Ide, aki nem norMÁSis :-D (beszélgetés)
Nagy átok,valóban. Ha nem lenne humorérzékem egyre szomorúbb lennék,ahogy okosodok...óóóó éhes tudatlansegg (*édes tudatlanság) :-D
sziasztok!
Én normális vagyok, és határozott!!!
vagy mégsem????DDDDDDDD
Legnagyobb keserűségemre minden nap egyre bölcsebb leszek...
:))) Te miért nem vagy normális?
Én már bizonyítottam Pénteken a melóhelyemen! :DD
Nekem a hangok aszonták az vagyok. :-) Én nem hiszek nekik. :-)
jelen!Sosem voltam normális,ezt az anyám is megmondta! :DDD
Legfeljebb az ég derül ki, az én normáltalanságom világos, mint a nap! Phehhh :)
Pár napja hosszas fejtegetést hagytam egy barátomnak a messengeren. Ma az az egy mondat fogadott: néha azon tűnődök, hogy kezdesz kicsit megőrülni. Akkor én most beleférek a kategóriába?
Ha ilyen hülye kérdést teszek fel, igen.
ja és aszt más is voltam kiskoromba:):)
Pff...
Én már tényleg nem norMÁSis vagyok!
na én már tuti ide tartozok!
A sok hülyeségtől amit tanulni kellett teljesen nemnorMÁSis lettem!:):)
De az is jöhetne ide aki ilyet kitalál,hogy megtanuljak:):)
Én aszt más vagyok!Tehát asztmás,és nemnormális vagyok,a harmadik kritériumnak nem felelek meg(vagy csak elnyomom....hihi) XDDDDDDDD
Nincs vagy! Mert egy gyík nem zárja ki a másik gyíkot!:-D!!! Tehát,összegezve: mindenki jöhet aki: Nemnormális,más,nemnormális+más :-D
Esetleg asztmás. A Margit is,mer az: Margit! Normális??? :-D
Jó,mert féltem egy picit,hogy a "MÁS"-on van a hangsúly,de nekem azzal sincs az égegyadta világon semmi gondom:-DDDDDDDDDDDDD
Itt A normálison van a hangsúly vagy a máson?????
Mert nem mindegy????!!!!!!!!!
Igen normális, sajnos. Pedig de bohókás is voltam, és az élet engem is megreformált beálltam én is a szürkék sorába, ahonnan csak szeretnék, de nagyon nehéz kitörni, hogy kicsit abnormális legyek. Ó, azok a régi szép idők. Mintha nem is én lettem volna. s itt egy új élet a kezembe és az emberből elszáll a bátorság ahhoz, hogy eltérjen az átlagostól, a "normálistól". Értesz engem? Kiszabadítani a szellemet a palackból csak akkor lehet, ha valaki arra jár a hatalmas óceánban, ahol épp a palack lebeg, de hinnie is kell benne, mert különben otthagyja a fenébe továbbra is a vízben lebegni.
úgyláto leült a hangulat!vagy mindenki normális lett???:):)
És ménem tartozol ide?Talán normális vagy? a "normásis" csak egy elírásból keletkezett,az már más kérdés,hogy duplán igaz, he-he. :-D
:):)Nem nagyon értettem!:D
ez majnem értelmes vót :-D
a zurne félj ... :-Dm?Mi fáj,na gyere *efélj,tőlem b
A mai világban aki normális... az gyanús:-)
Én nem tartozom ide, de már láttam több fórumban több hozzászólásod is... , de talán ha másképp írtad volna a címet, érthetőbb lett volna: IDE, AKI nem norMÁSis!
Talán megtalálnak Téged azok akikkel szívesen beszélgetsz, és nem megint egy kismama, mint pl. én :D
Szép napot, és holnap indulhat egy új topic!!!!Én drukkolok!
"uram" aztakurv@. Ez fájt.
De ez is azért van mert az uram annyiszor mondja hogy elhiszem!