"husi vagy nem husi"? (beszélgetés)
"sokkal több férfi szereti a husis nőket, mint amennyi be meri vallani"
kellene a francnak olyan férfi aki nem vállalja fel a véleményét...
A pasik nem vállalják fel ha az ducit szeretnének,mert az okos haverok előtt ez ciki.Ez tapasztalat!Imádott a pasi de nem vállalt volna fel emiatt.Lapát.Ennyi.
De volt aki büszkén ment velem végig az utcán,mert jól öltözök és ápolt vagyok.Van önbizalmam de csak amennyi kell.Nem vagyok nagyképű.
Én úgy gondolom, hogy egy törékeny nő nőiesebb "óvni" valóbb, mint egy duci nő.
Az más kérdés, hogy az ágyban melyik a vonzóbb, de mutatkozni szerintem egy vékony nővel jobban szeretnek a pasik.
Első körben mindenképp! (:
Valamilyen szinten igazatok van...ahhoz,hogy megismerkedjetek, kell egy vonzódás, ha nem talál vonzónak, akkor nem is fogtok ismerkedni...
Szóval vékonyak előnyben :(
Szerintem...a vékonyabb,de nem deszka nőket szeretik a pasik...
Bár igazatok van,hogy embere válogatja :D
Én egy szórakozó helyen dolgozom és egy disco alkalmával van alkalmam meglesni,hogy mi folyik a parketten :D és hát ott a vékony nők vannak előnyben...bár szerintem senkinek nem kell elmesélnem,hogy a mini szoknya, meg a picicici takaró azért milyen szándékot vált ki a Pasikból...
Ha komolyra vágyik egy pasi és elég érett rájön,hogy kit kell keresnie... Szerintem :D
de egyébként nem árt meghatározni, hogy mi a husi...és mia vékony...nagyon formás, alapvetően vékony lányok is mondják magukról, hogy husik, de eszméletlenül elhízottak is így cimkézik magukat sok esetben.
:)
nem olyan ritka elég ha itt a hoxán körülnézel.
:)
További ajánlott fórumok:
- Husi vagy átlagos?
- Husi vagy nem husi?
- Ha ma besózom és panírozom a fagyasztóból tegnap kivett és mára felengedett husit, akkor várhatok a sütéssel még holnapig?
- Az igaz, hogy aki husisabb testalkatú, annak nem kell szedni fehérje turmixot?
- A hullahop karika oldalról viszi le a husit, vagy a hasamról is?:)
- Holnara pácolok sertés husit mustárral és flekken porral grillezéshez.Leszokták előtte sozni a husit vagy csak akkor ha már grillezük?