Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Ikrek jegyben szulettek.... (beszélgetés)
Juhéé ma ünnepletük a legjobb barátkám süzlinapját! :D
Boldog szülinapot kívánok magamnak és a ma ünneplőknek! :)))
Sziasztok ikrek! Boldog szülinapot kívánok azoknak, akik mostanában ünnepelnek!
Szerintem is jó ikreknek lenni.06.03 -án születtem én is, de a többi ikreknek is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!
Ikreknek lenni nagyon jó! Én nem is szeretnék más lenni, mert ez teljesen rámillő jegy. Gondolom más is így van ezzel!
Kellemes ünneplést a ma szülinapot ünneplők részére és természetesen a közeljövőben ünneplők számára is!
na, eddig nagyon el voltam foglalva magammal, mint ünnepelttel, de most szeretnék mindenkinek Boldog szülinapot kívánni, aki ma (és az ikrek havában) ünnepel!!!:)))
további kellemes időtöltést! :))
Sziasztok ikertársak! Boldog szülinapot kívánok mindenkinek!
Katikám puszillak!!!
nekem ma van,úgyhogy köszi! :)))
Minden ikreknek boldog szülinapoooooooot!
juuj a tegnap volt a szülinapom :D Boldog szülinapot minden Ikrek jegyben szülöttnek!
Boldog szülinapot kívánok a velem együtt ezen a napon ünneplőknek!
Én is boldog szülinapot kívánok a ma ünneplőknek!
A mai ikreknek is boldog szülinapot!
Köszöntöm a mai napon születésnapjukat ünneplő "ikreket"!
Tegnap jöttem rá, hogy én extra-ikrek vagyok:D Anyai-ágon nagypapám, nagymamám is ikrek volt, illetve anyukám és apám is ikrek. Ennél ikrekebb már nem is lehetnék:D
Isten éltessen téged is!;)
Boldog születésnapot kívánok!
Isten éltessen minden szülinapost (nekem ma van), meg mindenkit!!!!!
:)))))) köszönöm!!!-olyan gyorsan repülnek az évek,én sem érzem még magam annyinak!! -egy tízest "csak úgy rádobtak" az koromra !!! :))))
Köszönöm szépen, hogy megírtad, mert nem találtam meg. Katikám! Te még olyan fiatal vagy!
Köszönöm szépen! Kedves tőled.
Közben beesteledett.
Kellemes estét kívánok minden "iker"-nek és aki nem az, annak is!
Meg is nézem Katikám, hogy Te mennyi leszel, mert most nem jut eszembe.
szia Maruszja:)) igen vészesen közeledik!! :))
Neked is szép napot!!
Boldog szülinapot Neked és minden ma ünneplőnek!
Szia Katikám! Csak most olvastam, hogy mit írtál felém. Köszönöm szépen.
Én 3-án ünnepelek, látom Te meg 6-án.
További szép napot és jó dominózást kívánok!
További ajánlott fórumok: