Így dominózom! (beszélgetés)
Sziasztok!
Keddre a tippem: 3-23
Nem poénkodni akartam, csak igazságos lenni!
Persze most nem szól senki hozzá, mindenki hallgat. Ezennel lezártnak véltem az összes tippeléssel kapcsolatos beírásomat. Megteszem a tippemet és kész, ennyi!
Marcsikám drága! Teljesen igazad van :-)
Csak én meg Kriszta belemerültünk a 22 órai nyerésbe :-)
Semmi gond. Felejtsük is el azonnal.
Te meg ne legyél olyan mint a Laci, mert szerintem ez nem poén!
Csak úgy lelépni a fórumról egy tippelés miatt!?
Ha neked ez egy komoly ok, akkor tedd meg.
Tudom, hogy nincs leírt szabály, csak mi alkottuk azt mindenki hozzászólásával, de egyszer már Márti is leírta, hogy 23.59-ig lehessen másnapra tippelni, ezzel Józsi is egyetértett ezzel. Mondjuk én ezzel sem, de végülis elfogadtam.
Akkor is mikor Ildikó nem tippelt és elfogadottnak számítottátok az előző napi tippjét akkor is azért nem értettem ezzel egyet, mert akkor mindenkinek be kellene számítani egy valamikori előző tippjét. Szóval ez nincs így rendjén.
Tudom most mindenki ellenem van, de nem érdekel, én akkor is leírom a véleményem, legfeljebb nem tippelek többet, és nem is jövök a fórumra.
Tudod mit Krisztám! Ma ne a 22 óra nyerjem és minden oké :-)
Bánnya kánya :-D
A holnapi tippünkre koncentráljunk :-)))
így van
örüljünk ha legalább az utolsó talál :-)
Nem hargszok :-) Sose tenném :-)
Az első órára természetesen 23:59-ig lehet tippelni, de ha valaki véletlenül lemarad, mert nem ér ide a fórumra, az utolsó órára miért ne tippelhetne! Nem jós senki, hogy megmondja fényes délben az utolsó dominórát. Ez csak egy tipp. Ma is előfordulhatna hogy az utolsó dominóra akár 17 órára is eshetne. Ha valaki megtippeli 22-nek az még nem a tuti.
Szerintem ez nem vitafórum.
Kriszta is, mint sokan mások fórumtagok vagyunk, engettesékk már meg, hogy úgy alakítjuk a tippelős játékot ahogy a napi események megkívánják. Formáljuk, alakítjuk, eszünkbe jut valami új és javasoljuk. Én azt javaslom, ha valaki véletlenül lemarad az esti tippről, másnap tippelhessen az utolsó órára. Miért ne? :-)
Volt már erre példa és hála nem volt belőle gond :-) Most se legyen!
Azért az össze-vissza csináljátoktól szerintem ez messze van!
Sziasztok.
Ki tudja a napom hogy alakul ezért már most tippelek holnapra: 2 és 22.
Kellemes délutánt mindenkinek és aranydominóban gazdag hetet! :))
Holnapra:
0-22
Kellemes délutánt mindenkinek,én megyek dolgozni!
ott vagyunk a návsorban egymás után a 22 órákkal :-)
bár csak sikerülne :-o