Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Burgonya leves sertéshússal recept

Burgonya leves sertéshússal recept

Elkészítési idő 60 perc

A Burgonya leves sertéshússal hozzávalói:
40 dkg sertéshús
2 l víz
4 nagyobb krumpli
2 zöld paprika
2 paradicsom
2 babérlevél
2 mokkáskanál pirospaprika
2 mokkáskanál vegeta
2 kanál tejföl
2 nagyobb hagyma
kevés olaj


A Burgonya leves sertéshússal elkészítési módja:
Vágd a húst mokka nagyságúra. Ezután aprítsd fel a hagymát, és az olajban dinszteld sárgára, majd szórd rá a paprikát, tedd hozzá a húst, öntsd rá a vizet, és főzd majdnem puhára. Utána vágd fel a zöldségeket,krumplit, és a vegetával együtt add hozzá. Most már addig főzd, amíg a hús teljesen puha nem lesz. Ekkor vedd le a tűzről, és keverd bele a tejfölt.

Tálaláskor vágj hozzá néhány szelet friss kenyeret.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A burgonya leves sertéshússal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook