Ikerbabák (beszélgetés)
Én is abban reménykedem,hogy csak amiatt van ez a gond,hogy még fejlődik a szeme.
Egyébként minden rendben van velük,már a Barnika is kezd gagyogni.Az alma evészet viszont elég nehézkesen megy nála.
Te milyen sorrendben adtad a gyümölcsöket a lányoknak?Jövő héten banáánnal próbálkozunk.
Meg kell zabálni a fiúkat ebben a mikulásszerkóban:)))Nagyon aranyosak!!!
Sajnálom,hogy még két hétig izgulnod kell és remélem meg fog nyugtatni az orvos!Olyan gyönyörű,jól fejlett babák,hogy kizárt dolog,hogy gond legyen.
Nálunk most Dóri rukkolt elő azzal,hogy iszonyúan horkol.Nappal is sokszor hörtyögve veszi a levegőt.Az orvos szerint ez gyakran előfordul a babáknál,1 éves korára kinövi,de nagyon rossz hallani.
Szia!Gyönyörűek a babák!!!
Nálunk is mindig ingadozott,ingadozik a tej,ez szerintem is természetes.Ne izgulj,nagyon ügyesek vagytok,biztosan elég nekik:)
Sziasztok!
Ma kértem időpontot a gyermek neurológiára,Barni pupillája miatt.Rendes volt a dokinő,mert soron kívűl dec.12.-én ügyeletben megnézi.Hát,azt gondoltam,hogy előbb is lehetséges lesz,szeretnék végre megnyugodni.
Etesz!nagyon édesek a gyerekek,szép az a képed,amin kettőjüket szoptatod!
Én is megörökítettem az elején,amikor még tudtam őket szoptatni a dupla evészetet.
Tettem fel én is új képeket!
Üdv mindenkinek!
Zizr,Strada veletek mi a helyzet?
Sziasztok lányok! Tettem fel pár új képet a babákról. :)
Nálatok volt már olyan (aki szoptat), hogy hullámzó volt a tejtermelődés? Egyik héten sok, aztán épp elég... Mi lehet az oka? Igyekszem pedig mindig mindenfélét enni és sokat is iszom.
Szia!
Tudom könnyű mondani,de szerintem ne gondolj a legrosszabbra!Szerintem ha gond lenne,annak egyéb tünetei is lennének,amit már észrevettetek volna,vagy a gyerekorvos felfigyelt volna rá.Biztos minden rendben lesz Barnival.Majd mesélj,hogy mi volt.
Vettetek már olyat észre a gyerekeken,hogy azonos fényviszonyoknál nem egyforma a gyerekek pupillája?
Én a Barninál tapasztaltam,elvittem szemészhez,ő nem látott elváltozást és tovább küldött neurológiára.
Meg vagyok ijedve,mert a neten olvasottak alapján nem jót jelent.De mivel fő az optimizmus ezért,bele sem mert gondolni...
Hétfőn adnak időpontot a vizsgálatra,már alig várom!Ideges vagyok!
Sziasztok!
Én is a héten kezdtem el az almát.Igaz még csak a levét adom nekik,de szerintem aránylag jól megy.Főleg Nimró eszegeti jobban,szerintem ő amolyan mindenevő fajta lesz.
Jövőhéten megpróbálom a pépet,remélem menni fog az is!
Szia!
Nálunk is ez a helyzet,fintorognak szinte mindenre a csajok,ráadásul,szinte mindig van utána pocifájás:(Még mindig csak néhány kanállal adok nekik mindenből.Már próbáltam bébiételt is,hátha az jobban bejön,de ugyanez a tapasztalatom.Utána pedig annyit szopiznak,mintha nem is ettek volna semmit.Na majd belejövünk.Emlékszem a nagyokkal is megszenvedtünk a kajálással.
Szia!
Ne add fel, nem reménytelen!!! Mi is így kezdtük, beletelt egy hét, mire egész jól eszegettek. Én egy hétig ugyanazt adtam nekik minden nap.
Tényleg csak türelem kérdése szerintem, erőltetni nem szabad csak sokat próbálkozni.
Én mérem, hogy mennyit esznek csak kíváncsiság képpen. Olyan 190-200g körül, ha elég éhesek, de van olyan nap amikor nem megy ennyi.
Már megeszik az almát, őszibarackot, banánt, meggyet, sütőtököt.
Így már ki is váltottuk ezzel a tízórait.
3 napja kezdtem a főzeléket, de nem nagyon ízlik nekik. répa-krumpli lesz a menü 1 hétig, mondjuk só nélkül nem valami finom az biztos. Bízomm benne, hogy megszeretik.:)
Azt vettem észre, ha véletlenül marad benne egy picit nagyobb darab akkor öklendeznek tőle, húúú nekem ez nagyon ijesztő. Mostmár alaposan turmixolok!!!
Igen arra emlékszem,hogy intenzíven voltál,de szerencsére ez már a múlté:-)S minden okés:-)
Remélem érzéstelenítés közbe teszik fel.VAlaki azt mondta úgy volt:borotválás,katéter,érzéstelenítés...Hát majd kiderül ebben a kórházban hogy is lesz...de azért köszi az infókat:-)
Szia!
Nekem az érzéstelenítés előtt,az előkészítőben rakták fel a katétert,bár ez sürgősségi császár volt,mert nagyon ki akartak bújni a manók,de Dóri nem jól feküdt.Éppen fájás közben csinálták,úgyhogy nem volt túl kellemes,de ki lehetett bírni.Azt mondjuk nagyon vártam,hogy másnap kivegyék.
Ne izgulj,biztos,hogy rendben lesz minden!!!
Babli!
én a Bajcsyba szültem császárral.Beadták az érzéstelenitőt és utána rakták be a katétert..
Sziasztok Csajok!
Bocs a hülye kérdésért,de a katétert azt a műtét alatt helyezik fel vagy műtét előtt?Vagy ez is kórház függő?Mert valaki ezt mondja valaki pedig azt...
Köszike,s már nincs sok hátra,1 hét s itt lesznek a manók,ha csak ki nem bújnak előbb:-))
Remélem mindenki jól van!Készülödtök a mikulásra meg a karira:-))
Á,ne gondolj semmi extrára:)Megemeljük a pléd egyik szélét alatta,hogy átgördüljön egyet-kettőt,utána vissza.A júliusi fórumon az egyik lány gyógytornász,azt hiszem nála olvastam.
Nálunk Dórit még vissza kell hordani Debrecenbe,ott tetőtől talpig átvizsgálják,de az itthoni dokink is nagyon alaposan megvizsgálja őket a tanácsadáson.Az,hogy nem küldtek sehova titeket,az nagyon jó,mert ezek szerint a srácok teljesen rendben vannak:)))
Köszi a válaszokat lányok!
Márti érdekelne a plédbe forgatás hogyan történik nálatok.Mostanában már nem olyan nagy a képzelőerőm,mint rég,egy kicsit le vagyok merülve...Bár a férjem ígérte,hogy ma ő tart ügyeletet,aludjak nyugodtan,de a srácok pont ma gondolták úgy,hogy éjfélig szórakoztatnak minket!(ami tök jó,csak már napok óta nem tudtam aludni)
Érdekelne még,hogy akinek a babáit különböző vizsgálatokra küldik,annak mi az oka? Minket eddig még nem küldtek sehová vagy ezeket ti kéritek a dokitoktól?
Ja,és üdv az újaknak!