Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hússzeletek sörös-burgonyás bundában recept

Hússzeletek sörös-burgonyás bundában recept

A Hússzeletek sörös-burgonyás bundában hozzávalói:
karaj, csirke- vagy pulykamell,
burgonya,
tojás,
liszt,
sör,
só,
bors,
fokhagyma,
olaj a sütéshez.


A Hússzeletek sörös-burgonyás bundában elkészítési módja:
A hússzeleteket kicsit kiverjük, sózzuk, borsozzuk. A nyers burgonyát lereszeljük sajtreszelőn, és egy tálba tesszük. Hozzáütjük a tojást, pár kanál lisztet és kb. 1 dl sört. Mehet bele zúzott fokhagyma, só és bors is. Sűrű masszát kapunk, amibe a lisztben megforgatott hússzeleteket mártjuk, majd azonnal a közepesen forró olajban kisütjük. Ha a hús elfogyott, magában is süthető, csak kevesebb olajban.


Kategória: Húsételek receptjei


A hússzeletek sörös-burgonyás bundában elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook