Ide jöjön aki most kezdett el Norbizni!!! (beszélgetés)
Persze, hogy lehet, én minden főzeléket azzal szoktam sűríteni, bár be kell valljam, a spenótot amolyan wellness mód csinálom, hogy minden vitamin megmaradjon, mert ez kevés zöldségnél lehetséges, hogy ne kelljen főzni.
Fogom a mélyhűtött spenótot, kiengedem, belevágom a turmixgépbe, hozzá só, bors, szerecsendió, fokhagyma, és egyszerűen leturmixolom. Ha sűrűbben szeretném teszek hozzá sovány túrót, ha hígabban, akkor natúr joghurtot. Ennyi. Én nem vagyok a pepecselés híve :o)
Hát egy házra nem lehet félre tenni úgy sem lehet össze sporolni még a felét sem de még a negyedét sem sajna
annyit tudtunk hogy majd a költségeket ami ezzel jár ki tudjuk fizetni erre is majd nem 3 évet kuporgattunk
Hát bátrak vagytok, ha eddig 50-et fizettetek, és nem tudtatok félretenni, most meg 100-at fogtok, akkor ez kemény lesz...
De azért sok örömet kívánok hozzá. A saját az saját...
Hát igen sokbe kerül ma már minden
most az albérletre kiadunk havi 50 ezret és ha már a sajátunkat fizetjük az lesz 100 ezer
majd csak lesz valahogy
hát nálunk alapból úgy volt megcsinálva a ház hogy a tetőteret is beépítették apuék
anyuék lent aludtak mi meg hárman tessók fent külön szobában a fiúk és nekem is meg volt a kis fészkem
hát mi is csak úgy tudjuk megvenni a házat hogy a megvásárolt házra is ráterheljük meg az anyósomék házára is ráterheljük így adnat teljes kölcsönt
18 m a ház és ennyit veszünk fel
nekünk max annyi pénzünk van hogy az átírát meg az ügyvétet kifizessük sok nincsen
a többit az anyósék állják közjegyző meg amit ki kell kérni papírt a földhivatalból
legalább ennyit tudtak segíteni
pedig már idősek
itt helyben két utcával lejjebb költüzünk ott vettünk házat
most már rá vettük magunkat mert már 7 éve hogy albérletben vagyunk és már egy csomó pénzt kidobtunk az ablakon havi50 ezer nem kis pénz
Csak majd tudjuk fizetni a részletet az havi 100 ezer körül lesz be huzzunk a féket mit lehet tenni mást nem
itt a két gyerek nem költöztethetjük öket minden évben más és más helyre most már kell egy bisztos pont az életükbben
hát nem egyszerü az bisztos
jó az akinek az anyukája tudott segíteni nekünk sajnos nem tud meg nem is férnénk naéuk el de nem is egészséges náluk lakni ők is egy külön család meg most már én is ráadásul még otthon lakik két öcsém is
Hát eddig csak pakolgattam vasaltam meg vartam nem sokára torna ha a lányok hagynak
úgy néz ki hogy agusztus vége felé költözünk úgy hogy nem tudom hogy meddig nem leszek :(
ahova költözünk ott nem hiszem hogy nem lesz net és mire mi azt beköttetjük de ha megint lesz netem bisztos hogy vissza olvasok
de addig mondjuk még van idő
szia
eddig én csak Norbi boltban láttam