Imádom a macskám, de néha ki tudnám dobni az ablakon 😄 (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
akkor nem csipik egymast.
en par napja kertem masik ugyintezot, mert annyira erzem, hogy a mostani ruhell. csak nem n n m tephetem meg a bajszat xd
vagy kijonnek majd, vagy elkerulik egymast.
regen az es Cecàm nem hagyta a szuleimnek, hogy megsimogassak, es pofozta a vizslat. most meg mar olben alszik, es a vizsla belefurhatja a szorebe magat.
:)))))))))))))))))))))
itt A kisasszonynak új kaparófája van,már annyi macskamentát szórtam rá,hogy lassan én pörgök fel,mégis csak a rajta lévő ágyikóban alukál ,a kaparó oszlopot ahelyett hogy használná,csak szagolgatja:))))
A macska territoriális állat és ott, az ő területén megjelent egy új macska, ami felháborító.
Nálunk is volt / van több cica. Klikkesedések voltak mindig is, most csak 3 van. Kerülik egymást, általában etetésnél vannak csak egy helyen, de egyébként külön helyiségekben ténykednek, ha véletlen mégis összesodorja őket a szükség akkor valamelyik max lever egyet a másiknak és mindenki halad tovább a dolgára.
Akkor féltékeny lehet.
Két kutyám is ilyen. Korábban egy tálból ettek. Most külön kell tartanom őket, mert egymásnak mennek.
A 3 hónapos cicám testvérek. Ők most ezdenek bújósak lenni, jönni utánam. Kinti cicák.
nalunk volt visszakoltozes utan.
meg egy hereles.
es masik jarat neki meg a masik macskanak.
az enyem(ek) kijarnak intezni a dolgukat. de o dolguk. en nem szeretem a szabadban intezni. forditva is lehet.
ha nem lenne csintalan, talan nem is szeretnem mennyire.
az en kis dragaszagom mindig ellopkodta a penzermeketaz asztalrol, amivel addig jatszott, amig el nem tuntek a szekreny alatt.
es volt, hogy a pofamba nezett, de az egyik mancsaval lehuzta oket a foldre.
Amióta kettő van, valahogy én is így vagyok ezzel; az új kiscicát (még nincs 2 éves) nem fogadja el a korábbi, idősebb. Holott kb. 4 éve tök jól kijött egy másik, nála fiatalabb cicával. Most fújás, morgás, kergetőzés van, nincs játék, mint kb. 4 éve.
Emiatt biztosan nem viszem vissza a menhelyre a kiscicát, valahogy majd csak összeszoknak, vagy kerülik egymást. Vérre menő viszálykodás szerencsére nincsen, fújás, morgás, kergetőzés van az idősebb részéről a fiatalabb irányába. A fiatalabb nem támad, nagyon alkalmazkodó, aranyos cica.
Haha, bizony csintalanok tudnak lenni, mégis imádnivalók.
💖🥰😸😉