 9.cn azt hiszem.
Gratulalok minden kétcsìkosnak 😊 remenyt adtok, hogy sikerulhet... 😊
Van itt még rajtam kivul valaki, aki szinten még csak készul a dupla csikra? 🙄
Én elvileg az utolsó mensi napja alapján a kalkulátor szerint az 5. hétben vagyok.
Nekem húzódó fájdogálás van. Enyhe émelygés. Meg mindjárt megjön érzés. Azt olvastam, hogy ez mind normális.
Gratulaaaa!!!!
Hát...ez a husis dolog is lehet tünet.
Azt olvastam hasi görcsökre jó ha eszük napi pár kocka csokit.
En 7 hetes vagyok és nekem is szokott görcsölgetni néha .Valamelyik nap mikor fájt ettem csokit és elmúlt de lehet csak beképzeltem!😃😃😃
Sziasztok
Babát szeretnénk a párommal és a munkája miatt nem tudunk mindig együtt lenni május 7.-én volt naptár szerint ovulációm és 8.-án voltunk együtt illetve elöttr 1.-jén
7.-e ota még mindig van pici folyás ami inkább nyálkás
Szerintetek sikerülhet igy vagy már késő voltunk együtt?
Reggel csináltam újra tesztet, olyan kis olcsót amit az LH teszt mellé kaptam...szuper erős két csík, de tünet szinte semmi.
Fehérjét külön én nem innék, de a hús azt kívánom én is, egész héten vmi húsosat főztem, paprikás csirke, sült tarja, grill kolbász, gulyás..., férjemnek már csömöre van tőle :D én még bírnám enni.
Szia! Én ittam edzés alatt, de most, mióta terhes vagyok nem edzek, így nem is iszok. De én úgy tudom, hogy szabad inni fehérjeport terhesség alatt. :)
Ma vagyok kereken 8 hetes és fájdogál a hasam. Remélem nem jelent rosszat, csak emlékszik a testem, hogy most kellene megjönnie. :(
Szerintem most félreértettük egymást. :)
Én fehérjeporra gondoltam, amiből pl. shaket lehet készíteni.
Sziasztok!
Terhesség alatti fehérjefogyasztásról van esetleg infótok?
Szerencsés vagy. :) A környezetemben is mindenki azt mondja, hogy semmi baja nem volt, én sejtettem, hogy én nem úszom meg. :D
Ugyanígy vagyok a nemével. 4 kisbabából 4 kislány lett az elmúlt 1 évben :D Most már biztos fiú lesz a következő. :D