Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Húsleves, ahogy Magdianyu készíti recept

Húsleves, ahogy Magdianyu készíti recept

A Húsleves, ahogy Magdianyu készíti hozzávalói:
Húsleves, ahogy Magdianyu készíti
Hozzávalók:
# 1 egész tyúk - vagy bármilyen csont, csirkeaprólék
# répa
# 1 kis karalábé (el ismaradhat)
# zeller
# 1 paradicsom
# 1 paprika
# 5-6 gerezd fokhagyma
# 1 nagy fej hagyma, amibe 1 babérlevelet és 3 db szegfűszeget beletűzök
# 1 szem krumpli
# zellerzöld
# petrezselyemzöld
# só
# 2 húsleveskocka
# ici-pici cukor
# kevés reszelt szerecsendió
# kevés reszelt gyömbér


A Húsleves, ahogy Magdianyu készíti elkészítési módja:
A levesnek való húst apró darabokra vágom, jól megmosom. Odateszem hideg vízben főni. Ha habozni kezd, leszűröm a habját. Bezöldségelem a felsorolt zöldségekkel. Beleteszem a sót, cukrot, leveskockát, mindent, amit felsoroltam, és lassú tűzön egész délelőtt főzöm. Ha puha és már ebédidő van, leszűröm, a leveshúst külön tányéron tálom. Aki kér, tehet bele még paradicsomlét vagy erőspaprikát. Levestésztával (ami lehet csiga vagy cérnametélt) tálalom.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei

A receptet beküldte: , 2008. jan. 12. 18:03
A húsleves, ahogy magdianyu készíti elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook