Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hús eltarthatósága páclében! Meddig lehet tartani? fórum

Hús eltarthatósága páclében! Meddig lehet tartani? (tudásbázis kérdés)


17. Rencike24 (válaszként erre: 16. - Kisnejulcsi)
2010. jún. 17. 10:47

Én szeretem, de a Párom nem! :(

Irtózik minden kínai kajától! :s

De azért magamnak még megcsinálom!

Köszönöm szépen! :)

2010. jún. 17. 10:07

A többiek is írták ,páclé.Ha szeretitek kínai :

só,bors,fokhagyma ,gyömbér-reszelve-szójaszósz ,olaj :)))-isteni!!

15. Rencike24 (válaszként erre: 14. - 2f26e3ce5e)
2010. jún. 17. 09:49
Köszönöm, meglesz!:)
2010. jún. 17. 09:48
Tuti,csak jól zárd,le és lepje el az olaj.Ha hűtőtáskában lesz az utazáskor és utánna bekerül a hűtőbe,semmi bajotok nem lesz.Jó sütögetést:)
13. Rencike24 (válaszként erre: 12. - 2f26e3ce5e)
2010. jún. 17. 09:43

Az biztos!

És ki is bírja majd az utazást is vajon? :)

2010. jún. 17. 09:42
Szívesen,nagyon meg leszel vele elégedve:)
11. Rencike24 (válaszként erre: 6. - 2f26e3ce5e)
2010. jún. 17. 09:42

Huu, ez jól hangzik nagyon!

Köszönöm!

2010. jún. 17. 09:41
pác
2010. jún. 17. 09:41
Ebben a pávban szoktam 5-6 napig érlelni,és valami isteni lesz tőlle
2010. jún. 17. 09:40
És felöntöm olajjal,hogy ellepje
7. Rencike24 (válaszként erre: 3. - 2f26e3ce5e)
2010. jún. 17. 09:40

Szia!


Tehát olajban sokáig!

Tehát öntesz rá sok olajat és azt fűszerezed?

Én vmi tejes, fokhagymásra gondoltam, vagy mustárosra! De akkor ezekben nem áll el sokáig, max egy két nap?

2010. jún. 17. 09:40

Páclérecept,szerintem isteni:)

Egy nagy tálba öntök mindent,aztán a húsra kenem: mustár,jó bőven

Flekken fűszekeverék,fokhagyma reszelve,worchester szósz-hogy kicsit füstös íze legyen,olaj,kis ketcup

2010. jún. 17. 09:39
jav: páclé
2010. jún. 17. 09:39
Ha nem lóg ki a pác lé alól, akkor semmi baja nem lesz!
2010. jún. 17. 09:38

Szija:))

Én nyáron rengeteget pácolok,sokat grillezünk.Olajban 5-6 napig is eláll,csak legyen rajta sok olaj:)

2010. jún. 17. 09:38

Sziasztok!


Kérdésem a következő lenne!

Meddig lehet csirkemellet páclében tartani?

Balatonra megyünk jövőhéten és gondoltam, h nem ott veszünk csmellet, mert tavaly is olyan furcsa szaga volt!

Pénteken megyünk, gondoltam bepácolom aznap és szombaton, vagy vasárnap sütném meg!

Nem fog megromlani, meg hát ugye hűtőtáskában vinnénk le, aztán a hűtőben állna addig!

Illetve, ha vkinek van jó kis pácreceptje, szívesen fogadnám!:)

2010. jún. 17. 09:34
Hús eltarthatósága páclében!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook