Így dominózom! (beszélgetés)
Ez más kérdés, mert Ő csak nem aktív jelenleg, de akit törölnek, az miért szerepel mégis a tagok nicneve között?
A "myly"-vel kapcsolatos kérdésemre még nincs válasz, a MODERATOR részéről.
Általában akit törölnel, ott a "törölt regisztráció" jön be, nem az adatlapjára felírva. Ez nékem így, csak ideiglenes törlést jelent.
Sziasztok!
Ezzel kapcsolatban, nekem is van egy hoxás ismerősöm, anno nagyon sokat beszélgettünk (még a kvíz játékok idején) s épp nemrég néztem 1,5 éve már be sem lépett a hoxára. de még regisztráltként szerepel. Az a tapasztalatom, h. sokan regiznek 1-2 belépés és utánna megfeledkeznek, de ez szerintem mindenfele így van, nem csak a hoxán.
Jól mondod,kellene egy szines.
A duplázóm még megvan.
Azt néztem,hogy tegnapelőtt is hasonló pontom volt,mint tegnap a 4 hetesben,de ez a 10-re elég.
Már erről irtam,hogy voltam 12.-en 122 ponttal,de 16. is 131 ponttal.
Ezért érdekes a 4 hetes.
Már úton vagyok,de nem egy szép az idő. De azért kinézek a Duna partra,ha kijövök a sittről.
Ha nyár lenne bizisten hajóval jönnék vissza Pestre. De most tél van,bár nem havas.
Szép napot.
Több mint valószínű, hogy igazad vam, mert most megnéztem Mumu is szerepel a tagok nevei között, pedig Őt törölték.
Most akkor mi ad igazi táppontot, hogy hány tagja is van a Hoxának?
Mert úgye ezt mutatja?
Tagság
Most kattintottak
Törzstagság
tagok száma: 125346
legújabb: zykat
Jó reggelt!
DominÓrák:
5,6,8,11.
Most cseréltünk helyezést :-)
A Télapó talán hoz nekünk valami extra pontos dominókat!
Jó reggelt,végre egy emberbaráti dominórák!
Még a 8 is jó.
Tegnap már csak 5 pontot szereztem,s máris visszamasiroztam a 10. helyre.
Ezért szép ez a játék!
Jó reggelt!
Nagyon örültem, mert látom éjszaka nem volt DÓ.
Csak ne hogy délelőtt legyen az össze DÓ!
Nincs törölve, lehet, hogy csak a gép felfüggesztette a "játék" jogát, mert valamit 3 szor csinált azonosat, 1 percen belül.
A múltkor 3 szor léptem be 1 percen belül és letiltotta a "játék" jogomat a gép. Marcsikát kértem meg, hogy szóljon már az érdekemben.
Szóltam a Moderátor felé, hogy nézze már meg, hogy nem így járt-e csak. Törölve nincs, mert a nickneve a tagok között szerepel.
myly kiregisztrált a Hoxáról :-(
Most vettem észre. Pedig milyen kedves fórumtársunk volt!
Én nem értem, olyan sokan töröltetik magukat.
Jó éjszakát mindenkinek!
Holnap találkozunk :-)
Ezt a fehér domis históriát én sem értem. Ha ritkán is de legalább hetente egy juthatna neked is. Sárga azért jön?
Lehet, hogy sárgából kapsz többet és azért nem ad fehéret?
Szines dominót én sem rakok aukcióra. Három napja van egy sárgám és még mindíg nem jött hozzá összekötő. Egy pontnál többért nem vásárolok. Nálam ez szabály.
Most az elaukciózottak számát gyűjtöm megint.
Drága Ildikó Barátnőm!
Köszönöm a tájékoztatást. Lehet, hogy már valamikor korábban mindez le volt írva, de vagy elkerülte a figyelmem, vagy mit tudom én miért nem tudtam. Szóval én kiegyensúlyozott vagyok, hurrá! Ez nem rossz, de a jó dominók továbbra is elkerülnek. Pl. fehéret még véletlenül sem kapok soha, de hogy lehet ez? Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindig nagyon pipa vagyok, amikor fehér dominó virít az aukciósok között. Hogy a fenébe lehet az, hogy fehéret dob fel aukcióra!? Én meg itt várom, hogy jönne már egy (no nem fiú, most ez a dal jutott közben eszembe) hanem fehér dominó!
Most, hogy dolgozom és napközben az uram dominózik helyettem, hát mit mondjak: nem gyűjti nagyon a pontokat, meg megvesz 2 pontért is, ha úgy godolja, de ha nem mondanám neki, hogy ne!! még 3 pontot is adna érte. Hiába ő mindig azon van, hogy üres legyen az asztal, nem a pontokra hajt.
= jel: ugyan annyi a lerakott dominók száma, a tegnap esti 4 hetes listán, mint a multhét kedd este 22 óra után megjelent 4 hetes listán
+ jel: több a lerakott dominók száma a multhéthez képest
+ + jel: több mint 10 dominóval van a sorba illesztve
+ + + jel: több mint 20 dominót illesztett a sorához
+ + + + jel: 30 dominónál is több lett a sorba illesztve az egy hét alatt a 4 hetes listán, mint a multheti 4 hetes listán
a - jeleknél ugan ez
Szia drága Marcsikám!
A multhéthez képest a 4 hetes listán, a lerakott dominóid száma nem változott. 229 dominót raktál le a 4 hét alatt és most hogy eltelt egy hét, a multheti listához képest, a mostani 4 hét alatt is 229 dominót raktál le. Ezért van =-ség jel a nevednél. Kiegyensúlyozott a játékod. Nem úgy mint mondjuk nekem, hol a lerakottak számát gyűjtöm hol az aukciósak számát. Nekem azért van sok - jelem mert az elmult héthez képest sokkal sokkal kevesebb dominót raktam a soromhoz, mint a multheti a 4 hetes listán.
Akinek meg + jele vam, ők ráhajtottak a sorbaillesztésre :-)
Az elmult héthez képest sokkal több dominót raktak a sorukba, mint egy héttel ezelőtt.
Sziasztok! Ildikó én ezt a listát nem értem. lehet, hogy velem van a baj, de a végén ezeket a jelzéseket nem tudom, hogy mit jelentenek. Pl. nálam mit jelent az = jel?
Aztán van ahol két - -, van hogy 3 + + +?
Szóval ezek mit jelentenek?
Kibontottam,de egyenlőre pihentetem. Ui.megduplázhatok egyet.
Van egy sima 8/8,ami nem duplázásra termett. Tehát várok.
Megtréfált a laptop. Amint kiderült,lányom nem lépett ki. Én meg eszement módon irtam. Ha irod a listát,őt ne ird,mert nem fórumozik.Sőt a dominót is unja,tehát lehet én fogok azon a nicken esetenként bohóckodni.
Tudod nem nagyon van türelme ehhez.
De én vagyok. Egy átlagos nap volt a mai, a dominó szempontjából. Amúgy jó volt.
Holnap hamar indulok,mert időre kell mennem. Tudod mégis fegyház.
Kata fogja felvenni,mert csak szombattól dolgozik az Arénaplazzaban a Keletinél.Akkor sok a hitelkérelem. Én meg holnap megyek a sittre. De előtte,utánna ha van szabadulás,majd irok.
1. 5. 9. 10. 12. 15. 17. 22
Órák mára
Köszönjük a listát!
Nagyon résen kell lenni, mert vennem kell majd összekötő dominót, még a 3 pontosba van!
Nagyon jó volt olvasni a beszámolódat a mai napotokról :-)
Egy kicsit én is kimozdultam gondolatba a munkahelyemről :-)))
Kibontottad az ajándékot?
Este én is a + 1 pontosat kaptam. Jól jött egy kis + pont :-)
A 4 hetes lista lerakott dominók száma szerinti alakulása a multhéthez képest.
..12... schulze............ 292
..13... KNM1947........... 283 - -
..24... virgilius............. 260 - -
..26... katácskák........... 258 -
..32... Gyovibolya.......... 252 + + +
..44... Maruszja........... 229 =
..45... Cucus7............. 228 -
..54... oszlej.............. 216 - - -
..56... kisvirág42........... 214 + +
..57... sasa77............. 212 + + +
..59... dogiz.............. 209 +
..60... anuszika@freemail.hu. 206 +