Így dominózom! (beszélgetés)
DominÓra: 7, 8, 10, 12, 13, 14, 16, 17.
Mi lesz itt megfizetve, éjfélig minden dominó elfogy az aukción.
Pontszámod: 184. Ezzel 1526. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 199. legjobb eredmény a tied.
:DDDD
Mert megérdemlem:))) Elég "böjtös" időszak áll mögöttem, épp itt volt az ideje már egy kis jónak.
Úgy érzékelem, hogya gép "kegyeltje" vagy, minden jóval elhalmoz, tegnap este után még ajándék, hát nem mondom.
Nem, nem vagyok irigy, csak sárga, a dominó helyett.:-))DDD
Ez a Te titkod marad! Még én sem fejtettem meg! Na de majd.
Képzeld kaptam ajándékot, de még nem bontom fel, mert mindjárt óra van, legalább legyen már 4 óra a köviig. Nem?
Ha most nem jó jön, akkor 13.50-kor tudnék vásárolni két pontért, persze ha megmarad a drága, de nem irom ide, mert akkor valaki még megveszi.
Sziasztok!
Épp azon gondolkodtam, hogy milyen régen kaptam ajándékot, és a rendszer meghallotta óhajomat.:))
De még nem bontom ki, mert délután nem leszek gép közelben.
Szép napot mindenkinek.
Éva figyeled, már itt is mindent kétszer mondok! :-DDD
Miért is?
Atyauristen,milyen rég irtam azt. Még éjjel!
Azóta sem tudtam lerakni,csak egyet tettem aukcióra,de az még egy ideig 5 pontos lesz. Amúgy én egész jól kibékülnék a két óránkénti dominórával. No megyek tovább,az eső elállt. Pont a Blaha Lujza téren kapott el. Sebaj ettem egy epres kosárkát meg egy jó teát a Népszinház u.i McCaféba.
Sziasztok!
Nagyon várok már egy szép hófehér dominót! Óh bár jönne már! Ó csak jönne már! Drága fehér dominók egyet kérek csak!
Miért raktam volna fehéret?!??
Most is ott van egy egyszerű szürke.!! Ugye nem gondolod komolyan,vagy elnézted.
Amúgy üdv Lacikám. Fehér és sárga,no meg ajándék nálam soha nem megy aukcióba.