Induljon a babaprojekt 2018 (beszélgetés)
Szia! Nekem hasfali sérvem van (köldök felett kb. 1,5 cm-el), epeműtét után lett. Eddig bármilyen orvost megkérdeztem, azt mondta nyugodtan lehet babát vállalni. Egyébként sem kezdenek a kicsi sérvvel semmit. Szóval műteni is akkor fogják, ha már nagy vagy esetleg panaszt okoz.
Babesz88 és Boldogb92 köszönöm szépen hogy szorítotok! Még mindig semmi hír a mikulasrol, remélem ez így is marad és jön a gólya! Boldogb92! A barnazas nálam is volt sajnos. 3 éve hagytam abba a fogamzásgátlót mert amellett (is) jelentkezett. Bocsánat, kicsit undi leszek de volt olyan honapom hogy 5 napig csak nutella színű barnazasom volt, majd abba hagytam magamtól az antibebi bogyót és szépen hónapról hónapra kezdett vissza jönni a normál mensi, de az akkori dokim semmit nem mondott rá... Többek között erre a tünete sem. Az utóbbi 2 hónapban már szinte csak a WC papíron láttam vért a magas prolaktin miatt. Most jó időben voltunk együtt párommal, ovu után pár nappal sűrű és bő folyasom lett és szurkalt a hasam meg a petefészkem is. 3 napja hányingerem van reggeltől estig, este is felkelek pisilni, de bromo mellekhatas is lehet, ráadásul amióta szedem 20p és már alszom is mint a bunda...Szerintetek? Én már nem merek tesztelni, tuti hogy a gyógyszer játszik velem😩
Csereszny.. Gratulálok!😃
Na itten vagyok lányok: 9 hetes terhesen, 22 mm a baba, egeszseges es semmi baja! Szépen fejlődik és ver a szíve! Annyira emberi már a képen, Istenem :)) izgága volt a kis édes, láttuk ahogy jobbra balra ficánkolt meg mutogatott :) szoval minden oké, kövi uh 12 hetesen a down szűrés :))
Sziasztok.
Pár hete fordultam hozzátok segítségért. Köszönöm a válaszokat.
Igazából azóta se jött meg, csak 5 napig volt barnás folyásom. Ez lett volna a menstruációm szerintetek? Mennyire befolyásolhatja ezt a stressz? Bár nem érzem magam idegesnek, de tuti az vagyok.
Ficike neked nagyon drukkolok! :)
Én nem szedték, hidd el elég a terhesvitamin :)
Drukkolok nagyon! Írj, ha teszteltél!
Sziasztok! Az én sztorim a következő. 1 éve próbálkozunk párommal, eddig hiába.Ezalatt új hobbim lett, a tesztre pisilés... Májusban dokit váltottam, mert az előző semmit nem csinált a panaszaim ellenére sem. Örülök hogy ratalaltam az új dokimra, aki azonnal hormon vizsgálatot írt elő, aminek az eredménye, hogy magas a prolaktin szintem. 3 x több mint a megengedett.Ezért elkezdtem szedni a baratcserjet, mert a dokihoz csak 1 hónap után jutottam el az eredményekkel. Most bromocriptint kell szednem, ez a 7.napom, párom pedig megy vizsgálatra szintén, mert hiába magas a prolaktinom tuszoeresem és repedés volt és az lh tesztem is pozitív pedig sokáig nem volt. A ciklusaim 28-33 naposak, de egy ideje 29 napra beallt. A mai napon vagyok 30.napon és még semmi. Drukkoljatok! Remélem nem tolja ki a baratcserje vagy a bromo a ciklusom.... Már tesztelni sem merek. Türelmem már nincs, kezdek magamba fordulni főleg, h minden barátnőm lebabazott vagy várja a babát. Kezdek kétségbe esni és nagyon reménykedek hogy a bromo hatni fog, mert iszonyat mellekhatasai vannak...
Én ma vagyok 11 hetes :) A fáradtság egyenlőre durvàn rajtam van. Napközben simán tudnék aludni, ha nem a munkahelyen lennék :) De a házi doki azt mondta, hogy a 4.hónaptól olyan leszek, mint a duracell nyuszi, remélem igaza lesz :)
Rosszullét szerencsére elkerült, néha jött rám csak émelygés. Hasfájás, szurkálás az minden napos.
Rajta nem igazán fog látszani a terhesség, mert nagy túlsúllyal rendelkezem, szóval arról nem tudok nyilatkozni.
Jövő hét utáni hétfőn lesz a kombinált genetikai uh, már nagyon várom, hogy láthassam Pöttyöt :)
Aki a 12 hét körül van ti hogy álltok a fáradtsággal meg a rosszullétekkel? Belém úgy néz ki kezd visszatérni az élet :) Pocak? Nekem egy nagyon pici van ami megnyugtat, mert csak jövő héten lesz az uh. Nagyon izgulok miatta :S
Szóval szerintetek trimeszter mellé szedhetek még dm-es haj vital komplexet? Eléggé hullik a hajam, a haemoglobinom kicsit alacsony de a doki nem adott rá semmit.
Szerintetek terhesvitamin (trimeszter) mellé szedhetek még dm-es haj vital
Sziasztok szerintetek kialakuló köldöksérv mellett is próbálkozhatunk? :(
Szerintem nem lehet gáz főleg ha már múlik. Pihenj és nyugi 😊
A mai nap folyamán pár órán keresztül fájt így, most kezd múlni. Ha felálltam, akkor jobb volt, alig éreztem.
Nekem is volt ilyen, de csak másodpercekig.. neked folyamatos?
Nekem ma viszonylag erős alhasi görcsöm van a jobb oldalon, ami kisugárzik kicsit a lábba és a derékba. Szerintetek aggódnom kéne?
Saucy81 és Egylány32 köszönöm a válaszokat :) Nekem is azt mondta Dokim, hogy Nuvaring után nem kell várni. A második gyerkőcnél vártam 2 hónapot a fogamzásgátló abbahagyása után, ezért nem tudtam hogy számoljam amikor nincs szünet hanem rögtön babaprojekt indul :D Meg ami furi, hogy ha úgy számolom, hogy a vérzéstől akkor az ovuláció most vasárnap volt. Viszont most vasárnap meg hétfőn nagyon erős szúró és görcsös alhasi fájdalmaim voltak...konkrétan úgy feszült a méhem mint mikor egy labdát fújhatnak fel 😁 és ez mind a két gyerkőcömnél a beágyazódáskor volt...ahhoz viszont 25-én kellett volna az ovunak lennie ami a gyógyszer abbahagyásának napjától van számolva. Bocsi ha sok voltam 😂😂 csak izgulok és mint általában mindenki...türelmetlen vagyok 😀
Volt reggelre egy pici barnázásom, meg most is...alig látszik, és épphogy egy vékony csíkba csak a t.betéten, wc papíron nem...aggódnom kéne? nagyon megijedtem :( amúgy jól vagyok, hasam nem fáj, rendes vér nem jön belőlem..holnap van UH, remélem addig semmi baj nem lesz!! volt már vki így? :S
Szia! A Nuvaring után nem kell szünetet tartani, mert az hüvelygyűrű. Nem jut azzal annyi "rossz" a szervezetbe, mint a tablettával. Amúgy meg fura, de fog.gátló abbahagyása után sokkal "fogékonyabbak" a nők, hamarabb esnek teherbe állítólag. Én a tabi abbahagyása után két hónappal estem teherbe, pedig pm alulműködésem van (enyhe, kezelt), hátrahajló petefészkem és sajnos nagyon nagy túlsúlyom. Azt hittem, hogy sokáig kell majd próbálkoznunk, de nem, szerencsére :) másfél hét múlva lesz a 12.heti kombinált genetikai uh-m, amitől kicsit tartok, nehogy ott derüljön ki valami. De remélem minden rendben lesz :)
Minden jót itt mindenkinek, mihamarabbi babaáldást:)
Szia!mindent a verzes elso napjatol szamolunk.
De fogamzasgatlo utan azert hagyj ki 2-3 honapot szerintem, hogy visszaterjen a szervezeted a rendes kerekvagasba. :)
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha most hagytam abba júli 12-én a fogamzásgátló (Nuvaring) használatát és 15-én volt megvonásos vérzés, a gyógyszer abbahagyásának napjától vagy a vérzés 1. napjától számoljuk a 14 napot (nekem fogamzásgátló előtt is 28 napos volt a ciklusom) a lehetséges ovuhoz?
Köszönöm a válaszod! Nem, nem kaptam semmi kezelést. Igazából az amh hormonom is nagyon alacsony.szóval azért volt nagy öröm a pozitív lh teszt is. Jelenleg endokrinológushoz vagyok bejelentkezve mert tsh-val is gond van. Igazad lehet a hcg vérvétellel kapcsolatban. Köszönöm a tanácsot!
Szia!
Azon kivul, hogy megallapitottak, hogy hormonzavar, kaptal valami kezelest?azota javult?
En elmennék hcg vervetelre, annak masnapra legkesobb van eredmenye, az megmondja mar ilyenkor a tutit :)
Sziasztok! A mi baba projetünk tavaly indult el, de az idén már nagyon szerettük volna ha összejön, esetleg meg is születik a babánk év vége felé! A helyzet az, hogy még teherbeesni sem sikerült.41 éves leszek, nincs még gyerek. fel sem merült bennem soha, hogy valami baj lehet velem a menstruációm mindig pontos volt. Tavaly férjhez mentem és gyorsan nekiláttunk a babának. Semmi. Kivizsgáláson voltunk velem van a gond, hormonzavar, elég rendesen. Aztán a múlt hónapi ciklusban teszteltem két halvány pozitívat, majd felbuzdulva még egy harmadik tesztet is ellőttem, ami negatív lett. A mostani cilkusban lh teszt alapján voltunk együtt( nem egy alkalom) aztán a ciklus 22 napján volt egy halvány barnázásom és onnantól nagyon halvány gyenge, pár cseppnyi, de az naponta jelentkező valami.... teszt negatív. most vagyok a ciklus 29 napján. korai volt a tesztelés? vagy egyszerűen most sem jött össze?
Sziasztok!
Nekem két napja késik,a nemvárt napján megjelent a szokásos barnázás ami nekem mindig van elötte akár három napig is.
Most két napja van,de mintha csökkenne a mennyisége.
A nemvárt napján csináltam tesztet de az negatív.
Vagy megjön vagy korán volt a teszt,nem érzem határozottan hogy megakar jönni csak néha,nem fáj a hasam pedig szokott.
Hétvégén csinálok újra tesztet ha addigra nem jön meg.
Szia!nagyon elfogytunk itt, biztos mindenki szabin van 😊
Én ciklus 2. napon vagyok,uj honap, uj eselyek, de drukkolok neked, es várom a tüneteidet 😊
Úgy alakult hogy továbbra is eladó a 25 dbos Fertinetes LH tesztcsomagom, akit érdekel privátban üzenjen. :)
További ajánlott fórumok: