Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Induljon a babaprojekt 2018 fórum

Induljon a babaprojekt 2018 (beszélgetés)

❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯
4583. 1db283d8d0 (válaszként erre: 4570. - Nikky21)
2018. aug. 3. 12:17
Szia! Nekem hasfali sérvem van (köldök felett kb. 1,5 cm-el), epeműtét után lett. Eddig bármilyen orvost megkérdeztem, azt mondta nyugodtan lehet babát vállalni. Egyébként sem kezdenek a kicsi sérvvel semmit. Szóval műteni is akkor fogják, ha már nagy vagy esetleg panaszt okoz.
4582. Ficike
2018. aug. 2. 22:21

Babesz88 és Boldogb92 köszönöm szépen hogy szorítotok! Még mindig semmi hír a mikulasrol, remélem ez így is marad és jön a gólya! Boldogb92! A barnazas nálam is volt sajnos. 3 éve hagytam abba a fogamzásgátlót mert amellett (is) jelentkezett. Bocsánat, kicsit undi leszek de volt olyan honapom hogy 5 napig csak nutella színű barnazasom volt, majd abba hagytam magamtól az antibebi bogyót és szépen hónapról hónapra kezdett vissza jönni a normál mensi, de az akkori dokim semmit nem mondott rá... Többek között erre a tünete sem. Az utóbbi 2 hónapban már szinte csak a WC papíron láttam vért a magas prolaktin miatt. Most jó időben voltunk együtt párommal, ovu után pár nappal sűrű és bő folyasom lett és szurkalt a hasam meg a petefészkem is. 3 napja hányingerem van reggeltől estig, este is felkelek pisilni, de bromo mellekhatas is lehet, ráadásul amióta szedem 20p és már alszom is mint a bunda...Szerintetek? Én már nem merek tesztelni, tuti hogy a gyógyszer játszik velem😩

Csereszny.. Gratulálok!😃

2018. aug. 2. 21:38
Na itten vagyok lányok: 9 hetes terhesen, 22 mm a baba, egeszseges es semmi baja! Szépen fejlődik és ver a szíve! Annyira emberi már a képen, Istenem :)) izgága volt a kis édes, láttuk ahogy jobbra balra ficánkolt meg mutogatott :) szoval minden oké, kövi uh 12 hetesen a down szűrés :))
4580. boldogb92
2018. aug. 2. 21:16

Sziasztok.

Pár hete fordultam hozzátok segítségért. Köszönöm a válaszokat.

Igazából azóta se jött meg, csak 5 napig volt barnás folyásom. Ez lett volna a menstruációm szerintetek? Mennyire befolyásolhatja ezt a stressz? Bár nem érzem magam idegesnek, de tuti az vagyok.

Ficike neked nagyon drukkolok! :)

4579. Mermancs (válaszként erre: 4578. - Mermancs)
2018. aug. 2. 19:43
*szedném
4578. Mermancs (válaszként erre: 4571. - Bikmakk30)
2018. aug. 2. 19:43
Én nem szedték, hidd el elég a terhesvitamin :)
4577. Babesz88 (válaszként erre: 4576. - Ficike)
2018. aug. 2. 17:22
Drukkolok nagyon! Írj, ha teszteltél!
4576. Ficike
2018. aug. 2. 15:56
Sziasztok! Az én sztorim a következő. 1 éve próbálkozunk párommal, eddig hiába.Ezalatt új hobbim lett, a tesztre pisilés... Májusban dokit váltottam, mert az előző semmit nem csinált a panaszaim ellenére sem. Örülök hogy ratalaltam az új dokimra, aki azonnal hormon vizsgálatot írt elő, aminek az eredménye, hogy magas a prolaktin szintem. 3 x több mint a megengedett.Ezért elkezdtem szedni a baratcserjet, mert a dokihoz csak 1 hónap után jutottam el az eredményekkel. Most bromocriptint kell szednem, ez a 7.napom, párom pedig megy vizsgálatra szintén, mert hiába magas a prolaktinom tuszoeresem és repedés volt és az lh tesztem is pozitív pedig sokáig nem volt. A ciklusaim 28-33 naposak, de egy ideje 29 napra beallt. A mai napon vagyok 30.napon és még semmi. Drukkoljatok! Remélem nem tolja ki a baratcserje vagy a bromo a ciklusom.... Már tesztelni sem merek. Türelmem már nincs, kezdek magamba fordulni főleg, h minden barátnőm lebabazott vagy várja a babát. Kezdek kétségbe esni és nagyon reménykedek hogy a bromo hatni fog, mert iszonyat mellekhatasai vannak...
2018. aug. 2. 14:02

Én ma vagyok 11 hetes :) A fáradtság egyenlőre durvàn rajtam van. Napközben simán tudnék aludni, ha nem a munkahelyen lennék :) De a házi doki azt mondta, hogy a 4.hónaptól olyan leszek, mint a duracell nyuszi, remélem igaza lesz :)

Rosszullét szerencsére elkerült, néha jött rám csak émelygés. Hasfájás, szurkálás az minden napos.

Rajta nem igazán fog látszani a terhesség, mert nagy túlsúllyal rendelkezem, szóval arról nem tudok nyilatkozni.

Jövő hét utáni hétfőn lesz a kombinált genetikai uh, már nagyon várom, hogy láthassam Pöttyöt :)

4574. Bikmakk30
2018. aug. 2. 13:03
Aki a 12 hét körül van ti hogy álltok a fáradtsággal meg a rosszullétekkel? Belém úgy néz ki kezd visszatérni az élet :) Pocak? Nekem egy nagyon pici van ami megnyugtat, mert csak jövő héten lesz az uh. Nagyon izgulok miatta :S
4573. Bikmakk30
2018. aug. 2. 13:00
Apropó, ti
4572. Bikmakk30
2018. aug. 2. 12:59
Szóval szerintetek trimeszter mellé szedhetek még dm-es haj vital komplexet? Eléggé hullik a hajam, a haemoglobinom kicsit alacsony de a doki nem adott rá semmit.
4571. Bikmakk30
2018. aug. 2. 12:53
Szerintetek terhesvitamin (trimeszter) mellé szedhetek még dm-es haj vital
4570. nikky21
2018. aug. 1. 22:14
Sziasztok szerintetek kialakuló köldöksérv mellett is próbálkozhatunk? :(
4569. cseresznye05 (válaszként erre: 4568. - Egylány32)
2018. aug. 1. 17:55
Szerintem nem lehet gáz főleg ha már múlik. Pihenj és nyugi 😊
4568. Egylány32 (válaszként erre: 4567. - Cseresznye05)
2018. aug. 1. 15:26
A mai nap folyamán pár órán keresztül fájt így, most kezd múlni. Ha felálltam, akkor jobb volt, alig éreztem.
4567. cseresznye05 (válaszként erre: 4566. - Egylány32)
2018. aug. 1. 15:08
Nekem is volt ilyen, de csak másodpercekig.. neked folyamatos?
2018. aug. 1. 13:10
Nekem ma viszonylag erős alhasi görcsöm van a jobb oldalon, ami kisugárzik kicsit a lábba és a derékba. Szerintetek aggódnom kéne?
4565. nickole87
2018. aug. 1. 12:09
Saucy81 és Egylány32 köszönöm a válaszokat :) Nekem is azt mondta Dokim, hogy Nuvaring után nem kell várni. A második gyerkőcnél vártam 2 hónapot a fogamzásgátló abbahagyása után, ezért nem tudtam hogy számoljam amikor nincs szünet hanem rögtön babaprojekt indul :D Meg ami furi, hogy ha úgy számolom, hogy a vérzéstől akkor az ovuláció most vasárnap volt. Viszont most vasárnap meg hétfőn nagyon erős szúró és görcsös alhasi fájdalmaim voltak...konkrétan úgy feszült a méhem mint mikor egy labdát fújhatnak fel 😁 és ez mind a két gyerkőcömnél a beágyazódáskor volt...ahhoz viszont 25-én kellett volna az ovunak lennie ami a gyógyszer abbahagyásának napjától van számolva. Bocsi ha sok voltam 😂😂 csak izgulok és mint általában mindenki...türelmetlen vagyok 😀
2018. aug. 1. 12:03
Volt reggelre egy pici barnázásom, meg most is...alig látszik, és épphogy egy vékony csíkba csak a t.betéten, wc papíron nem...aggódnom kéne? nagyon megijedtem :( amúgy jól vagyok, hasam nem fáj, rendes vér nem jön belőlem..holnap van UH, remélem addig semmi baj nem lesz!! volt már vki így? :S
4563. Egylány32 (válaszként erre: 4561. - Nickole87)
2018. aug. 1. 07:13

Szia! A Nuvaring után nem kell szünetet tartani, mert az hüvelygyűrű. Nem jut azzal annyi "rossz" a szervezetbe, mint a tablettával. Amúgy meg fura, de fog.gátló abbahagyása után sokkal "fogékonyabbak" a nők, hamarabb esnek teherbe állítólag. Én a tabi abbahagyása után két hónappal estem teherbe, pedig pm alulműködésem van (enyhe, kezelt), hátrahajló petefészkem és sajnos nagyon nagy túlsúlyom. Azt hittem, hogy sokáig kell majd próbálkoznunk, de nem, szerencsére :) másfél hét múlva lesz a 12.heti kombinált genetikai uh-m, amitől kicsit tartok, nehogy ott derüljön ki valami. De remélem minden rendben lesz :)

Minden jót itt mindenkinek, mihamarabbi babaáldást:)

4562. Saucy81 (válaszként erre: 4561. - Nickole87)
2018. aug. 1. 06:52

Szia!mindent a verzes elso napjatol szamolunk.

De fogamzasgatlo utan azert hagyj ki 2-3 honapot szerintem, hogy visszaterjen a szervezeted a rendes kerekvagasba. :)

4561. nickole87
2018. aug. 1. 01:05
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy ha most hagytam abba júli 12-én a fogamzásgátló (Nuvaring) használatát és 15-én volt megvonásos vérzés, a gyógyszer abbahagyásának napjától vagy a vérzés 1. napjától számoljuk a 14 napot (nekem fogamzásgátló előtt is 28 napos volt a ciklusom) a lehetséges ovuhoz?
4560. pannika77 (válaszként erre: 4559. - Saucy81)
2018. júl. 31. 18:23
Köszönöm a válaszod! Nem, nem kaptam semmi kezelést. Igazából az amh hormonom is nagyon alacsony.szóval azért volt nagy öröm a pozitív lh teszt is. Jelenleg endokrinológushoz vagyok bejelentkezve mert tsh-val is gond van. Igazad lehet a hcg vérvétellel kapcsolatban. Köszönöm a tanácsot!
4559. Saucy81 (válaszként erre: 4558. - Pannika77)
2018. júl. 31. 16:16

Szia!

Azon kivul, hogy megallapitottak, hogy hormonzavar, kaptal valami kezelest?azota javult?

En elmennék hcg vervetelre, annak masnapra legkesobb van eredmenye, az megmondja mar ilyenkor a tutit :)

4558. pannika77
2018. júl. 31. 12:50
Sziasztok! A mi baba projetünk tavaly indult el, de az idén már nagyon szerettük volna ha összejön, esetleg meg is születik a babánk év vége felé! A helyzet az, hogy még teherbeesni sem sikerült.41 éves leszek, nincs még gyerek. fel sem merült bennem soha, hogy valami baj lehet velem a menstruációm mindig pontos volt. Tavaly férjhez mentem és gyorsan nekiláttunk a babának. Semmi. Kivizsgáláson voltunk velem van a gond, hormonzavar, elég rendesen. Aztán a múlt hónapi ciklusban teszteltem két halvány pozitívat, majd felbuzdulva még egy harmadik tesztet is ellőttem, ami negatív lett. A mostani cilkusban lh teszt alapján voltunk együtt( nem egy alkalom) aztán a ciklus 22 napján volt egy halvány barnázásom és onnantól nagyon halvány gyenge, pár cseppnyi, de az naponta jelentkező valami.... teszt negatív. most vagyok a ciklus 29 napján. korai volt a tesztelés? vagy egyszerűen most sem jött össze?
4557. cseresznye05 (válaszként erre: 4495. - 40c893d684)
2018. júl. 31. 10:55
Mi lett a teszteddel? :)
4556. Vituli
2018. júl. 31. 06:09

Sziasztok!

Nekem két napja késik,a nemvárt napján megjelent a szokásos barnázás ami nekem mindig van elötte akár három napig is.

Most két napja van,de mintha csökkenne a mennyisége.

A nemvárt napján csináltam tesztet de az negatív.

Vagy megjön vagy korán volt a teszt,nem érzem határozottan hogy megakar jönni csak néha,nem fáj a hasam pedig szokott.

Hétvégén csinálok újra tesztet ha addigra nem jön meg.

4555. Saucy81 (válaszként erre: 4553. - Gofrika)
2018. júl. 30. 20:38

Szia!nagyon elfogytunk itt, biztos mindenki szabin van 😊

Én ciklus 2. napon vagyok,uj honap, uj eselyek, de drukkolok neked, es várom a tüneteidet 😊

4554. radiation
2018. júl. 30. 17:46
Úgy alakult hogy továbbra is eladó a 25 dbos Fertinetes LH tesztcsomagom, akit érdekel privátban üzenjen. :)
❮❮ ... 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.