Így dominózom! (beszélgetés)
Sziasztok!
Döbbenten olvasom vissza a mai napot. Hmm.
A félreértések elkerülése végett holnaptól szeretném ha bejegyeznétek állandó tippnek a 2 és 22 órát, mert nem biztos, hogy mindig ide tudok érni (ez nem tőlem, hanem a kisfiamtól függ), így nem kell megkérnem senkit, hogy adja le helyettem és nem lesz félreértés, hogy mikor, ki és kinek küldte. Köszönöm!
Gondoltam ha egyből a kedves házigazdánknak küldik, akkor az talán hihető, de úgy látszik tévedtem. Bocsánat mindenkitől a kellemetlenségért.
Holnapra, keddre a tippek:
akilyna : 3 - 23
anuszika@ : 4 - 21
Ágota77 : ?
ba80 : ( 2 - 21 )
B. Mária : ( 3 - 21 )
Butaszőke : ( 0 - 23 )
bvildiko : 2 - 22
copfos66 : 3 - 21
csevab : 0 - 20
dogiz : 0 - 22
evasom : ( 0 - 23 )
Gy. Ibi : 1 - 19
jjhmarta : ( 0 - 22 )
jozsef. csoke : 2 - 19
Jozzy : 0 - 22
Kiss Ildikó : 5 - 20
kry : 2 - 19
Maruszja : 0 - 23
PöttömPanna : 2 - 21
Ritus40 : 0 - 21
salabakter : 1 - 23
Tilly : 1 - 23
turismo : ( 1 - 22 )
zizi68 : ( 0 - 22 )
Onnan tudjad, hogy reggel kérdezett a Ritus tőlem és én válaszoltam neki. Ott van feketén fehéren.
Visszalehet olvasni. Ez már csak hab a tortán, hogy bemásoltam a privit és a válaszomat is.
Szerintem aki értelmes, az azonnal megértette, hogy jött egy tipp este priviben és fellett jegyezve.
Drága Ildikóm,tőlem nem kell bocsánatot kérned,én voltam a "tudatlan".Viszont szerintem a másik tipp jogos,és el kell fogadni.De én inkább nem megyek bele ebbe,elég volt délután.
:)
Igen. Én is olvastam és válaszoltam is Ritusnak azonnal itt a fórumon. Gondoltam, ebből mindenki tudja majd hogy hivatalos a tipp.
21893. Kiss Ildikó 2009-07-27 09:11
Persze hogy érvényes :-)
Nekem is írt este az Attila barátja. Be is írtam a tippek közzé a 2 - 22 órát. Ildikónak így mára vann tippje :-)
Minden oké Ritusom :-)))
(válasz Ritus40 21892. hozzászólására)
Biz isten nincs tele a tököm veled! Vállaltam ezta jó kis játék házigazda szerepét és a legjobb tudásom szerint csinálom is. Meg is kértelek benneteketm hogy nyugodtan figyeljetek és javítsatok, szóljatok bátran, mert mindenki tévedhet, még én is.
Későn este jött a levél és ma reggel tudtam rá válaszolni. Bekellett volna reggel ide másolnom, de gondoltam csak akkor fogom ha valaki kéri a dokumentációt csatolni a tipp mellé, hogy hivatalos legyen. Ezért tartottam meg. Jó hogy nem töröltem.
Krisztának meg a kérdésére válaszoltam azzal, hogy persze hogy jó a tippje, miért ne. Ezt én kapkodtam el. Azonnal az első reagálásom az volt hogy miért ne lehetne a 22 órát elfogadni, hiszen olyan messze van még az este. ( gondoltam én ) De ezek szerint nem jól tettem.
Kriszta nagyon kedves és jószándékú. Ő a mai szabály megerősítésének az áldozata miattam. sajnálom, de tudom, hogy ő elnéző velem és nem fog megsértődni, hogy a pont az ő tippje miatt vettük elő a tippelős játék szabályának megerősítését. Mégegyszer bocsi Krisztám!!!
Ez a fórum a miénk köszösen. Minden apró és komoly dolgot megbeszélünk és megszavazunk. Ez a demokrácia és a szólásszabadság :-)))
Minden oké Marcsikám! :-))) Tippeljünk tovább és játszuk ezt a szuper jó kis dominójátékot jókedvvel és örömmel :-)))
Szép estét mindenkinek:)
Még lehet tippelni? - akkor holnapra : 2 - 21
Én mindezt ennek alapján írtam, mert Ritus reggel 8.35-kor írta ezt:
ILDIKÓ!!!!!!!
Este már nem voltam itt, mikor értesített egy kedves barát, hogy bvildikó tippje 2-22 lett volna mára, gondolom ez már nem érvényes??????
Ma reggel tudtam rá válszolni, még jó hogy nem töröltem, mert gondoltam ez a bizonyíték még jóljöhet :-)
Kinek: vatti79, 2009-07-27 09:10
Téma: Re: Segítség :)))))
--------------------------------------------------------------------------------
Üzenet: * Szia!
*
* Bvildiko megkért, hogy adjam le a tippjeit holnapra, mert nem biztos, hogy éjfélig ide tud érni, de igazából nem tudom miről beszél. Ugyanaz a tipp, mint a mai volt. Igazából Ritusnak már írtam, de mint látom ő már nincs itt. És úgy tudom te vagy a topic házigazdája. Köszönöm a segítséged
* Üdv Attila
Szia Attila!
Okés. Jegyeztem a tippet. Nagyon köszönöm Ildikó nevében is hogy írtál!
Kedves tőled :-)
Legyen szép napod!
Ezt az üzenetet kaptam tegnap késő este:
Kitôl: vatti79, 2009-07-26 22:02
Téma: Segítség :)))))
--------------------------------------------------------------------------------
Üzenet: Szia!
Bvildiko megkért, hogy adjam le a tippjeit holnapra, mert nem biztos, hogy éjfélig ide tud érni, de igazából nem tudom miről beszél. Ugyanaz a tipp, mint a mai volt. Igazából Ritusnak már írtam, de mint látom ő már nincs itt. És úgy tudom te vagy a topic házigazdája. Köszönöm a segítséged
Üdv Attila
Nem akarok már akadékoskodni, de szerintem bvildikó mai tippje is érvénytelen, hiszen Ritus reggel 8 óra akármikor jelentette be, tehát az is érvénytelen. Vagy akkor kry-é is érvényes.
Vegyünk már mindenkit egyformán Ildikó!
Holnapra, keddre a tippek:
akilyna : 3 - 23
anuszika@ : 4 - 21
Ágota77 : ?
ba80 : ( 2 - 21 )
B.Mária : ( 3 - 21 )
Butaszőke : ( 0 - 23 )
bvildiko : 2 - 22
copfos66 : 3 - 21
csevab : 0 - 20
dogiz : ?
evasom : ( 0 - 23 )
Gy.Ibi : 1 - 19
jjhmarta : ( 0 - 22 )
jozsef.csoke : 2 - 19
Jozzy : 0 - 22
Kiss Ildikó : 5 - 20
kry : 2 - 19
Maruszja : 0 - 23
PöttömPanna : ?
Ritus40 : 0 - 21
salabakter : 1 - 23
Tilly : 1 - 23
turismo : ( 1 - 22 )
zizi68 : ( 0 - 22 )
A játék a napi első és utolsó dominóra eltalálása érdekében folyik.
A tippelés utolsó időpontja, a tárgynapot megelőző nap 23. óra 59 perce.
Az időpont a portálon megjelenő idöpont.
Más időpont érvénytelen.
Tárgynapon már az idöpont nem módositható, csak a tárgynapot megelőző napon.
Javaslatom, hogy csak az első és utolsó óra együttes tippelése érvényes.
Nyertesek:
1. §. Aki az első és utolsó órát eltalálta, az ARANYDOMINÓT nyert.
2. §. Aki az első vagy utolsó órát eltalálta az ARANYTOJÁST nyert.
A sorrendet az aranydominók, majd az aranytojások száma dönti el.
Az van elöl akinek egy aranydominó mellett több aranytojása van.
Amennyiben az aranydominók és aranytojások egyenlőek, az van előbb aki előbb érte el.
2009. Július 27-ig a tippelés eredménye:
- salabakter : 4 arany dominó és 18 arany tojás
- csevab : 4 arany dominó és 16 arany tojás
- jozsef. csoke : 4 arany dominó és 7 arany tojás
- jjhmarta : 3 arany dominó és 18 arany tojás
- B. Mária : 3 arany dominó és 16 arany tojás
- zizi68 : 2 arany dominó és 21 arany tojás
- Butaszőke : 2 arany dominó és 20 arany tojás
- Maruszja : 2 arany dominó és 19 arany tojás
- dogiz : 2 arany dominó és 15 arany tojás
- kry : 2 arany dominó és 14 arany tojás
- Ágota 77 : 2 arany dominó és 12 arany tojás
- bvildiko : 2 arany dominó és 7 arany tojás
- evasom : 1 arany dominó és 21 arany tojás
- turismo : 1 arany dominó és 14 arany tojás
- Napsugi60 : 1 arany dominó és 9 arany tojás
- Jozzy : 1 arany dominó és 7 arany tojás
- copfos66 : 1 arany dominó és 6 arany tojás
- Tilly : 1 arany dominó és 1 arany tojás
- ba80 : 19 arany tojás
- Kiss ildikó : 12 arany tojás
- anuszika@ : 7 arany tojás
- Ritus40 : 6 arany tojás
- Gy. Ibi : 4 arany tojás
- m. gery : 3 arany tojás
- akilyna : 3 arany tojás
- scherman kati : 2 arany tojás
- PUNIPOKER : 1 arany tojás
Mindenkinek gratulálunk !!! Ez volt a 53. tippelés.
A tegnap leadott tippek alapján a mai nyertesek:
Ma nem volt arany dominó, mert a 6 órát senki nem találta el :-(
De lett sok arany tojás :-)))
bvildiko
dogiz
jjhmarta
Kiss Ildikó
salabakter
turismo
zizi68 a 22 órával nyertek :-) Gratula :-)
Tökéletes megfogalmazás :-)))
Még jó hogy vagy nekünk :-))))) Te igazi szakember!
Bizony hogy örüljünk :-)))
Jó vásárlást neked reggelig :-O Felis fogsz kelni vásárolni?
Szép estét mindenkinek :-))))
Holnapi tippek : 1 - 23
Na akkor most már hagyjuk ezt az egészet.Maruszjának igaza volt.Én bocsánatot kértem.Ennyi.Nem akarok tovább erről beszélni.
Neked pedig köszönöm,hogy leírtad mindezt.
Kriszta,szerintem néha legyen állandó tipped.
Szerintem nem rólad beszélünk,hanem irtam egy szabályt. Én nem gerjeszteni ,hanem elsimitani akarom eme egy "vihar a levesben" vitát.
MOST SEM AKARTAM IRNI E TÉMÁBAN,DE SZERETEM HA MINDEN TISZTA.
Én nem látom oly tragikusnak. Igy minden egyértelmű.
És szép estét.
Természetesen megakartam szólalni,mint máskor is ha van valami krizis. De egész nap elvoltam,s csak kattintottam. Megszólaltam mert zavart a vita,meg a szituáció,és maga az igazság is.
Hazaértem ,átolvastam a napot,majd irtam mit irtam.
Szerintem zárjuk le,mindenki pihenjen,kertészkedjen,olvasson ,tévézzen,vagy ne adj isten,romantikázzon. Mint részben ma én is tettem Kedvesemmel.
Van szabály,van játékleirás,és ezáltalt minden nagyon jó,mindennel megvagyok elégedve,ahogy hajdan mondta Ferenc józsef. Bár nem lett jobb.
Vagy ez a világ a lejobb világok világa,ahogy adta Candide szájába Voltaire.
De azért jó,hogy igy alakult.
Most már mindenki mindent tud,igy jöhetnek az aranydominók...
Neked is szép napot.
Én már rég túlléptem volna,csak azóta az egész fórum erről beszél,mintha "mittudomén" milyen rossz dolgot tettem volna...
Mindegy erről én többet nem írok,a mai tippem nem kell elfogadni és ennyi.Ezentúl ha lesz időm tippelek,ha kifutok az időből,akkor nem.Részemről befejeztem.