Imádom a gagyi kínai zacskós levest, minden nap beverek egyet :) (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Fuuu én ezekkel a sóban tartósított zöldségekre mindig rápacsálok, őrült sós lesz a kaja velük.
Én nyáron kondérokban főzök zöldséglevest. A lét kb fél literekben fagyasztom le alaplének. A sűrűjét pürésítve "jégkockaként" tartósítom.
Én a dobozosakat szeretem, de igyekszem nagyon-nagyon visszafogni magam, évi max. 2-3-szor csábulok el, csípős marhásra.
Nagyon könnyen rájuk lehet függni.
Óvatosan velük!
Mik mászkáltak benne?
Én meg a filteres teákról hallottam, hogy beledarálnak nehézfémeket, amik szintén mérgezőek.😕
Nem emlékszem rá, hogy vettem valamikor kínai zacskós levest.
Imádom a saját főzésű leveseimet, mert tudom, mi van benne.
En úgy tudtam, hogy az egy kemény műanyag, amiből konyhai edénykéket, pl. kifejezetten bébiknek való kis étkészleteket gyártottak. Enyémnek is volt, kistanyér, melytányér, tojástartó, pohár. Utóbbi még valahol megvan.
Szépek voltak, mackós, mindenféle mesefigurás, rózsás. Mikrózásról nem tudok nyilatkozni, mert akkor az még nem volt.
Egy hónapja volt valamelyik csatornán, értsd a szó szoros értelemben, kínaiak egy része specializálódott arra, hogy a csatornákba eresztett már felhasznált olajat, abból a miliőből szedik ki és hasznosítják újra, még nagyobb cégek is felvásárolnak belőle.
Ezért a kormányuk halálbüntetést helyezett kilátásba, mert nagyon egészség romboló. Jó étvágyat a no name leveseidhez!!!!
Egyébként néha én is megeszek 1-1 dobozos levest, vagy bögréset, de névtelen akármit azt nem.
További ajánlott fórumok:
- Lehet adni 1 éves kor felett zacskós, instant leveleseket?
- Hogy főzitek a rizst? Nem zacskós, előfőzöttet! Beáztatjátok a rizst előtte? Vagy csak simán sós vízben?
- Hol lehet Budapesten igazi/házi (nem zacskós, dobozos) tehéntejet venni?
- Fogyjon sokat zacskós levessel
- 2 órája húzták ki a fogam, ehetek zacskós levest?
- Még sosem főztem "rendes" rizst, csak zacskós előfőzöttet. Nem tudom, hogy meg kell-e mosni?