Így dominózom! (beszélgetés)
Bizony sokszor kezdtem újra a játékot, hiszen még nem láttam át a menetrendet sem. Örülök annak, hogy vannak segitőkész dominózást szeretők akik segitenek, felhívták a figyelmemet arra hogy mit ne tegyek. Nem kezdem újra a játékot. Azon leszek, hogy tudjak pontokat gyüjteni és elaukciózni azokat a domikónat amire nekem nincs szükségem.Ezekből is pontokat remélhetek.
Köszönöm eddigi segitségeteket, s ha nem veszitek rossz néven akkor ezután is kérdezni fogok itt a fórumon is.
Nagy szeretettel üdvözlünk a fórumon!
Örülünk neki, hogy idetaláltál :-)
Kérdezz bátran és segítünk.
Látom 3 dominót vettél már föl, van 2 pontod és aukcióra is tettél egyet. Mostmár ne kezd újra a játékot. Egy jópárszor megtetted. Türelemet és kitartást kívánok a játékhoz. Érezd jól magad közöttünk :-)
Napi nyolc dominóra van, ezeket egy program generálja minden nap 00:00 perckor, akkor dől el, hogy mikor lesz az első dominóra. Olyankor sokan megnézik a játékosok közzül, éjfél után bekukantanak az oldalukra. A következő dominórát pedig akkor tudjuk meg ha az aktuális dominót felvettük.
Gyűjtheted a pontokat és a lerakott dominók számát is. Na meg persze az elaukciózottak és az eldobottak számát is. Amelyik neked szimpatikus. Mindet egyszerre lehetetlen. Válassz kedvedre megfelelőt. Én például a pontokat gyűjtöm és az elaukciózottak számát. Vannak olyan játékostársak akik a pontot és a lerakottak számát gyűjtik egyszerre. Szerintem ez a legnehezebb feladat. Ez egy kihívás :-)
Még nem dobtál el dominót, ne is tedd. Felesleges. Levon a gép 1 pontot.
Jó játékot :-)))
9---¤---¤---4 *6
6---¤---¤---0
A holnapi ünnep alkalmából ketten ajándékban részesülhetnek.Hacsak...nem megint beilleszthetőket kapok.
Még tökéletesítenem kellene a technikán,mert ha lerakhatók jönnek,akkor nincs köztük szines.Amikor meg sárgulok,azokat nem tudom letenni,aukciózhatom.A fehérek?Na,azok nagy ívben elkerülnek.
Majd amikor minden órában lerakható fehéreket tudok intézni,beveszlek a buliba.))))
Kedves Ildikó !
Pár nappal ezelőtt találtam ide. Nagyon megtetszett a dominó oldal. Unokáimmal sokat dominóztam, de ez más...főleg akkor ha nem régtől internetezem. Igaz kaptam a fórumozó társaktól segitséget, főleg Oszlej segitsége nagyon sokat jelent.
Ne vegyétek zokon ha néha kérdezgetek, segitséget kérek.
Nagyon szeretnék dominózni... Ha még döcögve és nehezen megy is, de NEM ADOM FEL !!! főleg, ha ilyen segitőkész emberekre talátam...
Ez a mi szerencsénk, hogy figyelsz ránk, így nem tévedünk el a DominÓrák között.:-)
Kirándulj, tőltődj fel friss, tiszta levegővel. Azért enni is egyél ám.:-)
Látom a 0/1-t beillesztetted és kaptál helyette 6/1-et, ami "szépen" a sor folytatása.
Mivel "írányítod" a gépet, hogy ilyen szépen sorba adja a dominóidat?
9---¤---6---4 *1
6---¤---1---0
Az ajándékom megmarad holnapra,vésztartaléknak.
Igen, de a kérdező más elmélet szerini felfogásban játszi ezt a játékot, így a maga szemszögéből tökéletesen igaza van, hogy - 2 pontnak érzi.
Nem kotyavetyéli el a nehezen megszerzett dominóit, amire sok időt áldozott. Megszerezte, megtartja és felhasználja, ha törik, ha szakad. Elmélete annyira jó, hogy a leggyorsabban halad azok közül, akik itt megnyílatkoznak.
Csak egy nictársunk halad gyorsabban pontszámilag, csak Ő kevés, szigorúan 1 ponton vásárolt összekötő dominókkal is operál. Így több dominórát használ ki, dominófelvételre, de a pontszám és a DominÓra találkozási mutatóját, meg pont ezzel rontja.
Pontszámod: 142. Ezzel 1711. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 281. legjobb eredmény a tied.
3. 4. 6. 7. 11. 13. 15
Órák
Még jó ,hogy telón is vagyok....
Szép napod neked József!
Jónak tűnik az időjárás a kirándulásra :-)
Nekem tetszik, hogy sokfélék vagyunk és mindenkinek van véleménye. Ki honnan és hogyan nézi a dolgokat. Kultúráltan megbeszéljük, véleménytcserélünk. Jól kitaláltad: dominógazdálkodáselmélet! Tetszik. Igazad van :-D
Üdvözlünk nagy szeretettel a fórumon!
Örülünk, hogy idetaláltál :-)
Gyere bármikor és kérdezz bátran!
Jó játékot neked :-)
Külön öröm, hogy Tiszaújvárosi vagy :-)))
Szivesen elolvasom a véleményed,írd meg mindig,kérdezés nélkül is.
Ez az eldobás akkor vetődött fel,amikor 5 óra volt sorban.Inkább kihagytam az órát,mert ha dobok és helyette nem jön lerakható,akkor sirathattam volna a pontjaim.)))Most jól állok.
9---¤---0---4 *0
6---¤---1---0
Szép napot. Ma keveset leszek gép előtt. Délelőtt csavargás itt a délkeleti vidéken.
Csak kattintani járok be. Irni nem nagyon fogok. De ne aggódjatok,nem tünök el.
Kösz Lacikám,de hasonló elven vagyok.
Nekem - 1.
De bámulatos az emberi elme ereje,mert tegnap egy új tudományág keletkezett:
DOMINÓGAZDÁLKODÁSELMÉLET.
Szép napot mégegyszer
Pontszámod: 141. Ezzel 1713. helyen állsz a toplistán.
Az elmúlt 4 hét eredményei alapján 281. legjobb eredmény a tied.
Egyébként nem tudom, hogy miért szóltam bele, ebbe az eldobási vitádba "magaddal", mikor engem nem is kérdztél.:-DDDD
Az a jó, hogy minden kérdésben kifejtem határozott véleményemet, ha igazam van, ha nem. A véleményem viszont az enyém!.:-)))
De nem vagy már kezdő.:-)))
Vedd figyelembe, hogy ad is egy dominót, amire mivel tele volt az asztalod, eldobás nélkül esélyed sincs. Így a dominó "elvesztéséből" adódó pontszerzési lehetőséged, vissza áll, ezért a dominóért pontot nem kell adnod.
Maradt az 1 pont vissza vétel, az eldobott dominó miatt, mint "veszteség".
Valójában nyereség, mert új lehetőséget kapsz, igaz ez 1 pontodba került.
Legközelebb megpróbálsz elöbb lépni, hogy ne kelljen az "Eldob" gombt használnod. :-DDDD
ÓRÁK :
3, 4, 6, 7
Ja,visszaveszi a dominót,de meg is büntet,amiért eldobod.Nincs ezzel semmi gond,csak nem éri meg eldobni.Egy dominóm/ami pontot érne/,meg egy pontom bánná az akciót.
Kezdéskor érdemes eldobni,mert akkor még nincs miből levonni a gépnek.Akkor csak egy dominó a veszteség.)))