Így dominózom! (beszélgetés)
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap letettem a nagy fogadalmat, hogy nem fogok felkelni éjjel erre minden dominóra felébredtem óracsörgés nélkül.
Szép Jó reggelt!
Nagy mázlim van, mert 5 óra előtt sikerült a 4-órási dominót felvenni, most az 5 órait és lesz a 6 -os.Hátha délután lesz a többi DÓ!
Javulni fogsz, mert még nem vagy 28 napja, illetve ma este éred el, hogy 28 napos teljesítményedet tud a gép figyelembe venni. Egy picit a dominó sorba rakás hatékonysága még javítandó, de nem vészes.
Gratulálok teljesítnényeshez.
Nem jó az "időbeosztásod" DominÓra szempontjából, vagy a DominÓrának kellene hozzá igazodni, vagy ....:-)))))))
Jó éjszakát.
Úgy érzékelem, hogy Ő saját maga sem tudja mit is akar valójában. Az önbizalma csak felvett póz, de valójában egy sértődékeny személynek érzékelem, olvasva az ajánlottat.
Véleményem nem változott, az új információ hatására sem. Az eddig írtakat fenn tartom.:-DDDDDD
jó éjt.
kellemes volt veled beszélgetni !
na , ezt nevezem pozitív kisugárzásnak,
beszélgettünk,s jól éreztem magam !
észre se vettem, hogy álmos vagyok.
köszi az estét! :)))
Nem csak közben összekötőket vásároltam.
Most osztán mész, vagy maradsz?
Hol kiabált a "drága"?
NEM ! haragszik rám egyetlen h. sz . miatt!
pedig nagyon bájosan reagáltam a kiabálására !
egy hullámhosszon vagyunk!
ebből is bármi ki alakulhat!
ha más nem, hát bájcsevej. :))
belealudtál a várakozásba??
még 7 perc, azt kibírom!
Most, hogy mondod, IGEN.
No, ilyet se láttam még.
Biztos "összekeveredtünk", egyszerre volt, egyhelyen, ott a kezünk.:-)))
Mielött valaki félre értené, én az ENTER gombra gondoltam.:-DDDDDDD
Szia, szép álmokat.
Jó éjszakát kívánok.;-)
én már nem nagyon bírok várni a dominóra !
leragad a szemem.
igaz, hogy nem ezért maradtam ébren, csak nem voltam álmos.
Jelenleg a 14.oldalon található 5760. kommentben olvashatod, a magyarázatot, Ildikótól kérdésedre.
"Reszkető" kézzel nehezemre esik az írás, meg a dominó is kipotyog belölle.:-DDDD
Persze, lehet a nevetéstől rázkodom, nem is a félelemtől reszketek.:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
á ! sima kedélyjavító + kisugárzás!
szimplán csak emberi.:))
egyik szeme bizti, itt van,
de nics rá oka.
Ha 'biz átment, az más dolog, az nem az én "rosszaságom" miatt történt. Ott a közeledben, akkor Valakinek, jobban kellene figyelni rád.
Nem, nem vigyázni, csak figyelni.;-)