Így dominózom! (beszélgetés)
Én is így csinálnám :-)
Jó hogy vagy a háznál nekünk! :-)))
Ez kell erre a fórumra. Ilyen hozzászólások :-)
A "happolást" gyakorolni kell, a fordulóba megjelenő duplák. erre jó lehetőséget adnak.
Tudod ez csak játék, de ne hagyjad, hogy az orrod elöl elvigyék, a neked sorodhoz szükséges dominót. :-DDDDD
Nem akartam nyilvánosságra hozni, hogy az első próbálkozás nem sikerült, mert 05.06-kor itt volt a következő préda, hátha így jobban sikerül. Most az asztalomon pompázik egy 8/2-t így minden lerakható.
Szoktam én is venni egypontos dupla dominókat, csak ritkán van rá esélyem.
Komolyra fordítva a szót, az asztalodon egy 3 tagból álló sor van, amihez a jelen állás szerint:
2/3, vagy 2/8 összekötődominó a jó.
Mind a kettő van aukción.
Tegnap megjártam én is. 2 x elvitték az orrom elől a kiszemelt dominót, a 2 pontosokból egyáltalán nem tudtam venni, az 1 pontosoknál meg mindig olyan dupla dominó jött, amit nekem nem volt megfelelő. Harmadszorra már nem vártam, megvettem 3 pontér az összekötőt, s így legalább az asztalomon lévő dominókat le tudtam rakni.Én is attól tartottam, ha nem veszek összekötő dominót akkor a DÓ-n nem tudom fogadni a dominót.
Meg aztán volt az asztalomon 1 db fehér dominó is és nem akartam hogy gondom legyen a lerakásokkal.
Néha órákig lesem én is hogy olcsóbban tudjak hozzájutni az összekötőhöz, de véletlenűl mások is így lehetnek ezzel, s nem én, hanem mások tudják megvenni.
Köszönöm, aranyos vagy, hogy mindenre kiterjed a figyelmed. Tényleg még éjjel is felvettem a dominókat, de tegnap az utolsóról lemaradtam..
Most nekem is üres az asztalom, várom a következő - még hátralévő - 3 DÓ-t..
16:57-kor lesz 3/2 dominó 3 pontért
neked nem 2/3 kell!?
Felül legyen hármas, alul kettes.
A nyitóm 2.
A1 8/8; A2 8/8; A4 8/3 S. Duplát nem szeretek aukcióra tenni, sárgát meg nem akarok. Így csak várom a jószerencsét, mert legelőször csak 18.15-kor lesz egy 2/3-as.
Az oviba mindig meglepődve figyelik, kicsit félénken, és érdekes ennek ellenére mindig olyan szépen verselnek és énekelnek. Az egyik ovodás kisfuúnak a rokona volt a Mikulás - kicsit fűrkészve nézte,lehet felismerte, de hallgatot.Viszont mindig van egy- két gyerek, aki nem meri megsimogatni(kisebbek)
Én nagyon szeretem ezt az ünnepet, olyankor egy kicsit gyerek vagyok én is.:)
A gyerekek elhitték hogy a Mikulás igazi?
Vagy felismerték, hogy valakinek a nagypapája :-D
Hű-ha, késő este lesz csak dominó!
Az oviba jól sikerült a Mikulás ünnep! :)
Nézegettem a listás és észrevettem, hogy minden dominórát felvettél az elmult 4 hétben :-)
Gratulálok hozzá! Irigyellek érte :-O
Ja! :-D
Mikor bontottam este az ajándékot, mondogattam magamba: dupla Joker, dupla Joker ...
Mikor megláttam majd kiugrottam a bőrömből :-)))
Minden nap dolgozok és sok a vevő. Lefoglal a munkám. Meg kevés kérdőjeles hozzászólást látok.
Most te kérdeztél :-))) Ennek nagyon örülök :-)
Nekem az asztalom első helyén egy dupla Joker vigyorog :-@
Holnap délután a tesómékhoz megyünk lakásavatóra és Télapózni :-)
Ma este sütök egy túrótortát és egy rúd túrórudit kreálok.
Este dominó ügyeletben leszünk :-D
Én örülök neki.
Ezt elhiszem :-)
De még mindíg jobb, mintha lecerélhetnéd az egyik dominódat!
Most már én sem várok. Még reggel kaptam egyet megint és én azonnyomban bontottam és lám duplajoker. Most ott vár az első helyen egy hozzáméltó dominóra. Tegnap meg úgylátom,ma sem tolonganak a fórumon. Te merre jártál? Látom te sem nagyon voltál.
Jó sokáig elhúzódik a mai nap.
Most ennek az a hátránya,hogy az utolsó két óra már csak a holnapi 4 hetesben fog megmutatkozni.