Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Imádom a macskám, de néha ki tudnám dobni az ablakon 😄 fórum

Imádom a macskám, de néha ki tudnám dobni az ablakon 😄 (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

18. Myra (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 03:29
Ezzel èn is így vagyok
17. Karmol (válaszként erre: 10. - Sanguinee)
tegnap 18:37

akkor nem csipik egymast.

en par napja kertem masik ugyintezot, mert annyira erzem, hogy a mostani ruhell. csak nem n n m tephetem meg a bajszat xd

vagy kijonnek majd, vagy elkerulik egymast.

regen az es Cecàm nem hagyta a szuleimnek, hogy megsimogassak, es pofozta a vizslat. most meg mar olben alszik, es a vizsla belefurhatja a szorebe magat.

16. Miss Angel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 18:34

:)))))))))))))))))))))

itt A kisasszonynak új kaparófája van,már annyi macskamentát szórtam rá,hogy lassan én pörgök fel,mégis csak a rajta lévő ágyikóban alukál ,a kaparó oszlopot ahelyett hogy használná,csak szagolgatja:))))

15. timycat (válaszként erre: 14. - Timycat)
tegnap 17:20
Engem akart lenni... de macskával kapcsolatban az engedem olyan freudi 😂
14. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 17:19
Engedem rendszeresen kiakasztanak, ahogy öregednek egyre több ökörségük van, nekik is, meg ahogy én öregszem a türelmem is fogy a h.lyeséghez
13. timycat (válaszként erre: 5. - Sanguinee)
tegnap 17:17

A macska territoriális állat és ott, az ő területén megjelent egy új macska, ami felháborító.

Nálunk is volt / van több cica. Klikkesedések voltak mindig is, most csak 3 van. Kerülik egymást, általában etetésnél vannak csak egy helyen, de egyébként külön helyiségekben ténykednek, ha véletlen mégis összesodorja őket a szükség akkor valamelyik max lever egyet a másiknak és mindenki halad tovább a dolgára.

12. Amaunet (válaszként erre: 11. - Sanguinee)
tegnap 17:02

Akkor féltékeny lehet.

Két kutyám is ilyen. Korábban egy tálból ettek. Most külön kell tartanom őket, mert egymásnak mennek.

A 3 hónapos cicám testvérek. Ők most ezdenek bújósak lenni, jönni utánam. Kinti cicák.

11. sanguinee (válaszként erre: 9. - Amaunet)
tegnap 13:59
Volt kandúr, mert ivartalanítva van és a kiscica is.
10. sanguinee (válaszként erre: 7. - Karmol)
tegnap 13:59
Külön alom van, külön etető- és itatótálka.
9. Amaunet (válaszként erre: 5. - Sanguinee)
tegnap 12:58
Az idősebb kandúr?
8. Karmol (válaszként erre: 7. - Karmol)
tegnap 12:21

nalunk volt visszakoltozes utan.

meg egy hereles.

es masik jarat neki meg a masik macskanak.

az enyem(ek) kijarnak intezni a dolgukat. de o dolguk. en nem szeretem a szabadban intezni. forditva is lehet.

7. Karmol (válaszként erre: 5. - Sanguinee)
tegnap 12:15
kulon alom talan?
6. Karmol (válaszként erre: 4. - EzotErika)
tegnap 12:14

ha nem lenne csintalan, talan nem is szeretnem mennyire.

az en kis dragaszagom mindig ellopkodta a penzermeketaz asztalrol, amivel addig jatszott, amig el nem tuntek a szekreny alatt.

es volt, hogy a pofamba nezett, de az egyik mancsaval lehuzta oket a foldre.

tegnap 12:11

Amióta kettő van, valahogy én is így vagyok ezzel; az új kiscicát (még nincs 2 éves) nem fogadja el a korábbi, idősebb. Holott kb. 4 éve tök jól kijött egy másik, nála fiatalabb cicával. Most fújás, morgás, kergetőzés van, nincs játék, mint kb. 4 éve.

Emiatt biztosan nem viszem vissza a menhelyre a kiscicát, valahogy majd csak összeszoknak, vagy kerülik egymást. Vérre menő viszálykodás szerencsére nincsen, fújás, morgás, kergetőzés van az idősebb részéről a fiatalabb irányába. A fiatalabb nem támad, nagyon alkalmazkodó, aranyos cica.

4. EzotErika (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 12:00

Haha, bizony csintalanok tudnak lenni, mégis imádnivalók.

💖🥰😸😉

3. Karmol (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnap 11:48
mert csaladtag xd ha idegen lenne, otthagynad a hulyesegeivel a franba
tegnap 11:34
Talpra esne....

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook