Ikrek jegyben szulettek.... (beszélgetés)
Látom Te is kedveled Márait!:) Kezdem úgyérezni,h igenis meghatározó a csillagjegyünk. )))
Nekem sem könnyű oroszlán aszcendenssel,néha megörjítem saját magam.:)
:) Tudtam én,h ez tipikus ikrek hivatás!:)
Az az igazság,h engem kikészítenek:) 2 volt főnököm is skorpió...
Én ha akarnám se tudnám megtenni, mert nem tudok kétfelé szakadni. Néha úgy érzem, hogy a bennem lévő ikrek és a skorpió, egymást akarják "kinyírni". :o)))))))
Jelenleg nem dolgozom, babát várok :)
És gyarkan az megőrülök, hogy itthon kell ülnöm....ááááá....
Sziasztok!
Én is Ikrek vagyok :) Nagyon szeretek ikrek lenni, mert szerintem sok hasznos tulajdonságunk van, főleg kapcsolatteremtés, kommunkikáció terén. Nekem könnyen megy az ismerkedés új környezetben, bár sokszor ha már feltérképeztem a fő tulajdonságait valakinek hirtelen érdektelenné válik az illető. Kevés ember van, akivel igazán jó barátságot tudtam kötni eddig. Viszont rengeteg ismerősöm van.
..... öööööö ...... Igen! :o))
esetleg elképesztően ügyes :oD
eü=Eszméletlen Ünnepi öltözékben lévő nő?:))
Miért kerülöd a skorpiókat? Mondjuk én cseppet sem foglalkoztam vele, hogy mi a horoszkópja, mikor összejöttünk. 10 év minket igazol. Nem könnyű, de szerintem alapból nem könnyű eset egyikönk sem.
Én sem bírom túl jól. Az eü.ben is van egyfajta monotonitás,de azért elég változatos.
Igazán szerencsés vagy!:)
Én sem tűröm jól a monotóniát, de szerencsére a munkám változatos, sok emberrel találkozom, a tevékenységem részben beszélgetős, így nincs vele semmi gondom. :o))
Az a baj, hogy nem bírom, hogyha egy munka rutinná válik, szeretem, ha változatos, amit csinálok...bár örüljek, hogy van munkám, ugye...
A legtovább 2évig bírtam 1helyen:) 6munkahelyem volt,2 kb 4hónapig tartott,a többiben bírtam 1-1.5évet.
Én 84-től vagyok egy helyen mivel nem ülő munka így bírom,de nem tudom mire vágynék mi lenne az álom munka.
A munkátokban hogy bírjátok a monotonitást?Meddig érdekel titeket egy-egy munkakör, vagy feladat?
Én is május 31.-én születtem.Hűséges vagyok nem flörtölök.kevés dolog érdekel mélyen ezért elég sok mindenben felszines a tudásom.társaságban nehezen nyitok nem vagyok központban.
Sziasztok!
Én is ikrek vagyok, és sajna minden iker-íromány igaz rám...jó és rossz, minden...
Na jó, azért van kivétel, mióta férjhez mentem a "félre-kacsingatás" nem stimmel, de előtte be-be csúszott :S
A többi nem változott...
Alapjában véve ,ha szerelmes vagyok akkor ragaszkodom a páromhoz és mást nem látok,csak Őt. Amúgy meg néha belémbújik a kisördög és előfordult már a hűtlenkedés,de az a kapcsolat végét jelenti nálam.
Én ikrek/skorpió vagyok. A hűség terén bennem a skorpió dominál, arra pedig nagyon is a monogámia jellemző, a ragaszkodás. Hűség önmagamhoz, meg ahhoz, aki a szívem közepében van. És oda egyszerre csak egy fér. :o))
Ti hűséges természetűek vagytok?
Mindenhol azt írják az ikrekről,hogy hűtlenek,nem bírnak megmaradni senki mellett.Pedig rám nem igaz.Na jó nem vagyok angyal,de nem jellemző rám hogy félre kacsintgatok.
Pályakezdőként én 1évet bírtam,rémes volt,már a társaság sem jelentett sokat,mert nem lehetett megszólalni sem.
Még erről sem hallottam.:) én is kéziztem,de olyan rosszul,h kapuba tettek.:)
További ajánlott fórumok: