Induljon a babaprojekt 2018 (beszélgetés)
Szia!! Nekem is volt egy kis vérzésem kb mikor meg kellett volna jönnie. Néha megjön csak sokkal kevesebb a vérzés. Nekem volt vér de szinte egyből átváltott barnázásba. Sztem még van esély. A nemvárt napján tesztelnék. Én is így tettem és pozitív tesztem volt. Most lesz lassan ovis
Sziasztok! 9-10.dpo környékén vagyok, a menstruációm elvileg kedden lenne esedékes. Ma sajnos hajnalban véreztem, most barnás folyásom van, nem hiszem, hogy beágyazódáso, mert arra pecsételő v~rzést írtak, ez meg azért annál több volt.:( A méhem azóta nagyon nyom, szúr kellemetlen érzés. Volt vki esetleg hasonló helyzetben? A rendes menstruációs időben volt rendes v~rzése?
Én az Első gyerkőccel fogamzásgátló mellett...tudatlan fiatal voltam...antibiotikumot szedtem ami csökkentette a hatását. Második gyerkőccel rögtön abbahagyás után...most nem tudom...hátha :) nem sietünk. Viszont azt néztem régen sem volt vastagabb az a nyálkahártya...mindkét gyerkőcömnél 5hetesen 13mm-t mértek :)
Én is sokáig vagy 9 évet szedtem a foggàtlót és abbahagyást követően 3. Hónapba teherbe estem de csak azrrt akkor mert előbb nem próbálkoztunk 😊
Én nagyon sokáig szedtem a gyógyszert, hála Istennek rögtön össze is jött. :) Szerencsésnek is érzem magam :) Bár olvastam én is hogy sok példa van erre, de sajnos sokan megsínylik gyógyszer után. :/ Mondjuk a mostani gyógyszerek már alacsony hormontartalmúak ez nem hátrány.
Fog.gatló abbahagyása után állítólag sokkal hamarabb esünk teherbe... nálam bejött 😂
Nekem szerintem azért vékony mert most hagytam abba a fogamzásgátlót. Csodálkozott is hogy volt peteérés. Kíváncsi leszek mert fájdogál a hasam és 2 napja reggelente elég erős hányingerem van (lehet mondjuk a melegtől is). Jövőhéten kiderül :)
A méhnyálkahártyára jótékonyan hat az E- és D-vitamin. A D-vitamin egyébként is fontos, sokszor a hiánya okozhat nehezebb teherbeesést.
Igen, úgy néz ki, hogy sikerült, ma megyek UH-ra bár még csak holnap leszek 6 hetes.
Igen, februárban és júniusban. :(
De ez már a múlt, megvan mi volt a baj, azt pedig már megjavítottuk, így mostantól lehet semmi probléma! :)
Jós egészséget nektek is!
Sziasztok! Most voltam dokinál egyéb ok miatt. Csinált uh-t és látta, hogy volt peteérésem. Mondtam hogy igen volt júli 30-án. Viszont csak 7.6mm a méhnyálka vastagsága...azt mondta bármi lehet, de szerinte ezen nem tud megtapadni...jobb lenne 10mm. Volt akinek ilyen vékonyka volt az endometrium és sikerült a beágyazódás? :)
ja vagyis azzal együtt, tehát a jómúltkori (tavaly?) meg a halványodó tesztes, bocsi így már tiszta sor!
basszus, sajnálom :(
két vetélés azóta? de mennyi idősen? akkor gondolom még korai volt a terhesség, nem?
sok sikert és kívánom, hogy egészségesen összejöjjön egy kisbaba! :):)
Köszi, hogy kérdezed! 1 hónapot pihentettük a dolgot, most jók az eredmények, így próbákozunk! Nagyon megviselt a halványodó teszt,azzal együtt már 2 vetélésen vagyok túl. Testileg jól vagyok, lekileg nagyon nem.
Akkor ezek szerint sikerült?
Én is lusta dög vagyok, csak aludnek, meg nem csúszik a kaja...emelygek.
Babesz88, mi újság veled?
Ott beszélgettünk együtt, hogy halványodott a terhességi teszted...azóta mi újság?? Megjött gondolom, mert nem látok örömhíreket :( de jól vagy? hogy halad a folyamat?
Szia!! Köszi csak nemtudtam miértnem húzta be az ovut de már megvan. :)
Szia! Én ott vezettem hónapokig.
sziasztok!! Van itt olyan aki a fertility frienden vezeti a högörbéjét?
Nem mondom, hogy nem érintett rosszul ez a vegkifejlet 3 nap késés után, de tullendultem rajta. Hónapok óta nem volt ilyen normális mensim, ezek szerint a bogyó lentebb nyomta a prolaktin szintem. Már ebben is örömöt látok! És teljes bedobassal nyomulunk a célunk felé! :D Ezúton küldeném mindenkinek a dumbó c rajzfilm egyik dalocskajat "A gólya úr közel" Kitartást és sok pozitív gondolatot mindenkinek és 2 csíkos tesztet végre!
Sok jót hallottam már erről a bogyorol! Drukkolok hogy az éles bevetés aratással végződjön! ;)
5+3 napon vagyok, és gyenge mint a harmat, tegnap is egész nap csak feküdni bírtam.
Kívánom, hogy a pozi tesztig ilyen pozitívan gondolj erre az időszakra!
Nagyom sajnalom, de uj jonap, uj eselyek!
en most a 8. ciklusnapon vagyok, elso clostis probalkozas, izgi nagyon. Jovo het lesz az akciok hete, aztan majd latjuk, hogy bejott-e a closti :)
Kitartast mindenkinek, es megy a drukk!
Hát sajna a hobbim megmarad... Ma reggel görcsök közepette megjott... Jön a következő hónap, új reményekkel! Párom mindig is májusi kislanyrol álmodozott, remélem valóra válik az álmunk :) Kellemes tervezést Nektek! Az egészben ez az idő a legelvezetesebb minden szemszögből nézve ;)
10-est nem próbálsz meg? Én most járok a gyártás szakasznál, így még nálam nyugalom van! :)
Köszönöm szépen a drukkot, nagyon jól esik! 25os xepil. Nálad vannak fejlemények? Szorítok én is mindenkinek hogy mielőbb babasodjunk mindannyian! :)
Nagyon drukkolok továbbra is! Annyi sztorit olvastam már, hogy tényleg bármi megtörténhet, így szorítok a pozi tesztért! Milyet csináltál? 10 vagy 25-ös érzékenységűt?
Na... Teszteltem. 32.napon vagyok és még mindig semmi, csak a tünetek. Hcg teszt hómező, lh teszt halvány 2 csíkos. Hétfőn újra teszt ha nem jön meg, és hívom a dokim...nem tudom most ennek örüljek vagy sem...
További ajánlott fórumok: